Canım sakin ol önce kalbini ferah tut, belki ufak bir kanama alanın olabilir bebişko büyüdükçe o da kaybolur. Haber ver bize.Kızlar ṣimdi doktora gidiyorum. Içimde çok kötü bir his var. Kanamam geldi biraz. Heryerim ağrıyor. Acil randevu verdi. Allahım lütfen bebiṣime bir ṣey olmasın. Kalbi çok güzel atıyordu geçen sefer
Yok ya normalde de kilo sorunum var zaten kilo alamiyodum bı 7 8 kilo alsam fena olmaz benceKız delirtmeyin beni, valla gidin bunu doktorunuza söyleyin de sizi bir tefe koysunZorunuz mu var mis gibi kilo almadan geçirin şu günleri aaaaaaaa
Kuşum bizimki normal olan zaten
Neyse az kalmış bebiş büyümüştür şimdiMalesef
inşallah ciddi bir şey değildir canım.. güzel haberleriniz olsunKızlar ṣimdi doktora gidiyorum. Içimde çok kötü bir his var. Kanamam geldi biraz. Heryerim ağrıyor. Acil randevu verdi. Allahım lütfen bebiṣime bir ṣey olmasın. Kalbi çok güzel atıyordu geçen sefer
Şimdi de çok güzel atiyodur inşallah içini ferah tut güzel haberlerle geliceksin inşallahKızlar ṣimdi doktora gidiyorum. Içimde çok kötü bir his var. Kanamam geldi biraz. Heryerim ağrıyor. Acil randevu verdi. Allahım lütfen bebiṣime bir ṣey olmasın. Kalbi çok güzel atıyordu geçen sefer
Canımm naptın, güzel haberler inşallahKızlar ṣimdi doktora gidiyorum. Içimde çok kötü bir his var. Kanamam geldi biraz. Heryerim ağrıyor. Acil randevu verdi. Allahım lütfen bebiṣime bir ṣey olmasın. Kalbi çok güzel atıyordu geçen sefer
Evet ben 6+5 ten beri karından bakiliyorumKuşlar birde özellikle 10-11 haftalık hamile olanlar
Karından ultrason ile mi bakıyorlar Sizede
Önce sakin ol cnm Allah'ın izniyle hiç bir şey olmiycak vizede haber vermeyi unutmaKızlar ṣimdi doktora gidiyorum. Içimde çok kötü bir his var. Kanamam geldi biraz. Heryerim ağrıyor. Acil randevu verdi. Allahım lütfen bebiṣime bir ṣey olmasın. Kalbi çok güzel atıyordu geçen sefer
Babada hep karından bakılıyo bence karından bakılması daha iyiEvet ben 6+5 ten beri karından bakiliyorumşuan 10+6 olduk
Fark yok kuzu sağlıklı olsunlar da demin dukkanda atistim garson tutmuş kilo almışsın diyor sinirlerimi bozdunpatrona bağırarak dedin biri daha lafederse kafasına pide küreğini yemin olsun vururum dedim hem ben cif canliyim normal göbeğimin çıkması dedim sustularnBabada hep karından bakılıyo bence karından bakılması daha iyi
Ay harika ya erken tahminler geliyorBugün kendi doktoruma gittim ve cinsiyet tahmini bulundu sizce ne kızlar11+4
Canım iyi misin? Herşey yolunda mı?Önce sakin ol cnm Allah'ın izniyle hiç bir şey olmiycak vizede haber vermeyi unutma
Al benden de o kadar ne yiyeceğimi şaşırdım her şey gaz yapar olduKızlar aşırı gazım var sizde de oluyor mu bağırsaklar mesaide
Canım su az içiyorsan onu artır bir de üşütmemeye gayret et ayaktan. Eğer geçmezse idrar tahlili verebilirsin enfeksiyon çok yüksekse fitil vs başlıyor doktorlar çünkü. Ben de de iye var kasık ağrım hep var dediğin gibi tam kemik olan yerin yan kısmı batıyor resmen özellikle oturup kalkarkenKızlarr bugün tam 8 haftalık oldu. Özür dileyerek soruyorum, 2 gündür vajinamda iç kısımda batma ağrı gibi seyler oluyor normal midir. Kemik kısmında sanki tam tarif de edemiyorum yerini. Enfeksiyon agrisi gibi. Ne yapmam gerekiyor nasil gecer
ERkek mi? MaṣAllahBugün kendi doktoruma gittim ve cinsiyet tahmini bulundu sizce ne kızlar11+4
Allah yardımcın olsun canım Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah. Yaşadıklarını anlayabiliyorum. Benim de herkes var ama kimsem yok. Düşük riski olduğu halde sadece istirahat etmem gerekirken iki çocuğum ve evimle uğraşmak zorundayım ne ablam ne annem bakanım yok gelmiyorlar aramıyorlar bile. Eşim desen akşam 10 da geliyor. Evi süpürüyorum sancı giriyor yatıyorum. Allaha emanetiz birbirimize dua edelim. Hemde daha önce bir dış gebelik ve bir kalp durması sonucu bebeklerimi kaybettim.bana diyorlar ki duracak olan duruyor. Umursamıyor lar resmen.Bugün yalnızlığıma ağladım. Ailem benden 2 saat uzaklıkta. Dağın baṣında oturuyorum. Tanıdığım kimse yok. Ölsem bayılsam bir bakanım yok. Eṣim iṣ'te saat 7den akṣam 7'ye kadar. O elinden geleni yapıyor. Çok çok kötüyüm heryerim ağrıyor. 20 kez kusmuṣturum bugün. Çamaṣırlarım, saçlarım kusmuk içinde yıkayamadım. Ayakta duruncu bayılacak gibi oluyorum. Ne kadar aciz hisediyor insan. Çok çok susadım ama bir yudum içince bile kusuyorum.
Yarın doktora gidiceğim. Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın. Allahım yardım et. Ilaç bir fayda etmiyor.
Hayır kız dediERkek mi? MaṣAllah