- 24 Ekim 2018
- 765
- 622
- 30
İçini rahat tut bence iki çocuğunu sağlıkla kucağına aldıysan bu hamileliğinde de aynı süreçlerden geçip bilinçli şekilde kucağına alırsın evladını ona göre önlemler alınıp takibin yapılıyodur. benim de ilk gebeliğimde rahim ağzım sınıra yakın kısalmıştı progestanla tamamladım gebeliğimi 20. Haftalardan sonra yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye endişeleniyorum tabi. Belki de yaşamayızKızlar bu sorum 2. 3. 4. Hamilelik yaşayanlara
Preeklampsi "gebelik zehirlenmesi" geçiren var mı aranızda benim ilk iki çocuğumda geçirdim kötü günlerdi rahim ağzı yetmezliği vardı kan pıhtılaşması var kan uyuşmazlığı var preeklampsi en büyük riskim zaten hamileyken böbreğimin biri büyüyor vs vs bir sürü problem yaşıyorum. Yüksek riskli gebelik kategorisinde sürekli perinatoloji takibindeyim 20 li haftalara ulaşacağım diye çok korkuyorum preeklampsi başlayacak erken doğuracağım diye o kadar işlemiş ki içime rüyamda el kadar bir bebek doğurmuşum kv ile elimizde oyuncak bebeğe kıyafet yapar gibi kıyafet dikiyorduk kız bebekti el kadar bebeği bakmaya çalışıyorduk yine korkularım başladı gözlerim doluyor aklıma o zamanlar gelecek diye düşününce