2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Biz ayda bire döndük çok şükür öbür türlü zaten çok masraflı oluyor açıkçası şimdi beşinde bebeğimi görücem altısında terapistimdeyim arka arkaya
Ooo o haftanın konusu bellii. Ben zaten devam etmeliymişim olur olmadık şeylere duygusallık basladı eşim evde deilken eşim evde deil die agladım gecen hafta. Carsama ultrasonda bebegim bebek şeklini almış diye agladım kalp sesini duyunca. Ama masraflı bide ocakta zam geldi. 2 haftaya düstük masraf azaldı derken arttı

Aynen canım ama iyi oluyor evet ocakta zam geldi geçen sefer gittiğimde yazıyı görünce bi şok oldum ama yapacak birşey yok

Benim de kaybım var seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Sabahları bulanınca rahatlıyorum Sonra içiyorum bulantı hapını

Benim de kaybım var seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Sabahları bulanınca rahatlıyorum Sonra içiyorum bulantı hapını
Ay valla bazen ona da ozeniyorum sabah bulantısı olsa sadece die de benimki olur olmadık genelde aksamları yemekten sonra yatmadan falan genel olarak bulantı tiksinme hali hep var bazen kusturuyor. Mesela aksam yemegini fazla kacırdıysam kusmazsam rahat yok. Fazla dediğimde mesela saydım gecen gün 4 kasın falan barbunya 5-6 kasık makarna biraz ortadan meze. Yogurt falan. fazla geldi. Gecen gün pide yedik son dilimleri eşime verdim ama gene fazla geldi. Bana akşamları en güzel,Yulaf yogurt meyve sanırım ya da makarna

Sadece sabah değil kuzum benim de gün boyu bulanıyor ilaç içmediğim zamanlar. Sabahları bakıyorum bulantı var içiyorum artık. Ben de içmiyordum bilerek. Bulanınca psikolojik olarak rahatlıyordum

Valla benimde hiç merakım yok öyle şeylere sağlıklı olsun kucagıma hayırlısıyla alayım bana yeter kafasındayım kız erkek farketmez ikisine de sevinicem sağolsun eşim ne dersem istersem hiç çevirmez ama etraf baskı yapıyor parti yapsana diye istemiyorum 1 yaş dogum gününe gelirsiniz artık deyip geçiştiriyorum. meraklısı olana da güzel bir etkinlik tabiki

Ben istiyorum ama eşim tarafı biraz bu konuda geri kafalılar hatta iki gün önce annem kaynanama demiş şimdi parti yapıp öğreniyolar diye kadın direk gavur işi onlar demiş belki ben istiyorum yani yapmasam bile sinir oldum

Kız yap ozaman ben boyle olunca tersine gidesim geliyo
Yapsam bile eşim görsünler istemez açıkcası bende istemem hiç uğraşamam valla ay tam doğum zamanına taşınma işleri çıktı şehir dışına taşınıcaklar bu sürede birdaha git gel olmasın diye 1 ay eltimle bende kalıcaklar ki bebeği görsünler diye o yüzden şuan iyiyim arayı bozup kendimi sıkamıcam.

Evet madem durum böyle yap gitsin tabide durumların yogunmuş boşveeer

Ay kızlar yemek yiyorum.1 saat sonra sanki hiçbişey yememiş gibi midem gurulduyor ve normalde de yemek yemeyi seven biri pek değilimsırf hayatta kalmak için yüyenlerdenim.10.hafta itibari ile bu başladı

Ay kızlar yemek yiyorum.1 saat sonra sanki hiçbişey yememiş gibi midem gurulduyor ve normalde de yemek yemeyi seven biri pek değilimsırf hayatta kalmak için yüyenlerdenim.10.hafta itibari ile bu başladı
Aynen cnm bendede iki saat geçer geçmez açlık vuruyor az az devamlı yiyorum ozman midem rahat ediyor az dediğime bak şimdi dün işte okadar acikmisim ki canım döner istedi bir bütün ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…