2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bana da olmaz bu aylarda dedikleri için psikolojik sanıyodum ama cidden nefesim yetmiyor doktora soracağım bu sefer gittiğimde

Sanki konunun alakası var gibi. 1 avuc ergen erkek bebesi. Burda cocuk için tedavi için kendini unutmus insanların duygularını somuruyorlar. Banlayan Ellerin dert gormesin

Aynı durumdayım aynen bende gerçekten kazası gözümde büyüyormus asıl. Ama allah kolaylıgını vericek sen emin ol. Sen de diyceksin gozumde büyütmüşüm ammada

Canım Fake bunlar bende baktım

Benim boyle ciktj testim icini açıp tekrar taktim pembe çizgi normalde C cizgisinde burada T cizgisinde duruyor ters yani ama diğer çizgi iki tane cok dikkatli bakarsanız görürsünüz yanlis mi oluyor bu test
Al bir fake daha

Bende doktoruma danisacam artık bı yanım yaptır bı yanım yaptırma diyor bende detayliyi kesin yaptirmak istiyorum ama doktorum ne derse ona göre yaptiricam
Detaylıyı tabi kesin yaptır. Hem cok zevkli 1 saate yakın bebişi izliyosun valla sırf oyuzden yaptırılır bişey yok zaten yatıyosun izliyosu. sadece sabit yatmaktan en fazla belin agrır hem de bebegin her şeyine detaylı detaylı bakıyor doktor. Orda da mesela bizim bi tanıdıgımızın bebeginin ayak problemi vardı acil ameliyat gerekıyordu. Doğumu donanımlı hastanede yapması gerekıyprdu hemen bebeği ameliyata alcaklardı yoksa ayagı ciddi problem yapıcaktı. Cocuk dogdu sonra ameliyata alındı. Şimdi cok sukur hiç problemi kalmadı anlaşılmıyor ayagının problemı. Ama bilmeselerdi o donem dogumda farkedilseydi ciddi sakatlık yasıycaktı. Allah hiçbirimize yapmadım pişmanlıgı vermesin. Problem yoksa zaten mis gibi bebişimizin fotografları oluyor 1 saat izlemiş oluyoruz. İzlerken değişik hareketler yapıyor gülüyoruz

Yaaa heyecanlandım yaa fotoğrafları da veriyolar mi peki

Canım burun kemiği ölçülmüyor oluşmuş mu ona bakılıyor ense kalınlığı ölçülüyor o hanımefendi karıştırmış olabilir. Ya da onunki çok küçük oluştuysa onu ölçmüştür

Bende böyle düşündğm canım herkesin ölçülmemiş gerekli durumlarda bakıyorlarmış doktor zaten ultrason görüntüsünde varlığını görüyormuş. Sonucum iyi çok şükür artık hamileliğin tadını çıkarma zamanı inşallah

Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor peki

Doktor bakmıstır zaten ya. Burun kemigi olusmus mu ense kalınlıgı kaç. Bide hafta hafta da değişiyor ya örnek veriyorum 11. Haftada burun kemiginin olusması yeterlidir 12de belli cm lerde olması lazımdır gibi gibi. Bizim için bazen cok onemli dediğiniz şeyler doktorlar için goz ucuyla gordukleri şeyler olabiliyor. Mesela benim ultrason kagıdımda kalp atısı yazmıyordu ama dinledik ve ölçtü gördüm yani ama bana kaç oldugunu soylemedi yada kagıtta yazmamıs. Ama o kendi kayıtlarını tuttu bana sadece normal güzel falan dedi. Sizinki de öyle olmustur o bakmıstır. Yani aslında herkesin ölçüyordur doktoru ama ölçmedi falan sanıyorlardır. Ben de bazen doktoruma diyorum szi bunu yaptımız veya yapmadınız neden diyorum yoo yaptık dio. Açıyo dosyamı gosteriyo bak hatta boyle boyle not almısız bide dio sen kaçırmıssın ben sana anlattım ya falan dio bazen deşimdi mesela video cekiyoruz muayenede. Orda ufak ufak anlatıyor ama ben o ara baska seylere dikkat ettigimden duymamıs oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…