Ben de yapmadım. Hatta eşimle doktora gittigimizde 12 de cinsiyet beklemıyorduk doktor muaynede soyleyeyimmi dedi aa belli mi dedik şaşırdık belli belli dedi. Biz hemen öğrenmek istedik. Eşimde ben yermiyim bu numaraları parti marti masrafına mı girelim hemen soyle dedim derCinsiyet partisi yapmayı düşünen var mı aranızda benim eşim çok saçma buluyor geçen sefer balon almıştım şişirmeidk bile paketli duruyor kenarda bi heves almıştım
Hava da o kadar güzel ki güneş doldu evin içine yaz geliyor yavaş yavaşŞubat ayı hiç bitmek bilmese de geçiyor valla
Evet ben de perinatologa gitmiştim. Kendi doktor randevum da vardı ikisini aynı gune denk getirelim bidaha bidaha gel git yapmayalım dedim. Şehir dısunda cünkü hepsi. Birini sabaha birini öğleden sonraya aldık ondan o tarihteydi benim deBen tam 22+0 da gitmiştim ama detaylı için özel bi yerde yaptırmıştım boş günleri yoktu zor almıştım randevu
Ya zaten paylaşmak için demiyorum sosyal medyada evde öyle eğlencesine yani annelerle kayınvalidelerle felan inanır mısın benimde başta kız demişti 14 haftada 19 da erkeğe dönmüştü sonra da zaten detaylıda erkek olduğu kesin belirlenmiştiBen de yapmadım. Hatta eşimle doktora gittigimizde 12 de cinsiyet beklemıyorduk doktor muaynede soyleyeyimmi dedi aa belli mi dedik şaşırdık belli belli dedi. Biz hemen öğrenmek istedik. Eşimde ben yermiyim bu numaraları parti marti masrafına mı girelim hemen soyle dedim der( o işin şakası tabi yapalım desem benden hevesli koşturur o işlere hep masrafta yapar) ama cok duydum çevremde 22 de cinsiyet değişti 32 de değişti diyenleri güvenemem öyle herkese. Hatta bi yakınımız 32 de dogum yaptı cocugu getirdiler kızım diye sevıyorlarmıs İsmini koymuslar kardeşim dio bu bebek ayşe bebek olamaz dedik nasıl yani demişler cünkü bı bebek erkek kadın doğumda öğrendi bebegin cinsiyetini. Hiçbi doktor anlamamış demekki. Bizde diyoruz hep hangi doktora gittiyse ogrenelimde biz grimeyelim bi arkadasımda benden 3 ay falan once dogum yaptı onunda kızdı 7 biterken mi ne doktor dedi aaa bu kız değil erkekmiş. Kız yıkıldı resmen herşeyi almışlardı. Şimdi ben bunlara çok güldüm allah basıma verir die kızımde detaylıya bile girdikten sonra kız dimi hala kız dimi die sordum inanırmısın dogumda bile kız dimi diyordum. Bunlar eglencesi tabi de ben öyle etrafta cocugu olmayan ya da başka yonlerden bi kanadı kırık insanların görecegi şekilde böyle kutlamaları hoş bulmuyorum nazara da cok inanıyorum. Kötü bakışları da çekmek istemıyorum
Evet o durum biraz üzücü oluyor yaşadım tattım o duyguyu 9 ay olmadı olmuyor diye çok fazla üzülmeye başlamıştım birde böyle paylaşımları görünce içime dokunuyorduBen de yapmadım. Hatta eşimle doktora gittigimizde 12 de cinsiyet beklemıyorduk doktor muaynede soyleyeyimmi dedi aa belli mi dedik şaşırdık belli belli dedi. Biz hemen öğrenmek istedik. Eşimde ben yermiyim bu numaraları parti marti masrafına mı girelim hemen soyle dedim der( o işin şakası tabi yapalım desem benden hevesli koşturur o işlere hep masrafta yapar) ama cok duydum çevremde 22 de cinsiyet değişti 32 de değişti diyenleri güvenemem öyle herkese. Hatta bi yakınımız 32 de dogum yaptı cocugu getirdiler kızım diye sevıyorlarmıs İsmini koymuslar kardeşim dio bu bebek ayşe bebek olamaz dedik nasıl yani demişler cünkü bı bebek erkek kadın doğumda öğrendi bebegin cinsiyetini. Hiçbi doktor anlamamış demekki. Bizde diyoruz hep hangi doktora gittiyse ogrenelimde biz grimeyelim bi arkadasımda benden 3 ay falan once dogum yaptı onunda kızdı 7 biterken mi ne doktor dedi aaa bu kız değil erkekmiş. Kız yıkıldı resmen herşeyi almışlardı. Şimdi ben bunlara çok güldüm allah basıma verir die kızımde detaylıya bile girdikten sonra kız dimi hala kız dimi die sordum inanırmısın dogumda bile kız dimi diyordum. Bunlar eglencesi tabi de ben öyle etrafta cocugu olmayan ya da başka yonlerden bi kanadı kırık insanların görecegi şekilde böyle kutlamaları hoş bulmuyorum nazara da cok inanıyorum. Kötü bakışları da çekmek istemıyorum
Yaa benimde hepsi duruyor beşiğinin içinde sanırım hatta diger eşyalarıyla. Ne kadar güzel günlerdi gerçekten. İnaşşah bu bebegimizle daha mutlu günlerimiz olacak.Benim de öyleydi hala saklıyorum olduğu gibi duruyor bazamda dosyasında ah ne heyecanlı günlerdi
Ay olur öyle aile uyeleriyle. Bazen bende diyorum eşimle kagıda yazdırıp sonra mı baksak sonra dıyorum amaaan yaa. Doktor randevumuz bile özel zaten o an bile güzelYa zaten paylaşmak için demiyorum sosyal medyada evde öyle eğlencesine yani annelerle kayınvalidelerle felan inanır mısın benimde başta kız demişti 14 haftada 19 da erkeğe dönmüştü sonra da zaten detaylıda erkek olduğu kesin belirlenmişti
İnşallah tek duam valla. Bugün eşim bebeğin mezarını yaptırmak için anlaşmıştı bugün onun yanına gidecek ben gidemedim uzak olduğu için içim kıyıldı eşim de adamlar olacak bir sürü ben seni sonra götürürüm dedi tamam dedim mecburenYaa benimde hepsi duruyor beşiğinin içinde sanırım hatta diger eşyalarıyla. Ne kadar güzel günlerdi gerçekten. İnaşşah bu bebegimizle daha mutlu günlerimiz olacak.
