İçini rahat tut bence iki çocuğunu sağlıkla kucağına aldıysan bu hamileliğinde de aynı süreçlerden geçip bilinçli şekilde kucağına alırsın evladınıKızlar bu sorum 2. 3. 4. Hamilelik yaşayanlara
Preeklampsi "gebelik zehirlenmesi" geçiren var mı aranızda benim ilk iki çocuğumda geçirdim kötü günlerdi rahim ağzı yetmezliği vardı kan pıhtılaşması var kan uyuşmazlığı var preeklampsi en büyük riskim zaten hamileyken böbreğimin biri büyüyor vs vs bir sürü problem yaşıyorum. Yüksek riskli gebelik kategorisinde sürekli perinatoloji takibindeyim 20 li haftalara ulaşacağım diye çok korkuyorum preeklampsi başlayacak erken doğuracağım diye o kadar işlemiş ki içime rüyamda el kadar bir bebek doğurmuşum kv ile elimizde oyuncak bebeğe kıyafet yapar gibi kıyafet dikiyorduk kız bebekti el kadar bebeği bakmaya çalışıyorduk yine korkularım başladı gözlerim doluyor aklıma o zamanlar gelecek diye düşününce
Kuşum baş ağrısıyla bbebişin herhangi bir ilgisi yok öncelikle e yavaştan yavaştan baş ağrıları başlar diye düşünüyorum. Ben de aynıyım sağ tarafım tutulmuş resmen. Güzel bir duş kafaya soğuk kompres, tülbent bağlama ve boyun ve omuzlara masaj. Bende işe yarayan yöntemler bunlar.Günaydın kızlar, dün akşamdan beri baş ağrım var omuzlarıma kadar vuran normalde sinüzitim var ama uyuyunca geçerdi şimdi uyandım hala devam ediyor tutulmuş gibiyim sanki böyle olanlarınız varmı nasıl geçirdiniz ilaç içmek istemiyorum
Eşim bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttu ama baş ağrısıyla alakası yoktur dimi korktm bi
Masaj hep yaptırdım akşam bugünde diğerlerini deniyim ay maf etti zaten oluyordu böyle ara ara hamilelikte ilk defa başıma geldi hormonlardan daha da fazla oluyormuş ağrısıKuşum baş ağrısıyla bbebişin herhangi bir ilgisi yok öncelikle e yavaştan yavaştan baş ağrıları başlar diye düşünüyorum. Ben de aynıyım sağ tarafım tutulmuş resmen. Güzel bir duş kafaya soğuk kompres, tülbent bağlama ve boyun ve omuzlara masaj. Bende işe yarayan yöntemler bunlar.
Eczanede mentol taşı satıyorlar. Ben baş ağrım daha tam başlamadan şakaklarıma sürüyorum biraz eahatlatıyoMasaj hep yaptırdım akşam bugünde diğerlerini deniyim ay maf etti zaten oluyordu böyle ara ara hamilelikte ilk defa başıma geldi hormonlardan daha da fazla oluyormuş ağrısı
Olacak onlarHic sorma dış çıkarıyor ya damagi çatlamış elime geliyor dışı kaşınıyor yadış kasiyiciyi verdim eline şırıl siklam etmiş her yerini gene
Rahim ağzı yetmezliği ni çok dert etmiyorum problem olursa 12 haftadan sonra dikiş atılıyor ama preeklampsiye çare yok gibi bişey yapılan önlemler sadece kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmak tansiyon ilacı da protein kaçağı olana kadar kullanıyorsun sonra acil doğum. Rahim ağzı 3 cm yani 30 mm e kadar normal ondan aşağı bir değer olursa dikiş atılıyor sağlıkla doğuran çok var strese girmeye başladım çoktan iki erken doğum stresi 3. Ne olacak korkusu rüyamda sürekli erken doğuruyorum inşallah rabbim sağlık sıhhatle nasip ederİçini rahat tut bence iki çocuğunu sağlıkla kucağına aldıysan bu hamileliğinde de aynı süreçlerden geçip bilinçli şekilde kucağına alırsın evladınıona göre önlemler alınıp takibin yapılıyodur. benim de ilk gebeliğimde rahim ağzım sınıra yakın kısalmıştı progestanla tamamladım gebeliğimi 20. Haftalardan sonra yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye endişeleniyorum tabi. Belki de yaşamayız
