- 25 Ocak 2024
- 677
- 610
- 28
Ben enfeksiyondan korktuğum için jiletle alıyorum artıkKızlar gebelikte ağda yapmanın bir zararı olur mu? Özel bölge dahil
Cnm sen bana birdaha baksanaValla Ramsey doğru çıkıyor arkadaşlar. Burdan bi arkadaş önceki çocuğunun ultrasonu yolladı ben kız dedim gerçekten kız mış
Ay valla fena olmazOnlar fazlalıklarını bize versinler orta noktada buluşalım
Ay bende merak ediyorum şimdiye kolları belki parmakları bile oluşmuştur ne tatlıAy inşallah iki gündür sancım biraz arttı umarım büyümüştür de ondan böyle oluyordur
Ay çok geçmiş olsun biraz zor geçiyor galiba Allah'ım kolaylık versinKanama 16 kez kustuğum için olabilirmiṣ. Kendimi kasmam'dan dolayı. Çok sağol canım. Evet kusmaktan kilo kaybı
Kız canım
Yolla canım bakimCnm sen bana birdaha baksana
Sol tarafından baktı 10+4 Ken ama onun ulturoson resmini vermedi keşke oda olsaydida atsaydimYolla canım bakim
Yaa bende çok merak ediyorum inşallah banada kız derler Allahım çok aminValla onları demedi neden demedi bilmiyorum kendi baktı herşey yolunda dedi cinsiyetide söylemiyordu ben sordum kıza benziyor ama bu haftalarda yanılma olur değişebilir bidaki gelmene netleşir dedi bakalım
Olmuştur canım sende göreceksin 2 hafta sonraAy bende merak ediyorum şimdiye kolları belki parmakları bile oluşmuştur ne tatlı
Ben bugün doktora ağrı olayını sordum.Kızlar bugün hafif tempolu bol durmalı bir yürüyüş yaptım suan kasığım ağrıyor, batma gibi bir his var. Ağrı çok şiddetli değil ama umarım sorun olmazdoktor yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi ama böyle de olunca canım sıkılıyor
O kdardan birşey olmaz canım ya manikür pedikür bunların hiçbir zararı olmazKızlar benim ayak baş parmagımda batık olmuş tırnak etin içine büyüdü pediküre gitsem bebişe bi zararı olur mu sonuçta canım yanacak tırnağı ordan çıkartırken napsam
Ben de hamileliğim boyunca yaşamadım canım 12+2 yiz çok şükürBen bugün doktora ağrı olayını sordum.
Kasık ve karın ağrılarının normal olduğunu söyledi ama uzun süren ve düzenli bir ağrı olduğunda hemen bakılması gerektiğini söyledi. Ağrının cinsine bağlı yani. Bu arada ben çok şükür hiç lekelenme kanama vs yaşamadım çok şükür. Sizin durumunuzla benimki farklı olabilir
Çok güzel bir soru sormuşsun canım bende epilasyon aleti kullanıyorum ama tedirgin oluyorum kullanırken ağda çok canım yanıyor jilet de çok kalın çıkarıyor tabi o yüzden tercih etmiyorum onları birde tüy dökücü kremler var ama onlar nasıl olur bilmiyorumKızlar gebelikte ağda yapmanın bir zararı olur mu? Özel bölge dahil
Çok güzel bir soru sormuşsun canım bende epilasyon aleti kullanıyorum ama tedirgin oluyorum kullanırken ağda çok canım yanıyor jilet de çok kalın çıkarıyor tabi o yüzden tercih etmiyorum onları birde tüy dökücü kremler var ama onlar nasıl olur bilmiyorum
AyyOlmuştur canım sende göreceksin 2 hafta sonra
Jilet cok sert cikariyor diye yapmak istemedim tuy dokucu krem de kimyasal oldugu icin sanirim önerilmez. Agda da sert cekildigi icin acaba kasilma vs olur mu diye endiselendim kararsiz kaldim acikcasiÇok güzel bir soru sormuşsun canım bende epilasyon aleti kullanıyorum ama tedirgin oluyorum kullanırken ağda çok canım yanıyor jilet de çok kalın çıkarıyor tabi o yüzden tercih etmiyorum onları birde tüy dökücü kremler var ama onlar nasıl olur bilmiyorum
Ne güzel demişsin kendilerine ne senin kilo alıp almaman kimi ne ilgilendirirFark yok kuzu sağlıklı olsunlar da demin dukkanda atistim garson tutmuş kilo almışsın diyor sinirlerimi bozdunpatrona bağırarak dedin biri daha lafederse kafasına pide küreğini yemin olsun vururum dedim hem ben cif canliyim normal göbeğimin çıkması dedim sustularn