- 18 Haziran 2020
- 30
- 8
- 23
Hanımlar traş makinesi kullanın bence lazerde bile kısaltma için öneriyorlar artık traş makinalarının bayanlara özel olanı da çıktıJilet cok sert cikariyor diye yapmak istemedim tuy dokucu krem de kimyasal oldugu icin sanirim önerilmez. Agda da sert cekildigi icin acaba kasilma vs olur mu diye endiselendim kararsiz kaldim acikcasi
Bende aynı ya normalde de zor çıkan biriydim lavaboya şimdi de 3 , 4 günde anca çıkıyorumAl benden de o kadar ne yiyeceğimi şaşırdım her şey gaz yapar oldu
Ohooo ben 79 la hamile kaldım şuan 74 e düştüm sizde kendinizi kilolu mu sanıyorsunuz kızlar yapmayın lütfen61 le başladım hamislige 62 dim en son 1 kilo almışım bnde
İkili teste düşük riski gözüküyor mu iyiymiş gözüküyor sa çok sevindim adınıza bende 7 marta gideceğim ikili teste hemen çıkıyor mu sonucuKızlar ikili test sonucumda düşük risk temiz çıktı çok şükürdoktorun erkek bebiş tahmini devam ediyor hala ufak bi çıkıntı gördük gibi artık bir dahaki kontrolde kesinleşir inşallah 1 ay sonra gel dedi ama ben duramam.
At canım
Kız canımSol tarafından baktı 10+4 Ken ama onun ulturoson resmini vermedi keşke oda olsaydida atsaydim
Deli etti resmen sanki ona kaldı neyse sinirim8bozmiycam bu alta kaçırma olayı bende başladı orkitsiz gezemiyorum resmenNe güzel demişsin kendilerine ne senin kilo alıp almaman kimi ne ilgilendirir
Nie öyle diyon kız boy zaten kısa hemen kilo almaya başladığım belli oluyorOhooo ben 79 la hamile kaldım şuan 74 e düştüm sizde kendinizi kilolu mu sanıyorsunuz kızlar yapmayın lütfen
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallahYaa bende çok merak ediyorum inşallah banada kız derler Allahım çok amin
Ay neye göre yapildgini hala anlamadim ama sağlıklı olsunda artık merak ediyoruz tabi
Canım çok anlayamadım 6 ve 9 hafta arası varsa onda daha iyi anlarım. Tahminim kız ama çok emin değilim erken ultrason varsa ona da bakalım
Estağfurullah ben bebeğin kordonunu takip ettim o yüzden kız dedim canım
Çin takvimide deneyekEstağfurullah ben bebeğin kordonunu takip ettim o yüzden kız dedim canım
10+4At canım
Çin takvimi ilkinde tutmuştu ya şimdi bakıyorum gene aynı gösteriyor erkekÇin takvimide deneyek
AminRabbim gönlüne göre versin canım inşallah