2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cinsiyet partisi yapmayı düşünen var mı aranızda benim eşim çok saçma buluyor geçen sefer balon almıştım şişirmeidk bile paketli duruyor kenarda bi heves almıştım

CD ye hiç açıp baktın mı ben eve gelir gelmez o zaman merak edip bilgisayarda bakmıştım onun içinde de var fotoğrafları
Ay biliyomusun bakmadım cd ye. Aynışarını teşefona attı galiba adiye. Bide baya çıktı alıp verdi bize bir sürü renli 4d goruntu vardı dosyada aynısıdır die açmadım cd yi

Aynı şekilde bende öyle asla doktoru duymuyorum o sıra sadece ekrana odaklıyım telefondan anı kaçırmamaya çalışıyorum

Benim başında göstermemişti ama sonlara doğru yakaladık hemde gülümserken biliyor musun ayy bir an önce detaylı gününe gelelim ya
Benim kızda her zaman yigidin malı meydandadır diodu. 12 de cinsiyet i yuzu herşeyi belliydi hep öyle gitti ama detaylıda uyumayı tercih etti. Hatta doktor artık bakcaklarına baktı yuzunu gözünü gorelim dedi ellleri yuzundeydi ultrasonla dürtmeye basladı eliyle ultrasonu ittirir gibi yaptı bizim kız suratını ekşitti bildigin bırakın beni ben uyuycam yaaa huysuzlugu yaptı hepimiz baya gülmüştük.

Cinsiyet partisi yapmayı düşünen var mı aranızda benim eşim çok saçma buluyor geçen sefer balon almıştım şişirmeidk bile paketli duruyor kenarda bi heves almıştım
Ben bu boyalar ile kendi aralarında yapanlardan izlettim bi tek ona ikna edebildim ama sadece annen varken yaparım başkası varken yapmam diyor utanıyor allahtan annemle kanka gibilerde Ama benim fikrim değişti zaten doktor ihtimal söyledi ben ona odaklandım şuan yapsam heyecanı olur mu bilmiyorum

Ay biliyomusun bakmadım cd ye. Aynışarını teşefona attı galiba adiye. Bide baya çıktı alıp verdi bize bir sürü renli 4d goruntu vardı dosyada aynısıdır die açmadım cd yi
Benim de öyleydi hala saklıyorum olduğu gibi duruyor bazamda dosyasında ah ne heyecanlı günlerdi

Gelmeden önce çikolata yiyin demişlerdi yol boyunca elimde çikolata yiye gittim belki ondandır

Gelmeden önce çikolata yiyin demişlerdi yol boyunca elimde çikolata yiye gittim belki ondandır
Ya ben en son gittiğimde onu denedim çikolata yedim baya ama hiç oralı olmadı miniğim sırtını dönmüş yatıyordu Karnım aç gidiyorum hep acaba ondan mı bilemedim

Benim eşim çalıştığı için gelemiyor randevulara onun için yapabilirim ben diye düşünüyorum merak etsin

Ya ben en son gittiğimde onu denedim çikolata yedim baya ama hiç oralı olmadı miniğim sırtını dönmüş yatıyordu Karnım aç gidiyorum hep acaba ondan mı bilemedim
Açlıktan da olabilir bişey yiyince çok hareketleniyordu benimki sanki kendi yiyor şimdi ufaklar ya kuzum birazda ondan olabilir ileriki zamanlarda daha çok hareketlenecekler

İlk trimesterin son günündeyiz bugün çok heyecanlı

Açlıktan da olabilir bişey yiyince çok hareketleniyordu benimki sanki kendi yiyor şimdi ufaklar ya kuzum birazda ondan olabilir ileriki zamanlarda daha çok hareketlenecekler
Sıradaki muayeneye de biraz tok gideyim bakalım azıcık hareketlensin ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…