2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim bebeğim memeyle kavga etmeye, çekiştirip bırakınca anlıyorum ki ya uykusu var ya da üst gazı. Omzuma alıp geğirtip devam ettiriyorum. Hâlâ aynı şeyi yapıyorsa uykusu vardır. Ama uyuyup kısa bir süre sonra uyanınca bu sefer güzel emiyor.

Kaç aylıkken kanguru kullanmaya başladınız kızlar benim bebek 72 günlük

Doğumdan sonra ilk defa aynayla alt tarafa baktım dikiş yeri falan hiç belli değil ama eskisi gibi değil tabi kendimi çok kötü hissettim nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum.
Ya benim belli hala hatta baya belli mor-kırmızı çizgi böyle kesildigi belli orada çıkan tüyleri alamıyorum içim kötü oluyo bende hala alışamadım

Aynı süreçten geçiyoruz, yalnız değilsiniz evham yapmamaya çalışın, hiç bimiz mükemmel Anne olamayız. Kafanız karıştı ise 2.bi doktora danışın. Ne demek rica ederim

Yani kolay kolay uyumuyor ama uyuyor yani yine de ben altına alıyorum ya değiştirmeden içim rahat etmiyor bütün gece yazık çocuk durmasin öyle diye
Ben çişli ise altını açmıyorum,gece için prima premium care bağlıyorum akşam 10 dan sabah 6 ya kadar duruyor bez. Çok şükür bu duruma bağlı bi pişik yaşamadım. Uykusu bölünsün istemiyorum.

Biz her akşam bu durumu yaşıyoruz, akşam meme ile kavgalı. Emiyor ama kızarıp bozarıp ayakları kendine çekiyor memeye vurup ağlıyor. Muhtemelen gazdan ağlıyor ya da kolik bebek. Biberonu kolik saatin bitişine doğeu veriyorım 9 buçuk 10 gibi. Zaten yarım yamalak emdiği için uyusa da 1 saate maksimum uyanıyor. Ben de sadece gece mama veriyorum. Mamayla uyuyor. Reflümüze de mama uzun uyku için iyi geliyor.

Ya bi yandan mama da veriyorum korkuyorum acaba bu meme reddi mi diye

Benimki kolik değil normalde pek gazlı bi bebek de değil ama bu durumlarda çok çaresiz kalıyorum :/ belli saatlerde değil gündüz de olabiliyor bu memeyle kavga. Mama da verdiğim için acaba meme reddi mi bu diye korkuyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…