Off çok zor yaa benimde damaklarım şişti ağrıyor naptıysam geçmediGünaydın kızlar, dün akşamdan beri baş ağrım var omuzlarıma kadar vuran normalde sinüzitim var ama uyuyunca geçerdi şimdi uyandım hala devam ediyor tutulmuş gibiyim sanki böyle olanlarınız varmı nasıl geçirdiniz ilaç içmek istemiyorum
Eşim bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttu ama baş ağrısıyla alakası yoktur dimi korktm bi
Aslında gün içinde bir kaç sefer girip bildirimleri kontrol ediyorum ama konuyla alakalı bildirim olmayınca geri çıkıyorumValla hiç bilmiyorum merak ediyorum onu yazdım hatta bir kaç kere etiketledim ama yok ses sedaBB_Queen de aynı şekilde o da arada görünüp kayboluyor. Özledim valla kızları
Oh hoşgeldin nasılsın kuşumAslında gün içinde bir kaç sefer girip bildirimleri kontrol ediyorum ama konuyla alakalı bildirim olmayınca geri çıkıyorumben de sanıyorum kimse konuşmuyor, bana sadece etiketlendiğim gönderilerin bildirimi geliyor sanırım
İyiyim çok şükür. Mide bulantıları ve baş dönmeleri başladı bende de yenice.Oh hoşgeldin nasılsın kuşum
Ah canım benim Allah kolaylık versin benim de daha yeni yeni bulantılarım azalıyor 9. haftanın sonuna kadar gümbür gümbürdüİyiyim çok şükür. Mide bulantıları ve baş dönmeleri başladı bende de yenice.Öncesinde hiç yoktu nasıl seviniyodum
Sen nasılsın minnoşum
Geçmiş olsun canım ben çok sık yaşıyorum maalesef migrenim var dün doktorum bana magnezyum yazdı içinde farklı vitaminlerde olan bunu her gece yatmadan al bas ağrıların çok azalacak dedi henüz başlamadım ama ona başlayacağım mecburenGünaydın kızlar, dün akşamdan beri baş ağrım var omuzlarıma kadar vuran normalde sinüzitim var ama uyuyunca geçerdi şimdi uyandım hala devam ediyor tutulmuş gibiyim sanki böyle olanlarınız varmı nasıl geçirdiniz ilaç içmek istemiyorum
Ayy iyi senin randevuya az kalmış, benim haftaya bugün ama beklemeye alıştım sanırımAh canım benim Allah kolaylık versin benim de daha yeni yeni bulantılarım azalıyor 9. haftanın sonuna kadar gümbür gümbürdüŞimdi sıcak basmaları hafif kasık ağrıları ve bol endişe ve heyecanla cumartesi günkü kontrolümüzü bekliyorum. 10+5 olacağız doktora gittiğimizde nasipse
ben de bugün gideceğim. 2 de randevum :)Bugün randevusu olan kızlar saat kaçta gideceksiniz ben 2 de gideceğim haberleselim mi
Yuppii birkaç arkadaşımız daha var hep birlikte şenlenelim bugün güzel haberler alalım inşallahben de bugün gideceğim. 2 de randevum :)
Canım beta 72 çıktı doktor 11.haftamda erkek tahmin etmişti ama bakalım yarın ne dicekMerhaba canım. Bizim sat aynıydı. Ikili test yaptirdin mi. Ikili testte ki beta 50 nin üzeri olursa kız aşağı olursa erkek diyorlar. Benim oğlumda 28 çıkmıştı ilkinde tuttu.