Ya biz öğrenelim de diğerleri heyecanlansın bence güzel olur aktiviteAy olur öyle aile uyeleriyle. Bazen bende diyorum eşimle kagıda yazdırıp sonra mı baksak sonra dıyorum amaaan yaa. Doktor randevumuz bile özel zaten o an bile güzel
Yaa benim annem kansere yakalandı genc yasta ben daha evlenmedim. Arkadaşlarım cinsiyet partisi baby shower yapıyor falan ben sürekli gorunce aglıyorum anneleri ne kadar guzel yanlarında torun partisind benim annem daha evlendigimi goremedi. Çok şükür evlendigimi gordu ama torununa yetişemedi. Sonra kızım da dogdu ama annemin yanına gitti :). Oyuzden bazı şeylerden zevk almıyorum açıkcası. Cocugu olmayan arkadaslarımda var onları dusununce hiç içimden gelmiyor öyle şeyler. :)Evet o durum biraz üzücü oluyor yaşadım tattım o duyguyu 9 ay olmadı olmuyor diye çok fazla üzülmeye başlamıştım birde böyle paylaşımları görünce içime dokunuyordu
Benim eşimde yılı doldugu hafta yaptırmıs. Gidince hazır tertemiz göreyim diye bizdeki süprizler de böyle oluyor artık dimiİnşallah tek duam valla. Bugün eşim bebeğin mezarını yaptırmak için anlaşmıştı bugün onun yanına gidecek ben gidemedim uzak olduğu için içim kıyıldı eşim de adamlar olacak bir sürü ben seni sonra götürürüm dedi tamam dedim mecburen
Evet ama ben dayanamıyorum hemen soyluyorumYa biz öğrenelim de diğerleri heyecanlansın bence güzel olur aktivite
Çok üzüldüm başın sağolsun canımYaa benim annem kansere yakalandı genc yasta ben daha evlenmedim. Arkadaşlarım cinsiyet partisi baby shower yapıyor falan ben sürekli gorunce aglıyorum anneleri ne kadar guzel yanlarında torun partisind benim annem daha evlendigimi goremedi. Çok şükür evlendigimi gordu ama torununa yetişemedi. Sonra kızım da dogdu ama annemin yanına gitti :). Oyuzden bazı şeylerden zevk almıyorum açıkcası. Cocugu olmayan arkadaslarımda var onları dusununce hiç içimden gelmiyor öyle şeyler. :)
Sonra gidersin hem kardeşinin haberini de verirsin mutlu olur kuzucukİnşallah tek duam valla. Bugün eşim bebeğin mezarını yaptırmak için anlaşmıştı bugün onun yanına gidecek ben gidemedim uzak olduğu için içim kıyıldı eşim de adamlar olacak bir sürü ben seni sonra götürürüm dedi tamam dedim mecburen
Yaaa ne guzell o günler gelsin hemenBana bir sürü fotograf ve cd verdiler bide telefonuma attılar yuksek cozumurluklu
Evet insan bazı acıları yaşayınca bakıs acısıda daha fazla değişiyor. Eskiden de okadar yatkın değildim boyle şeylere ama şimdi daha lüzümsuz geliyor. Hele düğün yapar gibi yapılan masraflar :)Çok üzüldüm başın sağolsun canımmaalesf bazen hayatın akışına kapılıp gidiyoruz düşünmeden yaptığımız neler oluyor aslında
Evet ya düşündükçe mutlu oluyorum inşallah bu seferde güzel fotoğraflarini yakalarızBenim başında göstermemişti ama sonlara doğru yakaladık hemde gülümserken biliyor musun ayy bir an önce detaylı gününe gelelim ya
Erkek diyorum canımT Tali89
Canım selamlar benim için de tahminde bulunabilir misin rica etsem? 6+3 ve 8+3 karından ultrasonlarÖğrenir öğrenmez sana dönüt sağlayacağım Eki Görüntüle 3392679 Eki Görüntüle 3392680
Evet ufacık çok tatlı oluyor annenin yanında mı yatıyor kuzum ben teyzemle ananemin ortasına koydurdum miniğimiBenim eşimde yılı doldugu hafta yaptırmıs. Gidince hazır tertemiz göreyim diye bizdeki süprizler de böyle oluyor artık dimiama gören diyor ne kadar güzel olmus. Mezarın bile minigi ne güzel demi.
Evet mutlakaSonra gidersin hem kardeşinin haberini de verirsin mutlu olur kuzucuk