- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
Çok teşekkür ederim canımHayırlısı olsun kuzum sağlıklı olsun inşallah
Cihazda birşey vardır 5 6 haftalık dahi olsa kese görünür ve o kadar gelişim geriliği olmaz bazen garip hatalar olabiliyor başka doktora da görününMerhaba doktora gittiğimde 10 hqftalik olmasi gereken bebek görünmedi kese de yok hamile değilim diye düşündüm acaba gelişim geriliği olup kesenin gözükmeme gibi bir durumu olabilir mi 10 haftqlik olmasi gerekn bebek 5_6.haftada kalıp ultrasonda gozukmeyebilir mi
Yani kesin gözükurdu kese gebelik olsaydı bir de gelisim geriligi nasil oluyor kese ayri bebek ayri mi gelişiyor bebegin gelişimine mi bağlı kese siz yaşadığınız için soruyorum merak ediyorum kusura bakmayınCihazda birşey vardır 5 6 haftalık dahi olsa kese görünür ve o kadar gelişim geriliği olmaz bazen garip hatalar olabiliyor başka doktora da görünün
Kan testi verip gebeliğini doğrulamadınız mı neye göre gittiğiniz kadın doğum bölümeYani kesin gözükurdu kese gebelik olsaydı bir de gelisim geriligi nasil oluyor kese ayri bebek ayri mi gelişiyor bebegin gelişimine mi bağlı kese siz yaşadığınız için soruyorum merak ediyorum kusura bakmayın
Yemeklerden sonra sis hissediyorum kendimiBnde bugün karnımı daha ağır hisettim sanki bana olmuyormuş birtek yakında tekmede yeriz
İnşallah belki bizde cinsiyet tahmini alırız benim hep sis galiba bebisten artıkBenimde sertleşmeye başladı artık alt karnım ama sabahları hiç yok ya9 martta hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum
Kan testini 7 haftalik olmasi gerekirken vermiştim sonra vermedim burda okuduklarım göre bazen kanda gec çıkıyormuş negatif çıkmıştı o yuzden endişelendimr sonra tekrar gittim bir sey cikmadi bugun test yaptım predictor 3 tane çizgi cikti o yuzden gelisim geriligi aklima geldiKan testi verip gebeliğini doğrulamadınız mı neye göre gittiğiniz kadın doğum bölüme
Gelişim geriliği degil canım şöyle senin yaşadığın bir arkadaşımın başına da gelmişti âdeti gecikti test yapıyordu çıkmıyordu tetlerde birdahaki adet tarihi gelmişti ki sadece kese görünmüştü yani onun neredeyse 2 aylık olması gereken bebeği daha yeni 1 aylıktı senin de öyledir diye düşünüyorum anlattıklarından aklında olsun bu söylediğimde. Ama senin 2 buçuk aylık olmuş normal hesba göre geç döllenme desek yine 1 buçuk aylık olur ve kanda da idrarda görünür net şekilde ve testte nasıl 3 çizgi çıktı atr misinKan testini 7 haftalik olmasi gerekirken vermiştim sonra vermedim burda okuduklarım göre bazen kanda gec çıkıyormuş negatif çıkmıştı o yuzden endişelendimr sonra tekrar gittim bir sey cikmadi bugun test yaptım predictor 3 tane çizgi cikti o yuzden gelisim geriligi aklima geldi
Ben dediklerinizden hiçbir şey anlamadım beta hcg değeriniz kanda kaç çıktı?Kan testini 7 haftalik olmasi gerekirken vermiştim sonra vermedim burda okuduklarım göre bazen kanda gec çıkıyormuş negatif çıkmıştı o yuzden endişelendimr sonra tekrar gittim bir sey cikmadi bugun test yaptım predictor 3 tane çizgi cikti o yuzden gelisim geriligi aklima geldi
Canim özelden gönderdim bakar mısınGelişim geriliği degil canım şöyle senin yaşadığın bir arkadaşımın başına da gelmişti âdeti gecikti test yapıyordu çıkmıyordu tetlerde birdahaki adet tarihi gelmişti ki sadece kese görünmüştü yani onun neredeyse 2 aylık olması gereken bebeği daha yeni 1 aylıktı senin de öyledir diye düşünüyorum anlattıklarından aklında olsun bu söylediğimde. Ama senin 2 buçuk aylık olmuş normal hesba göre geç döllenme desek yine 1 buçuk aylık olur ve kanda da idrarda görünür net şekilde ve testte nasıl 3 çizgi çıktı atr misin
1.20 anlatayım ben 20 kasimda beraberlik oldu ben 21aralikta kan testi yaptırdım negatif 17 ocakta doktora gittim tekrar kan testi yaptırdım negatif ultrasonda da bir şey çıkmadı 5 şubatta tekrar gittim hiçbir şey gözükmesi gebe olmadığımı düşündüm bugun predictor testini yaptim 3 çizgi çıktı 10 haftalik olmasi gerekirken gitmiştim doktora rahim temiz demişti oyle olup da testte boyle çıkması kafamı karıştırdı acaba bebekte gelisim geriligi olup da ultrasonda o yuzden mi görünmedi diye düşündüm hani 10 haftalikken bebek 5 haftalik gözüküyor diyorlar oyle bisey olabilir mi biliyor musunuzBen dediklerinizden hiçbir şey anlamadım beta hcg değeriniz kanda kaç çıktı?
