2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım sakin ol önce kalbini ferah tut, belki ufak bir kanama alanın olabilir bebişko büyüdükçe o da kaybolur. Haber ver bize.

Şimdi de çok güzel atiyodur inşallah içini ferah tut güzel haberlerle geliceksin inşallah

Canımm naptın, güzel haberler inşallah

Önce sakin ol cnm Allah'ın izniyle hiç bir şey olmiycak vizede haber vermeyi unutma

Babada hep karından bakılıyo bence karından bakılması daha iyi
Fark yok kuzu sağlıklı olsunlar da demin dukkanda atistim garson tutmuş kilo almışsın diyor sinirlerimi bozdunpatrona bağırarak dedin biri daha lafederse kafasına pide küreğini yemin olsun vururum dedim hem ben cif canliyim normal göbeğimin çıkması dedim sustularn

Canım su az içiyorsan onu artır bir de üşütmemeye gayret et ayaktan. Eğer geçmezse idrar tahlili verebilirsin enfeksiyon çok yüksekse fitil vs başlıyor doktorlar çünkü. Ben de de iye var kasık ağrım hep var dediğin gibi tam kemik olan yerin yan kısmı batıyor resmen özellikle oturup kalkarken

Allah yardımcın olsun canım Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah. Yaşadıklarını anlayabiliyorum. Benim de herkes var ama kimsem yok. Düşük riski olduğu halde sadece istirahat etmem gerekirken iki çocuğum ve evimle uğraşmak zorundayım ne ablam ne annem bakanım yok gelmiyorlar aramıyorlar bile. Eşim desen akşam 10 da geliyor. Evi süpürüyorum sancı giriyor yatıyorum. Allaha emanetiz birbirimize dua edelim. Hemde daha önce bir dış gebelik ve bir kalp durması sonucu bebeklerimi kaybettim.bana diyorlar ki duracak olan duruyor. Umursamıyor lar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…