- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Ay çok şükür sevindim valla sende toparlarsin hemen inşallah kanama neden olmuş acaba sordun mu bı de kilo vermenin sebebi mide bulantısı miKızlar çok ṣükür bebiṣte bir ṣey yokmuṣ. Sadece ben kötüymüṣüm. 2 günde 4 kilo'ya yakın vermiṣimneyse elhamdüllah. Çooook ṣükür. Çok ağır bir ilaç verdi.
Çatlatma da şöyle da anlamıyorum ben zatenBugün kendi doktoruma gittim ve cinsiyet tahmini bulundu sizce ne kızlar11+4
Erken demiş ya kız olduğunu ay benim kide kız olur insalalhHayır kız dedi
Ay iyi olmanıza sevindim giden kilo olsun Allah'ın izniyle toparlanır sin dikkat et kendine cnm bebeği ve kendini yormaKızlar çok ṣükür bebiṣte bir ṣey yokmuṣ. Sadece ben kötüymüṣüm. 2 günde 4 kilo'ya yakın vermiṣimneyse elhamdüllah. Çooook ṣükür. Çok ağır bir ilaç verdi.
Bi de ben
Diğer kızlar bizi linclicekBi de ben
Onlar fazlalıklarını bize versinler orta noktada buluşalımDiğer kızlar bizi lincliceknapalim bari hamilelikte gelsin kilolar
Ben fazlalığımı verebılırımOnlar fazlalıklarını bize versinler orta noktada buluşalım
Yok demem canım. Ben yaklaşık 1 ay önce gittiğimde doktorum hiç hamile gibi durmuyorsun dedi daha muayene etmeden."Evet hocam yarım kilo vermişim" dedim. Ultrasona bakarken göbeğim düz ya "Çok yağ bağlamış bebeği göremiyorum" diye makara yaptıBen fazlalığımı verebılırımGöbeğimi atsam ınanamazsınız, hatta bugun kendıme guldum bu ilk ay kılo aldım sonra durdu, bu şişmanlıktan mı bebektenmı emın olamadım
Ayy evet bende de oyle oluyor gercekten bol su icmeye calisiyorum corap patik giyiyorum hep sürekli tetikte oldugum icin sanirim panik yapiyorumCanım su az içiyorsan onu artır bir de üşütmemeye gayret et ayaktan. Eğer geçmezse idrar tahlili verebilirsin enfeksiyon çok yüksekse fitil vs başlıyor doktorlar çünkü. Ben de de iye var kasık ağrım hep var dediğin gibi tam kemik olan yerin yan kısmı batıyor resmen özellikle oturup kalkarken
Onlar fazlalıklarını bize versinler orta noktada buluşalım
Aslında fasülye gibiydi sizin oğlunuzun ultrason fotosuna benziyordu konuşmuştuk ama kız dedi değişebilir dedi bidaki geldiğinde kesinleşir dedi bakalımErken demiş ya kız olduğunu ay benim kide kız olur insalalh
Ben okeyimOnlar fazlalıklarını bize versinler orta noktada buluşalım
Senin o kadar tempoya 1 kilo alman normal canım61 le başladım hamislige 62 dim en son 1 kilo almışım bnde
Canım benim sen ne kadar istersenOnlar fazlalıklarını bize versinler orta noktada buluşalım
Ay inşallah iki gündür sancım biraz arttı umarım büyümüştür de ondan böyle oluyordurNeyse az kalmış bebiş büyümüştür şimdi
Şimdilik 2-3 yeter kuzumCanım benim sen ne kadar istersen
Yaaa ben onu yerim ne kadar net maşallah canım kaç cm ve kaç gram dedi doktorBugün kendi doktoruma gittim ve cinsiyet tahmini bulundu sizce ne kızlar11+4
Yok demem canım. Ben yaklaşık 1 ay önce gittiğimde doktorum hiç hamile gibi durmuyorsun dedi daha muayene etmeden."Evet hocam yarım kilo vermişim" dedim. Ultrasona bakarken göbeğim düz ya "Çok yağ bağlamış bebeği göremiyorum" diye makara yaptıSen kaç haftalıksın canım
Nasip canım kese teorisi bile tutmuyorAslında fasülye gibiydi sizin oğlunuzun ultrason fotosuna benziyordu konuşmuştuk ama kız dedi değişebilir dedi bidaki geldiğinde kesinleşir dedi bakalım