Ben de bebek yatagi degil de bu sekilde aldim sallanan besik ilk 6ay zaten yatagimizinnyanina koyariz diye dusundum. Zaman saglicakla gecse de bebislerimizi sag saglim kucagimiza alsak artikkkİyi yapmışsın cnm dogsada giydirsen çeşit çeşitcinsiyetleri öğrensek benim beşiğim böyle mesala yenisini almadım oğlan bir ay anca yattı yenisine gerek duymadım pusette aynı şekilde
Valla onu hic dusunmedik desemŞey nasıl cesaret ettiniz. Yani bebişin cildiyle uyuşmayabilir diye korkuyorum. Mesela ben bebekken prima ile anlaşamamışım sadece canbebe kullanmış annem bende
O randevu zamanının hesabıyla kuzum. Şuanda da biz 11+5 değiliz seninle 11+2 yiz.Cnm senle aynıyız 11+5 olman gerek degilmi 10+5 yazmışsın düşündüm birden gerimi gittin die
Keşke gelse ozmanda alabilsekBen de bebek yatagi degil de bu sekilde aldim sallanan besik ilk 6ay zaten yatagimizinnyanina koyariz diye dusundum. Zaman saglicakla gecse de bebislerimizi sag saglim kucagimiza alsak artikkk
10+ yazınca şaşırdım birdenO randevu zamanının hesabıyla kuzum. Şuanda da biz 11+5 değiliz seninle 11+2 yiz.
Öyle hesaplama ama ölçüm farkı vardır duzelicek o bir süre sonraO randevu zamanının hesabıyla kuzum. Şuanda da biz 11+5 değiliz seninle 11+2 yiz.
Sen harikasınyukobaby bebeÄiniz için en doÄalı BEBEK RAPORLU ORGANÄ°K 5 heheheh ben adım çok pisim dir bu konuda nerden indirim ben orda
Bende cumartesi gidicem doktor cinsiyeti görürüz dedi ama bakalım 13. Haftama girmiş olcamUf çok var benim randevuya daha 20 sine nasıl dayanicam ben ozmana 14+5 olucaz cinsiyeti belli olur heralde
İnşallah belli olur cinsiyeti haber vermeyi unutma biz daha 11+5 siz bize daha çok var öğrenmek içinBende cumartesi gidicem doktor cinsiyeti görürüz dedi ama bakalım 13. Haftama girmiş olcam
Kız ben 12+1 de öğrenmiştim 2 gun sonra yaniİnşallah belli olur cinsiyeti haber vermeyi unutma biz daha 11+5 siz bize daha çok var öğrenmek için
Durbi bakiyim. En yakın randevu tarihi ne zamanKız ben 12+1 de öğrenmiştim 2 gun sonra yani
En yakın tarih ayın 14 du alsam mı ki belli olurmu acaba 13+3 gün oluyor ozmanaKız ben 12+1 de öğrenmiştim 2 gun sonra yani
Hahaha dayanamayıp aldımKız ben 12+1 de öğrenmiştim 2 gun sonra yani
Zaten gostermezse 16 da da gostermeyebilir 20 dedeHahaha dayanamayıp aldıminşallah gösterir de öğrenirim cinsiyetini sonra bir ay sonra gitsemde olur sorun etmem cinsiyet merakı olmasa gitmem
Benim randevu da 13ünde. 11 dü ramazanın ilk gununu oldugunu hatırlayınca 13 yaptık 12+5 olcak. Randevunun üstüne Şimdiden 1 hafta gecti hızlıca. 2 haftaya bakıcam olur heralde diyorumEn yakın tarih ayın 14 du alsam mı ki belli olurmu acaba 13+3 gün oluyor ozmana
Okadar nasıl bekliycek anovvvv çok uzun süre beeeZaten gostermezse 16 da da gostermeyebilir 20 dede
Benim pazartesi 12+1 di öğrenemedimKız ben 12+1 de öğrenmiştim 2 gun sonra yani
Ben ikisini de aldım dijital olan gayet kullanışlı dierinde bebekken durdurmuyolarDeneyimli anneler ateş ölçer için öneriniz var mıdır? Bir de tansiyon aleti.
Desene senden bir gün sonra ben gidicem inşallah cinsiyeti belli olur benimde bir hafta geçti üstundenBenim randevu da 13ünde. 11 dü ramazanın ilk gununu oldugunu hatırlayınca 13 yaptık 12+5 olcak. Randevunun üstüne Şimdiden 1 hafta gecti hızlıca. 2 haftaya bakıcam olur heralde diyorum