2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İyi yapmışsın cnm dogsada giydirsen çeşit çeşit cinsiyetleri öğrensek benim beşiğim böyle mesala yenisini almadım oğlan bir ay anca yattı yenisine gerek duymadım pusette aynı şekilde
Ben de bebek yatagi degil de bu sekilde aldim sallanan besik ilk 6ay zaten yatagimizinnyanina koyariz diye dusundum. Zaman saglicakla gecse de bebislerimizi sag saglim kucagimiza alsak artikkk

Şey nasıl cesaret ettiniz. Yani bebişin cildiyle uyuşmayabilir diye korkuyorum. Mesela ben bebekken prima ile anlaşamamışım sadece canbebe kullanmış annem bende
Valla onu hic dusunmedik desem bi hevesle aldık her numaradan 4er paket secim sonrasi zam gelmeden stok yapariz diye dusunduk molfix sleepy pure baby aldık farkli markalar

Kız ben 12+1 de öğrenmiştim 2 gun sonra yani
Hahaha dayanamayıp aldım inşallah gösterir de öğrenirim cinsiyetini sonra bir ay sonra gitsemde olur sorun etmem cinsiyet merakı olmasa gitmem

En yakın tarih ayın 14 du alsam mı ki belli olurmu acaba 13+3 gün oluyor ozmana
Benim randevu da 13ünde. 11 dü ramazanın ilk gununu oldugunu hatırlayınca 13 yaptık 12+5 olcak. Randevunun üstüne Şimdiden 1 hafta gecti hızlıca. 2 haftaya bakıcam olur heralde diyorum

Deneyimli anneler ateş ölçer için öneriniz var mıdır? Bir de tansiyon aleti.
Ben ikisini de aldım dijital olan gayet kullanışlı dierinde bebekken durdurmuyolar

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-28-21-23-14-197_com.android.chrome.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2024-02-28-21-23-05-320_com.android.chrome.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 27
Benim randevu da 13ünde. 11 dü ramazanın ilk gununu oldugunu hatırlayınca 13 yaptık 12+5 olcak. Randevunun üstüne Şimdiden 1 hafta gecti hızlıca. 2 haftaya bakıcam olur heralde diyorum
Desene senden bir gün sonra ben gidicem inşallah cinsiyeti belli olur benimde bir hafta geçti üstunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…