İlk üç ay bulantı li geçer ikinci ay rahat olur fazla nefes nefese kalmazsın ama üçüncü ay nefes nefese geçerÇok teşekkür ederim canım
Kızlar ben son iki gündür hamileliği daha derin hissediyorum sanki.
Bir tek et yiyebiliyordum onuda dün akşam yiyemedim.
Arada nefes nefese kalıp çok çabuk yoruluyorum.
ilk 3 aydan sonra biraz azalmaycak mıydı :)
Onu da bi araştırayım belki bi seferliğine gelip bi bakarım memnun kalırsam devam edebilirim teşekkür ederimKuzum benim Anadolu sigortam var Medacanada Müzeyyen Uyanık hocaya gidiyorum ve aşırı memnunum yanından kafamda hiç soru işareti kalmadan ayrılıyorum
Geç döllenme olabilir cnm1.20 anlatayım ben 20 kasimda beraberlik oldu ben 21aralikta kan testi yaptırdım negatif 17 ocakta doktora gittim tekrar kan testi yaptırdım negatif ultrasonda da bir şey çıkmadı 5 şubatta tekrar gittim hiçbir şey gözükmesi gebe olmadığımı düşündüm bugun predictor testini yaptim 3 çizgi çıktı 10 haftalik olmasi gerekirken gitmiştim doktora rahim temiz demişti oyle olup da testte boyle çıkması kafamı karıştırdı acaba bebekte gelisim geriligi olup da ultrasonda o yuzden mi görünmedi diye düşündüm hani 10 haftalikken bebek 5 haftalik gözüküyor diyorlar oyle bisey olabilir mi biliyor musunuz
Tekmelere daha var cnm ama ben hissetmeye başladım hareketlerini artık uzaninca dikkatli dinle karnını mesela bende uzaninca sol kolumun ustune sağ tarafında hareket ediyorYemeklerden sonra sis hissediyorum kendimitekmelerede daha var bence
Galiba bu da çocuk sayısına göre değişiyor ilk çocukta 20. Haftalarda fln hossediliyomus diye biliyorum belki hareketlerini hissetsem bile anlayamayabilitim ama bı an önce o günler gelsin istiyorum çok merak ediyorumTekmelere daha var cnm ama ben hissetmeye başladım hareketlerini artık uzaninca dikkatli dinle karnını mesela bende uzaninca sol kolumun ustune sağ tarafında hareket ediyorbiraz erken başladım hissetmeye tekme olayida 14 15 hafta gibi hissederim oglumdada 14 haftada hissetmiştim tamamen
Sorma kuzum bende son 5 gündür falan daha yorgunum göbeğim gergin bence mide bulantısı azalacak ama bu yorgunluk artacakÇok teşekkür ederim canım
Kızlar ben son iki gündür hamileliği daha derin hissediyorum sanki.
Bir tek et yiyebiliyordum onuda dün akşam yiyemedim.
Arada nefes nefese kalıp çok çabuk yoruluyorum.
ilk 3 aydan sonra biraz azalmaycak mıydı :)
Aaa ben onu görmemişim canım kusura bakmaÜşenmedim aradım geçmiş mesajları aşk olsun ben bilmişim işte. Böyle şeylere üzülüyorum.o kadar baktım yorum yaptım burdan taliye teşekkür ediyorum falan beklerdimta 7 haftalıkken erkek demişim
Oy maşallah büyüyorsun tabi yaİnşallah belki bizde cinsiyet tahmini alırız benim hep sis galiba bebisten artık