Kız iştahlandım şuan anlattıkçaBide tuzlucorbaya falan bir limon sıkıyorum off
Ooo o haftanın konusu bellii. Ben zaten devam etmeliymişim olur olmadık şeylere duygusallık basladı eşim evde deilken eşim evde deil die agladım gecen hafta. Carsama ultrasonda bebegim bebek şeklini almış diye agladım kalp sesini duyunca. Ama masraflı bide ocakta zam geldi. 2 haftaya düstük masraf azaldı derken arttıBiz ayda bire döndük çok şükür öbür türlü zaten çok masraflı oluyor açıkçasışimdi beşinde bebeğimi görücem altısında terapistimdeyim arka arkaya
Benimde agzım sulandı corba limon hayal edıyorumKız iştahlandım şuan anlattıkça
Aynen canım ama iyi oluyor evet ocakta zam geldi geçen sefer gittiğimde yazıyı görünce bi şok oldum ama yapacak birşey yokOoo o haftanın konusu bellii. Ben zaten devam etmeliymişim olur olmadık şeylere duygusallık basladı eşim evde deilken eşim evde deil die agladım gecen hafta. Carsama ultrasonda bebegim bebek şeklini almış diye agladım kalp sesini duyunca. Ama masraflı bide ocakta zam geldi. 2 haftaya düstük masraf azaldı derken arttı
AA ben görmedim onu tühBenimde agzım sulandı corba limon hayal edıyorummesela gecen ay bime bi cips gelmiş protein cips dio. Limonlu falan bi hosuma gitti hem ekşi hem tuzlu
Benim de kaybım var seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Sabahları bulanınca rahatlıyorumBana da prifemyn verdi doktor ama işte 1 tane kaybettim ya ondanmıdır nedir bulantı hissettikçe bebegim iyi galiba diye dusunmekten bulantı ilacı içemiyorum. Olur olmadık yerde kusturmadıgı müddetce ben devam heralde boyle :) kabızlık içinde ben probiyotik kullanmaya basladı. Bide toz verdi doktorum ama boyle kesin cozdu diyemıyorum en iyi ihtimalle 2-3 güne gene ama tuvalete girdigimde doğuruyorum galiba şiddetinde de değil en azından
Ay valla bazen ona da ozeniyorum sabah bulantısı olsa sadece die de benimki olur olmadık genelde aksamlarıBenim de kaybım var seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Sabahları bulanınca rahatlıyorumSonra içiyorum bulantı hapını
Sadece sabah değil kuzum benim de gün boyu bulanıyor ilaç içmediğim zamanlar. Sabahları bakıyorum bulantı var içiyorum artık. Ben de içmiyordum bilerek. Bulanınca psikolojik olarak rahatlıyordumAy valla bazen ona da ozeniyorum sabah bulantısı olsa sadece die de benimki olur olmadık genelde aksamlarıyemekten sonra yatmadan falan genel olarak bulantı tiksinme hali hep var bazen kusturuyor. Mesela aksam yemegini fazla kacırdıysam kusmazsam rahat yok. Fazla dediğimde mesela saydım gecen gün 4 kasın falan barbunya 5-6 kasık makarna biraz ortadan meze. Yogurt falan. fazla geldi. Gecen gün pide yedik son dilimleri eşime verdim ama gene fazla geldi. Bana akşamları en güzel,Yulaf yogurt meyve sanırım ya da makarna
Valla benimde hiç merakım yok öyle şeylere sağlıklı olsun kucagıma hayırlısıyla alayım bana yeter kafasındayım kız erkek farketmez ikisine de sevinicemBen bu boyalar ile kendi aralarında yapanlardan izlettim bi tek ona ikna edebildim ama sadece annen varken yaparım başkası varken yapmam diyor utanıyor allahtan annemle kanka gibilerdeAma benim fikrim değişti zaten doktor ihtimal söyledi ben ona odaklandım şuan yapsam heyecanı olur mu bilmiyorum
Evet valla bulanınca rahatlıyoruz korkudanSadece sabah değil kuzum benim de gün boyu bulanıyor ilaç içmediğim zamanlar. Sabahları bakıyorum bulantı var içiyorum artık. Ben de içmiyordum bilerek. Bulanınca psikolojik olarak rahatlıyordum
Ben istiyorum ama eşim tarafı biraz bu konuda geri kafalılar hatta iki gün önce annem kaynanama demiş şimdi parti yapıp öğreniyolar diye kadın direk gavur işi onlar demiş belki ben istiyorum yani yapmasam bile sinir oldumValla benimde hiç merakım yok öyle şeylere sağlıklı olsun kucagıma hayırlısıyla alayım bana yeter kafasındayım kız erkek farketmez ikisine de sevinicemsağolsun eşim ne dersem istersem hiç çevirmez ama etraf baskı yapıyor parti yapsana diye istemiyorum 1 yaş dogum gününe gelirsiniz artık deyip geçiştiriyorum. meraklısı olana da güzel bir etkinlik tabiki
Kız yap ozaman ben boyle olunca tersine gidesim geliyoBen istiyorum ama eşim tarafı biraz bu konuda geri kafalılar hatta iki gün önce annem kaynanama demiş şimdi parti yapıp öğreniyolar diye kadın direk gavur işi onlar demiş belki ben istiyorum yani yapmasam bile sinir oldum
Yapsam bile eşim görsünler istemez açıkcası bende istemem hiç uğraşamam valla ay tam doğum zamanına taşınma işleri çıktı şehir dışına taşınıcaklar bu sürede birdaha git gel olmasın diye 1 ay eltimle bende kalıcaklar ki bebeği görsünler diye o yüzden şuan iyiyim arayı bozup kendimi sıkamıcam.Kız yap ozaman ben boyle olunca tersine gidesim geliyo
Allah seniKız ben dogumu tetikliyor deyünce baslatıyor anladım allah seni napmasınmantıklı kasılmaları engelliyor olabilir. Zaten amacı rahatlatmak
Evet madem durum böyle yap gitsin tabide durumların yogunmuş boşveeerBen istiyorum ama eşim tarafı biraz bu konuda geri kafalılar hatta iki gün önce annem kaynanama demiş şimdi parti yapıp öğreniyolar diye kadın direk gavur işi onlar demiş belki ben istiyorum yani yapmasam bile sinir oldum
Evet bana migrenim için verdi doktorAllah senisancı ve ağrıyı durduruyor magnezyum
Merhaba bebeğin boyu kaç mm burda@Tali89
Canım selamlar benim için de tahminde bulunabilir misin rica etsem? 6+3 ve 8+3 karından ultrasonlarÖğrenir öğrenmez sana dönüt sağlayacağım Eki Görüntüle 3392679 Eki Görüntüle 3392680
Aynen cnm bendede iki saat geçer geçmez açlık vuruyor az az devamlı yiyorum ozman midem rahat ediyor az dediğime bak şimdi dün işte okadar acikmisim ki canım döner istedi bir bütün ekmek yedimAy kızlar yemek yiyorum.1 saat sonra sanki hiçbişey yememiş gibi midem gurulduyor ve normalde de yemek yemeyi seven biri pek değilimsırf hayatta kalmak için yüyenlerdenim.10.hafta itibari ile bu başladı