2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar çok ṣükür bebiṣte bir ṣey yokmuṣ. Sadece ben kötüymüṣüm. 2 günde 4 kilo'ya yakın vermiṣim neyse elhamdüllah. Çooook ṣükür. Çok ağır bir ilaç verdi.
Ay çok şükür sevindim valla sende toparlarsin hemen inşallah kanama neden olmuş acaba sordun mu bı de kilo vermenin sebebi mide bulantısı mi

Kızlar çok ṣükür bebiṣte bir ṣey yokmuṣ. Sadece ben kötüymüṣüm. 2 günde 4 kilo'ya yakın vermiṣim neyse elhamdüllah. Çooook ṣükür. Çok ağır bir ilaç verdi.
Ay iyi olmanıza sevindim giden kilo olsun Allah'ın izniyle toparlanır sin dikkat et kendine cnm bebeği ve kendini yorma

Ben fazlalığımı verebılırım Göbeğimi atsam ınanamazsınız, hatta bugun kendıme guldum bu ilk ay kılo aldım sonra durdu, bu şişmanlıktan mı bebektenmı emın olamadım
Yok demem canım. Ben yaklaşık 1 ay önce gittiğimde doktorum hiç hamile gibi durmuyorsun dedi daha muayene etmeden."Evet hocam yarım kilo vermişim" dedim. Ultrasona bakarken göbeğim düz ya "Çok yağ bağlamış bebeği göremiyorum" diye makara yaptıSen kaç haftalıksın canım

Ayy evet bende de oyle oluyor gercekten bol su icmeye calisiyorum corap patik giyiyorum hep sürekli tetikte oldugum icin sanirim panik yapiyorum

Canım benim sen ne kadar istersen
Şimdilik 2-3 yeter kuzum ilerleyen aylarda alırım nasılsa. Kendimi bildim bileli zayıfım en çok 52 oldum. 1.68 boy oluncu çok iyi durmuyor. 51le hamile kaldım şimdi 50ye dayanıyor

11+5 canım, bu hafta bariz gobegım çıktı baya. 2 hafta once gittiğimde bebekte 4 gun onden gıdıyordu. Evladımla beraber buyuyoruz sanırım

Aslında fasülye gibiydi sizin oğlunuzun ultrason fotosuna benziyordu konuşmuştuk ama kız dedi değişebilir dedi bidaki geldiğinde kesinleşir dedi bakalım
Nasip canım kese teorisi bile tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…