2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Böyle şeylere çok takılmayın ama her bebek bir değil ki. Benim bebeğim karın üstü durmayı hiç sevmiyor mesela ağlıyor. Olabilir. Nörolojik yada ortopedik bir sıkıntısı olsaydı doktorunuz kontrolde bunu anlardı. Kafaya takmayin

Bugün kızımın doğum günüydü teyzeleri 5 yaşına girdi sizde görün istedim Pasta benden nasıl olmuş , 2 cocukla doğum günü zor oldu çok yoruldumm
Hay maşallah yüzü gibi güzel ömrü olsun canım pastası da harika görünüyor vallahi emeğine sağlık hem de 2 çocukla helal olsun

Valla canım bizim doktor da pek atak haftalarını dikkate almadığı için çok takılmamıştım ama bizim de bir haftadır tüm düzen dediğimiz şeyler değişti. Gündüz tam olarak böyle bizim de. Gece aç uyanınca odaklı emiyor ama şimdi bi de etrafı farketmeye başladı, memeyi pat diye bırakıp etrafı izliyo dönüp tekrar emiyo derken doğru düzgün emmiyo hiç. Bırakırsam ağlıyor, babası oyalarken beni görmezse sıkıntı yok görürse başlıyor ağlamaya. İlla bitişik olacağız İlk üç ay alışmaz hiçbişeye diye benim şikayetim yok da ama içten içe ya böyle alışır da hep böyle giderse korkusu oldu. Normal değilmiş gibi geliyordu ama hepimiz aynı şeyleri yaşayınca heralde süreç bu diyorum
Bu aralar daha fazla mı temas istiyorlar acaba ya? Bizimki de emmekten çok benimle olmak istiyor gibi. Temas edince rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…