2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım cok tesekkur ederım hepımız ıns saglıkla kucagımıza alırız.
Doktor 11+1 dedı işte kagıttada baska yazıyor neyse saglıklı olsunda

Ultrasona göre 11+6 canım ölçüm onu gösteriyor

Selam kızlar bugün bende kontrole gittim çok şükür her şey çok iyi 12+1 olmuşuz hem yüzüstü yatıp hem bacak bacak üstüne attığı için fındık kurdu asla cinsiyetini göstermedi ama şöyle bir sorunum var geçen ay verdiğim kan testimde 3 aylık şekerim çok yüksek çıkmış. Hamilelik şekeri olabilir dedi çok korktum insülin başlama ihtimali var dedi pazartesi testlere göre bu durumu yaşayan tecrübeli anneler var mı

Cm şekerin
Varsa bebiş erken kilo alımı olur sezeryanla erken doğum yapabilirsin çok dikkat et kendine

11 hafta 6 günlük cnm kafan karismasin

G gamisel Fatmaben kızlar ikinizde bursadasınız galiba medicana ya mı gidiyorsunuz ikinizde bir de özel sağlık sigortası doktorunuzda geçiyor mu hastaneden memnun musun bende bursadayım da

Kizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmış çok şükür her şey yolundaymış cinsiyetimiz de belli oldu erkekmiş cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz

Kızlar hayırlı kandiller bugün oruç tutuyorum siz ne düşünüyorsunuz oruç hakkında az kaldı Ramazan ayına
Doktor tutma dedi canım zaten tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor da yine de sordum kaza edeceğim doğumdan sonra bebek susuz kalır kasılmalar başlar diye korkuttu

Çok sevindim hayırlı olsun gelsin paşa

G gamisel Fatmaben kızlar ikinizde bursadasınız galiba medicana ya mı gidiyorsunuz ikinizde bir de özel sağlık sigortası doktorunuzda geçiyor mu hastaneden memnun musun bende bursadayım da
Ben önce medicanaya gidiyordum sonra doktorumuz kendi kliniğine geçince oraya devam etmeye başladık sağlık sigortam yok benim zaten geçmiyor klinikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…