2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kız ben de yedigimi kusuyorum ama tartıda düşmüyorum ya. İnan ben de düşeyim dşye tartının gozune bakıyorum ama yok anam bende tersi resmen
Sonradan tekrar yiyebiliyorsan ondandır belki ben nerdeyse bütün günü aç geçiriyorum bir lokma anca. Doyasıya yemek yemeyi özledim ya. Bide şimdiden yatakta rahat yatamıyorum heryerim ağrıyor eşimde kızıyor çok dönüyorsun yatakta diye

Aç kalınca da kusuyorum. Makarna falan iyi gidiyor. Dümdüz makarna. Ama bazen leblebi yesem de midemi mahvediyor. Valla saldım biraz makarna mı cekti yiyorum gozleme falan istiyo canım. Biraz sebze girerse oda ksuturuyor ben de cozemedim bu sefer.

Yoğurtlu makarna biraz iyi geldi bana bi paket yaptım bi kaşık bi kaşık öyle besledim kendimi biraz tuzlu yapınca da bastırıyor

Yoğurtlu makarna biraz iyi geldi bana bi paket yaptım bi kaşık bi kaşık öyle besledim kendimi biraz tuzlu yapınca da bastırıyor
Evet nasıl ironi tuzlu da yiyince ödem den korkuyorum ama tuzlu şeyler bastırıyor gerçekten. Cips yesem midem bulanmaz gibi mesela. Haşlanmış patates te iyi gidiyor içine hosuma gitcek seyler koyuyorum. Ama o da kabızlık yapıcak diye yiyemıyorum

Kızlar bugün uyanır uyanmaz zofer içtim bi 30-45 dakika sonra kahvaltı yaptım bütün gün midem bulanmadı. Ki önceki günlerde hergün kustum. Şuan yavaş yavaş hafiften tekrar başladı birazdan uyurum diye idare ediyorum

Anladım kuzum doktor önemli rahat etmek gerekiyor haklısın

Evet ya bende yatamıyorum uzun zamandır sürekli uyanıyor her döndüğümde uyanıyorum düzgün bir uykum kalmadı .gündüz mide bulantısı gece uykusuzluk bu hormonlar bayağı etkiliyor benide

Benim boyle ciktj testim icini açıp tekrar taktim pembe çizgi normalde C cizgisinde burada T cizgisinde duruyor ters yani ama diğer çizgi iki tane cok dikkatli bakarsanız görürsünüz yanlis mi oluyor bu test ?

Eklentiler

• IMG-20240225-WA0000.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 61
10 haftalik gebelik kesin gözükür yani gelisim geriligi bile olsa kese gözükür mü

Suan bende bu durumdayım kese kucuk kac haftalık demedi senden daha kucuk bebek yok bana kalp bile demedi sağlıksız oldugunu dusunuyorum allah mucizsesi olur bir hafta daha bekleyelim dedi

Canım gebelik yok dedi ben acaba gelişim geriliği var da o yüzden mi gözükmüyor diye düşündüm
Canım beta en önemlisi kese gözükmese bile beta da çıkar benim ilk kontrolde kese görünmedi ama beta 4000 çıktı, bir sonraki hafta gittiğimde kese yi gördüm, beta da negatifse gebelik yoktur başka bir sebeple adet gecikiyordur, Allah tez zamanda nasip etsin sana da üzülme bi sonra ki ay olur stresten de adet gecikiyor

Canım 2 linin internettensadece down trizomi gen bozukluklarına baktığı yazıyor , ben ilk kez senden duydum plesantanili ilgili değerlere baktığını da hala tereddütteyim ,bunu söyleyen doktor değil mi ?çünkü ben ilk bebekte bizzat doktor (ünvde doç) downsa aldıracak mısın dedi hayır dedim o zaman 2 liye gerek yok ama detaylı ya önem veriyorum tedavisi olan şeylere de anlaşılıyor dedi ve beni detaylı ya yönlendirmişti, 2 lide öğrendiğimiz şeyin zaten olasılık ama tedavisi yok o yüzden aldırmayacaksan önermem dedi.

Bende hem emziriyorum hem hamileyim kızlar oruç tutamayacağım ama çokta üzülüyorum çünkü geçen sene ramazanda doğurdum zaten ve 2 sene tam borcum olmuş olacak, sonra çok düzenli şekilde oruç tutmaya başlamalıyım yoksa borcum bitmez

Evet doktorum dedi. Gecen sene de aynı şeyleri anlattı. Detaylıya girdigim doktor da boyle anlattı. Afp degerine bakıyoruz dedi. Hatta ben 3li tarama zannediyordum digerini ama hayır hayır kacırmıssın ben 3 lü önermiyorum zaten dedi afp degerlerine bakıyoruz dedi

Birde noral tüp defektine de bakılıyor hani duymussunuzdur sefali ile biten durumlar 4-5 tane türü var 2 tanesi hariç digerlerinin belli tedavi şekilleri var. Yani boyle bir durumda bunu bilmek lazım diye dusunuyorum. En azından dogum yapacagın hastane doktor donanımını ayarlanabilir. Zaten aldırmak için değil fakat dogum yapacagın hastaneyi ve doktoru belirlemek için bu testlerin gerekli oldugunu dusunuyorum. Doğum sorasında mudahale gerekebilir cunku

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…