Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı ugurlu olsun canım benim kendi haberimmiş gibi sevindimKizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmışçok şükür her şey yolundaymış cinsiyetimiz de belli oldu erkekmiş cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz
Ohh maşallahSağlıkla gelsin inşallah hayırlı ugurlu olsun canım benim kendi haberimmiş gibi sevindimbende ikili tarama yaptırdım bugün şülür hiçbir sorun yok burun kemiği ense kalınlıgı herşeyine baktık
Klinik ücreti ne kadar pekiBen önce medicanaya gidiyordum sonra doktorumuz kendi kliniğine geçince oraya devam etmeye başladık sağlık sigortam yok benim zaten geçmiyor klinikte
MaşallahSanırım çok mutlu oldum ama doktor keyfi yerinde görünüyor dedi zayıfım ben karnımda çıkmadı o yüzden büyümüyor diye düşünüyordum ama büyümüş çok şükür bide alanı büyük5.5 cm miş para kadar
1500Klinik ücreti ne kadar peki
Benim de 9 mart canım.Tam 12+0 inşallahMaşallahben sanki alt karnım sis gibi hissediyorum göbeğim sanki tuyleniyor yüzüm lekelenmis gibi geliyor sanki bizde 9 Mart'ta gidicez daha var
Amin cnm inşallahÇok teşekkür ederim hoşbuldumtüm annelere hayırlı olsun hepimiz sağ salim kucağımıza aliriz inşallah
6 10 hafta arası anlaşılıyor ramze teorisine göreEki Görüntüle 3392350 @Tali89 bizede bakar mısın 12. Haftada yız
Ona göre söyledim zaten canım hayırlısı sonuç alınca bana da haber vermeyi unutmaCok teşekkür ederim ama ilk mesaj acemiliği görüntüyü ben ters atmışım, silinmiyormus dayine de kız mi dersiniz
Tabi ki haber veririm cok teşekkürlerOna göre söyledim zaten canım hayırlısı sonuç alınca bana da haber vermeyi unutma
11+6 olucazBenim de 9 mart canım.Tam 12+0 inşallah
Bnde bugün karnımı daha ağır hisettim sanki bana olmuyormuş birtek yakında tekmede yerizMaşallahben sanki alt karnım sis gibi hissediyorum göbeğim sanki tuyleniyor yüzüm lekelenmis gibi geliyor sanki bizde 9 Mart'ta gidicez daha var
Ya ne güzel denk gelmiş bizimde büyük günümüz 23 mart 16+2 olcaz o zaman kesin olsun başlasın telaşlarBende net 3 hafta sonra öğrenirim diyorum tam 16+1 olucak hemde 19 Mart ilk evlilik yıldönümümüz şuan doktor tahmini olsa da o gün net öğrendiğimiz gün olur diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun kuzum sağlıklı olsun inşallahCanım cok tesekkur ederım hepımız ıns saglıkla kucagımıza alırız.
Doktor 11+1 dedı işte kagıttada baska yazıyor neyse saglıklı olsunda
Kuzum benim Anadolu sigortam var Medacanada Müzeyyen Uyanık hocaya gidiyorum ve aşırı memnunum yanından kafamda hiç soru işareti kalmadan ayrılıyorum
Benimde sertleşmeye başladı artık alt karnım ama sabahları hiç yok yaMaşallahben sanki alt karnım sis gibi hissediyorum göbeğim sanki tuyleniyor yüzüm lekelenmis gibi geliyor sanki bizde 9 Mart'ta gidicez daha var
Ramze teorisi bakmıştık sanki onda ne demiştikKizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmışçok şükür her şey yolundaymış cinsiyetimiz de belli oldu erkekmiş cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz
Kizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmışçok şükür her şey yolundaymış cinsiyetimiz de belli oldu erkekmiş cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz
Merhaba doktora gittiğimde 10 hqftalik olmasi gereken bebek görünmedi kese de yok hamile değilim diye düşündüm acaba gelişim geriliği olup kesenin gözükmeme gibi bir durumu olabilir mi 10 haftqlik olmasi gerekn bebek 5_6.haftada kalıp ultrasonda gozukmeyebilir miCanım 2 haftaya kadar geri yada önde olması hiç önemli değil, gelişim geriliği bu kadar erken haftalarda anlaşılmaz , şuan boşa evham yapıyorsun merak etme