Ben taburcu olmamıstım canım sezeryan diye. Kayınpederim le babam götürüp defnetti. Ama cocuk mezarlıgına defnetmişler. Ben annemin üstüne istemiştim. 1 yıl olmustu annemin de yeni daha taze dediler. Derine inemeyiz şimdi dagılır ortada kalır dendi. ama belki kayınpederim uygun görmedi bilemiyorum yan taraftaki ada da cocuk mezarları var orayada kızım. Arada mesafe yok görüyor birbirini annemden kızımı kızımdan anemi 15 mezar falan var gibi uzaklık olarakEvet ufacık çok tatlı oluyor annenin yanında mı yatıyor kuzum ben teyzemle ananemin ortasına koydurdum miniğimi
Ben yaptırıcam şekersiz beslenmiyorum zaten bu sabah kahvaltıda nutella yedimKızlar bide çok erken belki bu soru için ama şeker testi yaptıracakmısınız hani içecek içiyorlar ya
Ne kadar güçlüsünüz ya maşallahBen taburcu olmamıstım canım sezeryan diye. Kayınpederim le babam götürüp defnetti. Ama cocuk mezarlıgına defnetmişler. Ben annemin üstüne istemiştim. 1 yıl olmustu annemin de yeni daha taze dediler. Derine inemeyiz şimdi dagılır ortada kalır dendi. ama belki kayınpederim uygun görmedi bilemiyorum yan taraftaki ada da cocuk mezarları var orayada kızım. Arada mesafe yok görüyor birbirini annemden kızımı kızımdan anemi 15 mezar falan var gibi uzaklık olarak
Ben yaptırırım canım ya benim öyle şeker diyetim yok. İstedigimde yiyorum canım cektiginde. Zaten seker yuklemesi dediğimiz sey 1 bardak gazoz gibi. Benim içtigim öyleydi yani hatta gazoz daha tatlı gelir bana içemem mesela. Agzımda tadı kötü kalır. Ilık limonlu maden sodası gibiydi gecen sene içtigim. Zaten doktorlar da diyor tatlı falan yiyormusum yiyorsan yaptır. Ha ama yaptırmam diyorsa açlık tokluk baktır sürekli diye. Ben oyle her ay sürekli gerilemem açlık tokluk baktıramam yani. Bir de aynı gün 2 bebegin yogun bakıma alındıgına şahit oldum tam şeker yuklemesi yaptırdıgım haftalardan sonraydı. Kardeşim yogun bakımda cocuk doktoruydu cok korkmustum benim bebegimde boyle olur mu diye. Sen şeker yuklemesi yaptırdın sıkıntı yokya dedi. E sizin bebekler dedim. Zaten sorun orda anneleri seker yuklemesi yaptırmamıs kayıtlarda yok biz dogumda bebek komaya girince anladık dedi. 2 bebekte yogun bakımdaydı. Ölmesinler diye yapmadıkları kalmadı biraz daha anlasılmasa kesin ölürdü dio. Ben o riske giremem. Sordugum doktorlarda yaptırmamı önerdi. 1-2 dilim baklava yemeye kırkmuyorsanız seker de yaptırın diolar. Aynı oran varmıs. Zaten yaptırmayın diyen doktor yok hepsi yaptırmamızı istiyor sadece yaptırmayacaksanoz açlık toklukta düzenli takip istiyorlar. Sadece 1 adet malum doktor var yaptırmayın dien onunda lisansı arada askıya alınıyorKızlar bide çok erken belki bu soru için ama şeker testi yaptıracakmısınız hani içecek içiyorlar ya
Bende gidememiştim senin gibi hastanede olduğum için olsun en azından annene yakın sevindimBen taburcu olmamıstım canım sezeryan diye. Kayınpederim le babam götürüp defnetti. Ama cocuk mezarlıgına defnetmişler. Ben annemin üstüne istemiştim. 1 yıl olmustu annemin de yeni daha taze dediler. Derine inemeyiz şimdi dagılır ortada kalır dendi. ama belki kayınpederim uygun görmedi bilemiyorum yan taraftaki ada da cocuk mezarları var orayada kızım. Arada mesafe yok görüyor birbirini annemden kızımı kızımdan anemi 15 mezar falan var gibi uzaklık olarak
Ya şu nutelladan ben her hamile kaldığımda tiksiniyorum anlamadım gittiBen yaptırıcam şekersiz beslenmiyorum zaten bu sabah kahvaltıda nutella yedimverilen şekerin o kadar da zararlı olduğunu sanmıyorum
Teşekkür ederimmmErkek diyorum canım
Kız inan ben de hayret edıyorumNe kadar güçlüsünüz ya maşallah
Vallahi ben de tatlıdan tiksiniyorum. Cikolata yedigimde kesin sonra kusuyorum. Diger gebeligimde de boyleydim son aylrda düzeldi.Ya şu nutelladan ben her hamile kaldığımda tiksiniyorum anlamadım gittinormal her sabah onunla kahvaltı yaparım ama hamile kalınca göresin gelmiyor
