2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Papp-a değeri düşük olumca risk yüksek oluyormuş diye okudum birisi de benim değerime yakın yüksek çıktı yazmış ay yarına kadar nasıl sabredicem ben
Ne alaka bak geçen sene yaptırmıştım pap değeri gozukuyor 3;50 altı normal kabul oluyor eğer üstü olursa sıkıntı

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-21-14-28-02-479_com.android.chrome.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 58
Ne bilim zayıfım diye asaliyomus gibi geldi kendisi 2 tane normal doğurdu bu 3. Bu da normal olacakmış

Ne bilim ya şimdi doğum yaklaşınca herkes bu baskıya devam eder ben biraz zayıf olduğum için

Arkadaşlar sizlere bir şey soracağım. Biliyorsunuz ben Pazar günü karın ağrısı ile acile gittim ve vajinal ultrason ile kalp atışına bakmıştı doktor. Bugün biraz tansiyonum düşmüş gibi fenalaştım iş yerindeki arkadaşlarım çalıştığım rezidanstaki bir doktora götürdüler ne olur ne olmaz diye o da kalp atışını dinletti e cumartesi kendi doktorumda da var randevum. 2 randevu da eşimsiz olmak zorunda kaldı dolayısıyla cumartesi günki randevuma kesin gitmeliyim 6 günde 3 kere ultrason veya kalp dinlemesi zararlı olmaz mı ben 3 gün arayla kalbini dinlemek zorunda kaldım diye çok endişelendim şuan bir şey olmaz dimi

Durumu doktoruna anlatırsan kalp atışlarına bakar ama belki dinletmez canım veya çok kısa dinletir. Her zaman olacak şeyler değil bence bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Durumu doktoruna anlatırsan kalp atışlarına bakar ama belki dinletmez canım veya çok kısa dinletir. Her zaman olacak şeyler değil bence bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle
İnşallah bir problem olmaz ya. Neyse en iyisi cumartesi günü kontrolde anlatayım durumu doktorum bebişi göstersin bize ama dinletmesin

canım adı üstünde eltiasla çekemiyorlar ben de dediğim de diyor gücün varmı Dedim Allah yardım eder hepinizden uzunum siz yaptıysanız ben hayli hayli yaprım susuyorlar.Malesef kadın kadına yapıyor canım bunları. şaşmıyorum artık

Arkadaslar 7+6 haftalik hamileyim biraz is yaptigim zaman kasiklarim adet olacakmisim gibi sanciyor ve sancisi sag dizime vuruyor normal midir

Aynen haklısın normal olmasını çok istiyorum ama bı yandan da korkmuyo değilim hakkımızda nasıl hayirliysa öyle olsun bebişim sağlıklı olsunda o acılar geçer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…