2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Vay be sen hangi ara öğrendin ben nie o konuşmayı kaçırdım belkide gördüm ama unuttum 🤣🤣🤣 doğru diyolar hamilelik unutkanlık yapar die 🤣🤣🤣
Valla ben 12+1 ken doktor %55 erkek dedi cumartesi gidicez inşallah göstericek net olarak😂 göstersinde bizde artık üst baş alalım koyalım kenara yaaa

Selam hamiş anneler , size bişey sormak istiyorum cinsiyeti belli olan kız anneleri yüzünüzde sivilcelenme lekelenme tarzı şeyler oluyormu. Kız bebekte annenin güzelliğini bebek alır annenin yüzü değişir derler . Belkide hurafe ama sormak istedim 🤣.

Benim haftamdaha 10 olmadı. Nasipse pazar günü 10 olacak. 10+5 cuma günü kanını alalım dedi. Haftaya yaptıracağım yani. Bana istersen diğer DNA ölçülerini de ekleriz 750 dolar olur ama gerek yok dedi. O yüzden 650 dolar olarak yaptıracağım.
Siz kaç haftalıksınız?
Biz bugün tam 10+0 olduk. Bir an önce verelim ve sonuç gelsin istiyorum. Ama muhtemelen ben de pazartesi günü falan giderim kan vermeye. ☺️
Bilmiyorum çok mu evham yapıyoruz bir taraftan da. Benim yaşım 35 diye yaptıralım istedik. Dilerim sonuçlarımız sorunsuz çıkar. 🙏🏻☺️

Selam hamiş anneler , size bişey sormak istiyorum cinsiyeti belli olan kız anneleri yüzünüzde sivilcelenme lekelenme tarzı şeyler oluyormu. Kız bebekte annenin güzelliğini bebek alır annenin yüzü değişir derler . Belkide hurafe ama sormak istedim 🤣.
Valla erkek anneleri de cilt güzelliği gelmedi diye söyleniyolardı çevremde😂😂

İyi yapmışsın cnm dogsada giydirsen çeşit çeşit 🥰🥰🥰😍🥰 cinsiyetleri öğrensek benim beşiğim böyle mesala yenisini almadım oğlan bir ay anca yattı yenisine gerek duymadım pusette aynı şekilde 🤣🤣🤣
memusun canım bundan ben de NeXT me forever düşünüyorum. 2 yaşına kadar falan oda yapmayacağım benimle olursa uzun süre rahat yatabileceği bir şey olsun dedim ☺️

Eklentiler

• IMG_2102.png
    IMG_2102.png
    209,4 KB · Görüntüleme: 56
Valla ben 12+1 ken doktor %55 erkek dedi cumartesi gidicez inşallah göstericek net olarak😂 göstersinde bizde artık üst baş alalım koyalım kenara yaaa
Erkek olursa hiç birşey almiycam ki herşey var bir tek biberon Alicam 🤣🤣

memusun canım bundan ben de NeXT me forever düşünüyorum. 2 yaşına kadar falan oda yapmayacağım benimle olursa uzun süre rahat yatabileceği bir şey olsun dedim ☺️
Gayet rahat canım gayette kullanışlı en azından çocuk odasını istediğin gibi yapınca istediğini alırsın ben yatak odasında kullanıyorum ayirmadim çünkü anneye muhtaçlar heleki anne konusuna

Benim ilk kızdı öle bişey yoktu. Bu sefer hafif çil falan oluyo arada her gün değil ama cozemedim. Cinsiyet belli deil tabi 🙈

Kuzu ben bundan almıştı. alabilecegin en iyi yatak bence. Boyut kullanıs olarak. Bi süre sonra ayakları cıkarırsın montesorri plarak kullanıyosun. Tabi park yataklar kadar pratik değil ama diger anne yanlarına gore baya uzun ömürlü. Benim 6 yasında kızı olan arkadasım bile yatırabiliyordu.

Şükürler olsun Rabbime, her şey yolundaydı maşallah bir sıkıntısı yoktu hayatım ☺️:nazar:. Kanama alanım da yok şükür. Bebişko 10+5 sata göre, ultrasona göre 10+3 çıktı zaten o da normal. Onun dışında demir ilacına başlattı daha korkumdan başlayamadım midem bulanır diye kdjfdf bir de işte önümüzdeki hafta cuma ikili teste çağırdı. Beybi de büyüdüğünden ve bir problem şükür görmediğinden progestanı kes dedi. Ben yine tabi pimpirikliğimden dün geceye kadar kullandım. Dün gece artık dedim ki kendine, bebeğine ve doktoruna güven. Ama şimdi bütün gün bir tık daha sancılıydım endişe ettim bu defa da :110:
Azaltarak kes falan mı dedi yoksa birden kesmen sorun olmaz mıymış kuzum progestanı? Sanırım benim de artık bırakmam lazım. yeni doktorum, artık kullanmana gerek yok demiş galiba, eşim öyle hatırlıyor, ben hatırlamıyorum. emin de olamıyorum bebeğe bişey olacak korkusuna :KK64:Bugün de onu sormayı unuttum 🥲😅
Bu arada maşallah nazar değmesin 🧿🧿

Gayet rahat canım gayette kullanışlı en azından çocuk odasını istediğin gibi yapınca istediğini alırsın ben yatak odasında kullanıyorum ayirmadim çünkü anneye muhtaçlar heleki anne konusuna
Kuzu ben bundan almıştı. alabilecegin en iyi yatak bence. Boyut kullanıs olarak. Bi süre sonra ayakları cıkarırsın montesorri plarak kullanıyosun. Tabi park yataklar kadar pratik değil ama diger anne yanlarına gore baya uzun ömürlü. Benim 6 yasında kızı olan arkadasım bile yatırabiliyordu.
Süper çok sevindim 🥰 kesinlikle emdiği sürece anne yanında olması ikimiz içinde büyük avantaj olacak büyüdüğünde de odasına geçer inşallah 🙏🏻

Süper çok sevindim 🥰 kesinlikle emdiği sürece anne yanında olması ikimiz içinde büyük avantaj olacak büyüdüğünde de odasına geçer inşallah 🙏🏻
Zaten bence yatak tasarım olarak cok kötü değil üstüne cübinlik falan şirin bi montesorri olabilir🙈🙈. Y a fa baska odada yatak olarak

X