Ya genelde kilo artışı annede ve bebeği ilerde gelişimi olanlara daha çok öneriyor doktorlar öyle duymuştum Çünkü şekerden kaynaklı olabiliyormuş geçen sefer yaptırmamıştım ama tatlıya aşırı düşkün değilim ama bu sefer ne olur ne olmaz yaptıracağım galibaBen yaptırırım canım ya benim öyle şeker diyetim yok. İstedigimde yiyorum canım cektiginde. Zaten seker yuklemesi dediğimiz sey 1 bardak gazoz gibi. Benim içtigim öyleydi yani hatta gazoz daha tatlı gelir bana içemem mesela. Agzımda tadı kötü kalır. Ilık limonlu maden sodası gibiydi gecen sene içtigim. Zaten doktorlar da diyor tatlı falan yiyormusum yiyorsan yaptır. Ha ama yaptırmam diyorsa açlık tokluk baktır sürekli diye. Ben oyle her ay sürekli gerilemem açlık tokluk baktıramam yani. Bir de aynı gün 2 bebegin yogun bakıma alındıgına şahit oldum tam şeker yuklemesi yaptırdıgım haftalardan sonraydı. Kardeşim yogun bakımda cocuk doktoruydu cok korkmustum benim bebegimde boyle olur mu diye. Sen şeker yuklemesi yaptırdın sıkıntı yokya dedi. E sizin bebekler dedim. Zaten sorun orda anneleri seker yuklemesi yaptırmamıs kayıtlarda yok biz dogumda bebek komaya girince anladık dedi. 2 bebekte yogun bakımdaydı. Ölmesinler diye yapmadıkları kalmadı biraz daha anlasılmasa kesin ölürdü dio. Ben o riske giremem. Sordugum doktorlarda yaptırmamı önerdi. 1-2 dilim baklava yemeye kırkmuyorsanız seker de yaptırın diolar. Aynı oran varmıs. Zaten yaptırmayın diyen doktor yok hepsi yaptırmamızı istiyor sadece yaptırmayacaksanoz açlık toklukta düzenli takip istiyorlar. Sadece 1 adet malum doktor var yaptırmayın dien onunda lisansı arada askıya alınıyorve branşının bununla alakası yok zaten
Ben normalde yüzüne bakmam gerçekten ama şu an zararı olmayacağını bilsem bi kavanoz yerim.Ya şu nutelladan ben her hamile kaldığımda tiksiniyorum anlamadım gittinormal her sabah onunla kahvaltı yaparım ama hamile kalınca göresin gelmiyor
Sonuna kadar desteklıycem bende cunku evlat acısını cok iyi biliyorumBen yaptırıcam şekersiz beslenmiyorum zaten bu sabah kahvaltıda nutella yedimverilen şekerin o kadar da zararlı olduğunu sanmıyorum
Terapiye hala devam ediyorum biliyor musun bırakmadım şimdi bu hamilelikte de korkularım olduğu için ister istemez kendimi frenleyemiyorum duygusal olarak doktorum da devam edelim diyince ben de bırakmadım eşim de git diyor içini döküyorsun iyi geliyor sana diyorKız inan ben de hayret edıyorumölürüm sanmıştım öldürmeyen acı boyle yasatıyor tabi psikologlar terapiler biraz da ahiret inancı
Böyle full ekşili limonlu şeyler canım istiyorVallahi ben de tatlıdan tiksiniyorum. Cikolata yedigimde kesin sonra kusuyorum. Diger gebeligimde de boyleydim son aylrda düzeldi.
Benim diger hamileligimde 7,5 kilo almısım ben ama bebeğim cok ileriydi suyu kilosu 36. Haftada 3 kiloyu gecmişti zate. Hepte onden gidiyordu. Bu şeker illeti zayıflarda bile cıkabiliyor hüç alakasız. Bizde cıkmadı sükür ama ben ona da kafa yorardım bebegim o sebeple mi kaybettim acaba diye. Herşeyi dusunuyor insanYa genelde kilo artışı annede ve bebeği ilerde gelişimi olanlara daha çok öneriyor doktorlar öyle duymuştum Çünkü şekerden kaynaklı olabiliyormuş geçen sefer yaptırmamıştım ama tatlıya aşırı düşkün değilim ama bu sefer ne olur ne olmaz yaptıracağım galiba
Benim eşim ihtiyacın yok bence diyor hepTerapiye hala devam ediyorum biliyor musun bırakmadım şimdi bu hamilelikte de korkularım olduğu için ister istemez kendimi frenleyemiyorum duygusal olarak doktorum da devam edelim diyince ben de bırakmadım eşim de git diyor içini döküyorsun iyi geliyor sana diyor
Doğru o zaman yaptırıcaz mecburenBenim diger hamileligimde 7,5 kilo almısım ben ama bebeğim cok ileriydi suyu kilosu 36. Haftada 3 kiloyu gecmişti zate. Hepte onden gidiyordu. Bu şeker illeti zayıflarda bile cıkabiliyor hüç alakasız. Bizde cıkmadı sükür ama ben ona da kafa yorardım bebegim o sebeple mi kaybettim acaba diye. Herşeyi dusunuyor insan
Bide tuzluBöyle full ekşili limonlu şeyler canım istiyortatlı şekerli aman aman uzak dursun
Biz ayda bire döndük çok şükür öbür türlü zaten çok masraflı oluyor açıkçasıBenim eşim ihtiyacın yok bence diyor hepgit derse sen bana ne demek istiyorsun diyebilirim o da hep iyisin iyisin diye telkin ediyo. Ama bütğn danıstıgım doktorlar git diypr. Psikologumda bırakmıyor yani anlıcagın bende hala gidiyorum 2 haftada 1 suan onceden her haftaydı