Kızlar 51 günlük bebeğim beni emdi ama bir süre sonra memede ağladı (bazen yapıyor böyle, sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum bu döngü birkaç defa tekrar ediyor, genelde biberonla mama verince rahatlıyor sonra tekrar mama veriyorum). Ama bu defa biberonu da almadı yine ağladı. Gazdan dolayı ağlıyor olabilir mi? Sonra kucağımda uyudu. Aç olsa uyur muydu?
Benim bebeğim memeyle kavga etmeye, çekiştirip bırakınca anlıyorum ki ya uykusu var ya da üst gazı. Omzuma alıp geğirtip devam ettiriyorum. Hâlâ aynı şeyi yapıyorsa uykusu vardır. Ama uyuyup kısa bir süre sonra uyanınca bu sefer güzel emiyor.
Çok paralar vermeye gerek yok bence baby plus kanguru var bende gayet memnunum bacak duruşu falan da güzel önü çantalı bazen cüzdanımı oraya atıp çıkıyorun slinge göre daha rahat geldi bana kanguru ya hemen tak çık
Doğumdan sonra ilk defa aynayla alt tarafa baktım dikiş yeri falan hiç belli değil ama eskisi gibi değil tabi kendimi çok kötü hissettim nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum.
Aslında benim ilk hafta da az yapıyordu ama takılmamaya çalışacağım. İlk bebeğim tecrübesizim biraz da evhamlı bi yapım var. Lohusalık vs hepsi birleşince çok kafaya takıyorum sürekli sorguluyorum. Cevabınız için teşekkür ederim..
Aynı süreçten geçiyoruz, yalnız değilsiniz evham yapmamaya çalışın, hiç bimiz mükemmel Anne olamayız. Kafanız karıştı ise 2.bi doktora danışın. Ne demek rica ederim
Ben çişli ise altını açmıyorum,gece için prima premium care bağlıyorum akşam 10 dan sabah 6 ya kadar duruyor bez. Çok şükür bu duruma bağlı bi pişik yaşamadım. Uykusu bölünsün istemiyorum.
Kızlar 51 günlük bebeğim beni emdi ama bir süre sonra memede ağladı (bazen yapıyor böyle, sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum bu döngü birkaç defa tekrar ediyor, genelde biberonla mama verince rahatlıyor sonra tekrar mama veriyorum). Ama bu defa biberonu da almadı yine ağladı. Gazdan dolayı ağlıyor olabilir mi? Sonra kucağımda uyudu. Aç olsa uyur muydu?
Biz her akşam bu durumu yaşıyoruz, akşam meme ile kavgalı. Emiyor ama kızarıp bozarıp ayakları kendine çekiyor memeye vurup ağlıyor. Muhtemelen gazdan ağlıyor ya da kolik bebek. Biberonu kolik saatin bitişine doğeu veriyorım 9 buçuk 10 gibi. Zaten yarım yamalak emdiği için uyusa da 1 saate maksimum uyanıyor. Ben de sadece gece mama veriyorum. Mamayla uyuyor. Reflümüze de mama uzun uyku için iyi geliyor.
Benim bebeğim memeyle kavga etmeye, çekiştirip bırakınca anlıyorum ki ya uykusu var ya da üst gazı. Omzuma alıp geğirtip devam ettiriyorum. Hâlâ aynı şeyi yapıyorsa uykusu vardır. Ama uyuyup kısa bir süre sonra uyanınca bu sefer güzel emiyor.
Biz her akşam bu durumu yaşıyoruz, akşam meme ile kavgalı. Emiyor ama kızarıp bozarıp ayakları kendine çekiyor memeye vurup ağlıyor. Muhtemelen gazdan ağlıyor ya da kolik bebek. Biberonu kolik saatin bitişine doğeu veriyorım 9 buçuk 10 gibi. Zaten yarım yamalak emdiği için uyusa da 1 saate maksimum uyanıyor. Ben de sadece gece mama veriyorum. Mamayla uyuyor. Reflümüze de mama uzun uyku için iyi geliyor.
Benimki kolik değil normalde pek gazlı bi bebek de değil ama bu durumlarda çok çaresiz kalıyorum :/ belli saatlerde değil gündüz de olabiliyor bu memeyle kavga. Mama da verdiğim için acaba meme reddi mi bu diye korkuyorum çok