2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim kızım üç buçuk aylık oldu bizdede aynı sorun var. Erken doğdu diye ayirmadik besigine ama eşim salonda koltukta yatıyor beli.sirti ağrıdı artik

Bende şuan kucağımda uyuduğu için koltuğa yapıştım mesajları okuyorum

3. Aydan bildiriyorum hatta anlık foto atayım aynı durumdayız gece de yanımda uyuyo gündüz de hep üstümde asla temas etmeden uyumuyo her şeyi denedim olmuyor. Ayakta salladım anakucağında salladım ağzına zorla emzik koydum pışpış ninni beyaz gürültü ıı ııhh olmuyor.

Eklentiler

• Screenshot_20241117-200852_Gallery.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 24
Huyları bir anda değişiyor ya kangruya koyup evde yürümeyi denedin mi benim bebe öyle uyuyo memede uyutamıyorum artık

Bence artık 3 6 al canım ben 3 6 giydirmeye başladım 0 3ler küçük gelmeye başlıyor bazıları. Gerçi kalıptan kalıba da fark ediyor
Şöyle bir şey aldım 3 6 ay bakalım olcak mı

Eklentiler

• Screenshot_20241117-201505_Trendyol.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 20
Anne sütü ile mi besleniyor. Bizde reflü var bazen balgamlı gibi kusuyor evet ama rengi beyaz oluyor bunun rengi değişik geldi bana da bence doktora sorun
evet anne sütüyle besleniyor. bizde de reflü var sürekli kusuyor yani ama ilk kez böyle balgamlı gibi oldu. devamındaki kusmalarda hiç böyle bişey yok o yüzden hastaneye gitmedik. geniz akıntısı olmuştur belki dedim. öksürük vs hiçbir şey de yok çok şükür.

Ay gülsem mi ağlasam mı allahım ya aynı pozdan aylardır farklı gecelerde çekilen o kadar çok var ki bizde de resmen imza pozumuz çok sinirlerim bozuluyor bu duruma ya normalse ona göre kabulleneyim artık değilse danışmanlık filan almayı düşünüyorum çünkü ama araştırdığım sorusturduğum üzere ilk 3 4 ay normalmiş böyle olması özellikle erkek bebekler kucak ve memeye bağımlı oluyorlarmış.

Memeye müthiş bağımlı zaten aman maşallah emsin yavrum o önemli değil de bende de ne bel kaldı ne boyun. Her sabah bi tarafım uyuşmuş olarak uyanıyorum yanımda diye sağa sola dönemiyorum hiç. İlk 3 ay zaten doğduklarının farkında değillermiş büyük ihtimalle 4 aydan sonra düzen oturmaya başlar hiç üzülme biraz bi yerlerimiz ağrıcak ama bu minik halleri bi daha geri gelmicek tadını çıkart ben kabullendim artık :) :)

Yani daha veremeyiz uyku düzeni ama en azından tuvalete gidebilelim. Kundak yaptığım haftalarda daha iyi uyuyordu. Artık izin vermiyor kundağa. Moro refleksi var hala. Eller havaya kalkınca uyanıyor.
Yapabilirseniz kundaklayarak olabilir. Bilemedim ki. Akşam 5'ten gece yarısına kadar huysuzlanıyor. Dolaştırıyoruz kucakta. Başka bir şekilde huzursuzluğu geçmiyor. Bu akşam uyudu ama her uyandığında çığlıklı ağlamalar. Google ladım. Oluyormuş bu saatlerde. Witching hour diyorlarmış. Her dönemleri güzel. İnşallah daha kolay geçer. Onun için de zor. Uykusu kısa kalıyor.

biz de böyleyiz valla. kendime baktım sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…