Bebeğim bu değerlerin hepsini hesaplayıp risk faktörü yüzde kaç onu çıkarıyorlar yani bu değerlerin bir önemi yok fbhcg papp a bir deger daha olması lazım onların hepsi hesaplanıyor doktoruna gittiğinde sana yüzde hesaplamalı bir kağıt verecektir korkulacak birşey yok yaniCanım beta 72 çıktı doktor 11.haftamda erkek tahmin etmişti ama bakalım yarın ne dicekBide bu papp-a değerin kaç çıktı kaç olması gerekiyor bilgin varmı
Ben kullanıyorum. Hayır devlet karşılamıyor 90 adedi 600 liraya bi fiyata yakın eczaneden aldım. Mide bulantısı yapmıyor en güzel tarafı bu sanırımKizlar folidays kullanan var mı ? İyi mıdır . Doktorum folbiol ile değiştirdi. Devlet karşılıyor mu acaba folidaysi ?
Papp-a değeri düşük olumca risk yüksek oluyormuş diye okudum birisi de benim değerime yakın yüksek çıktı yazmış ay yarına kadar nasıl sabredicem benBebeğim bu değerlerin hepsini hesaplayıp risk faktörü yüzde kaç onu çıkarıyorlar yani bu değerlerin bir önemi yok fbhcg papp a bir deger daha olması lazım onların hepsi hesaplanıyor doktoruna gittiğinde sana yüzde hesaplamalı bir kağıt verecektir korkulacak birşey yok yani
Benimkide aynı10+4 cnm
İnşallah canım normal hamile değilken de tansiyon sorunu yaşıyor musun sadece hamileliklerinde mi oluyorRahim ağzı yetmezliği ni çok dert etmiyorum problem olursa 12 haftadan sonra dikiş atılıyor ama preeklampsiye çare yok gibi bişey yapılan önlemler sadece kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmak tansiyon ilacı da protein kaçağı olana kadar kullanıyorsun sonra acil doğum. Rahim ağzı 3 cm yani 30 mm e kadar normal ondan aşağı bir değer olursa dikiş atılıyor sağlıkla doğuran çok var strese girmeye başladım çoktan iki erken doğum stresi 3. Ne olacak korkusu rüyamda sürekli erken doğuruyorum inşallah rabbim sağlık sıhhatle nasip eder
Allah'ın izniyle sen kendini üzme moralinide bozma ilacını kullan duam seninleBenimkide aynıbugün hastaneye gittim düşük riski var normal değil sık sancılar dedi progestan 200 mg hap verdi nolur dua edin
Ne güzel. Benim sadece sabah bulantılarım var simdilik. Günün geri kalanı iyiyim. Peki ne zamana kadar kullanacaksınız folidaysi ?Ben kullanıyorum. Hayır devlet karşılamıyor 90 adedi 600 liraya bi fiyata yakın eczaneden aldım. Mide bulantısı yapmıyor en güzel tarafı bu sanırım
Rüyaların tersi çıkar canım. Çok endiṣeleniyorsan ondan'dırKızlar ben bugün bebisimle ilgili çok kötü rüya gördüm etkisinden çıkamıyorum hala
Bilmiyorum ya kontrolüme de daha var inşallah bı şey olmazRüyaların tersi çıkar canım. Çok endiṣeleniyorsan ondan'dır
Canım Kötü düşünme sen stresli dönemden geçiyorsun hemde sürekli merak halindeyiz böyle şeyler olabilir üzme kendiniBilmiyorum ya kontrolüme de daha var inşallah bı şey olmaz
İnşallah canım normal hamile değilken de tansiyon sorunu yaşıyor musun sadece hamileliklerinde mi oluyor
Kaç yaşındasın sigara kullanıyor musun bu ikisi riski yükselten faktörler yaşın 30ve üstü ise o riski her türlü yüksek çıkarıyorlar hiç birşey olmasa bile yaştan yüksek riskli çıkarıyorlar kaç tane kadının hamileliğini zehir ettiler yaştan dolayı down riski yüksek diyePapp-a değeri düşük olumca risk yüksek oluyormuş diye okudum birisi de benim değerime yakın yüksek çıktı yazmış ay yarına kadar nasıl sabredicem ben
Benimki 18:20Bugün randevusu olan kızlar saat kaçta gideceksiniz ben 2 de gideceğim haberleselim mi
Kötü bir şey değil ayrıca zayıflıkla da hiçbir alakası yok yani ne zayıflar var tanıdığım kemik gibi ama normal doğuranlar var yani sadece sezeryan da hareket etmesi ayağa kalması zor olduğu için kötü olarak algılanıyor toparlaman normal doğuma göre biraz daha fazla uzun sürüyorDün eltim bence sen normal doguramazsin zayıf olanlari sezeryana aliyolar gibi konuştu normalde aramız iyidir ama çok canım sıkıldı eşimde sen nasıl normal doguracaksin seni sezeryan yaparlar demişti sezeryan olmak kötü bir şey mi eşimin kötü niyetli söylemediğini biliyorum dayanamazsın çok ağrın olur gibisinden diyo ama daha doğuma bu kadar varken bu yaklaşım hoşuma gitmedi sezeryan aşırı derecede kötü bı şey gibi niye algılanıyor kötü bı şey mi
Ah kuzum çok geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah hiç birşey olmayacakBenimkide aynıbugün hastaneye gittim düşük riski var normal değil sık sancılar dedi progestan 200 mg hap verdi nolur dua edin
Hayır kuzum hiç öyle düşünme sezeryan olup 3 günde toplananlarda var normal doğum yapıp dağılanlarda o tamamen doktorun neye uygun görürse onu getirektiren bişey. Ablam sezeryan oldu yiğenim rahatsızdı ertesi gün hemen toparlanıp hastane hastane gezdi kız dalın kendini sezeryan veya normal doğum diye şartlama. Eltinde çok biliyor zayıflıkla ne alakası varmışDün eltim bence sen normal doguramazsin zayıf olanlari sezeryana aliyolar gibi konuştu normalde aramız iyidir ama çok canım sıkıldı eşimde sen nasıl normal doguracaksin seni sezeryan yaparlar demişti sezeryan olmak kötü bir şey mi eşimin kötü niyetli söylemediğini biliyorum dayanamazsın çok ağrın olur gibisinden diyo ama daha doğuma bu kadar varken bu yaklaşım hoşuma gitmedi sezeryan aşırı derecede kötü bı şey gibi niye algılanıyor kötü bı şey mi