AynenSenin o kadar tempoya 1 kilo alman normal canım
Valla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalımYaaa ben onu yerim ne kadar net maşallah canım kaç cm ve kaç gram dedi doktor
Evet ya heveslenmiştim ama doktor kız deyincede üzülmedim 2. Kızım olcakNasip canım kese teorisi bile tutmuyor
Ultrason kağıdında boyu ve kilosu yazıyor kuzum bakabilirsin doktorunuzun söylemesine gerek yokValla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalım
Normalde söylüyordu o yüzden dedim sağol canım bakarım ben atmıştım burayada ultrason fotosunuUltrason kağıdında boyu ve kilosu yazıyor kuzum bakabilirsin doktorunuzun söylemesine gerek yok
Ne alaka bak geçen sene yaptırmıştım pap değeri gozukuyor 3;50 altı normal kabul oluyor eğer üstü olursa sıkıntı
İyi gidiyor çok şükür 12+3 devam ediyoruz.Canım selam nasıl gidiyor gebelik kaç haftalık oldun
Kanama 16 kez kustuğum için olabilirmiṣ. Kendimi kasmam'dan dolayı. Çok sağol canım. Evet kusmaktan kilo kaybıAy çok şükür sevindim valla sende toparlarsin hemen inşallah kanama neden olmuş acaba sordun mu bı de kilo vermenin sebebi mide bulantısı mi
Ramsey de tahmin yapmış mıydık canımHayır kız dedi
Hahaha tersmi çıkıyor kız keşke doktor 10+4 Ken ulturoson resmi verseydi vermedi tekrar baktiricaktim sanaRamsey de tahmin yapmış mıydık canım
Atmıştım ama seni etiketleyerek bana yorum yapmamıştın tekrar atim sizeRamsey de tahmin yapmış mıydık canım
6+4 karın ultrason bu aradaRamsey de tahmin yapmış mıydık canım
Kız canım buna göre6+4 karın ultrason bu arada
Evet doktorda kız teşekkürlerKız canım buna göre
Valla Ramsey doğru çıkıyor arkadaşlar. Burdan bi arkadaş önceki çocuğunun ultrasonu yolladı ben kız dedim gerçekten kız mışHahaha tersmi çıkıyor kız keşke doktor 10+4 Ken ulturoson resmi verseydi vermedi tekrar baktiricaktim sana
Evet bence de canım yeter ki plasentanın yeri bilinsin.Valla Ramsey doğru çıkıyor arkadaşlar. Burdan bi arkadaş önceki çocuğunun ultrasonu yolladı ben kız dedim gerçekten kız mış