2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Senin o kadar tempoya 1 kilo alman normal canım
Aynen ama dükkandaki geri zekalı kilo almışsın diyip dalga geçiyor nerdeyse pide küreğini kafasına geciricektim herkezde dedim dalganizi kendinize saklayın die ramazanda kapalıyız ramazandan sonra Cat patlasa bir ay daha size katlanirim dedim patron sakinlestirdi

Yaaa ben onu yerim ne kadar net maşallah canım kaç cm ve kaç gram dedi doktor
Valla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalım

Valla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalım
Ultrason kağıdında boyu ve kilosu yazıyor kuzum bakabilirsin doktorunuzun söylemesine gerek yok

Kızlar benim ayak baş parmagımda batık olmuş tırnak etin içine büyüdü pediküre gitsem bebişe bi zararı olur mu sonuçta canım yanacak tırnağı ordan çıkartırken napsam

Hahaha tersmi çıkıyor kız keşke doktor 10+4 Ken ulturoson resmi verseydi vermedi tekrar baktiricaktim sana
Valla Ramsey doğru çıkıyor arkadaşlar. Burdan bi arkadaş önceki çocuğunun ultrasonu yolladı ben kız dedim gerçekten kız mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…