2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bu sorum 2. 3. 4. Hamilelik yaşayanlara
Preeklampsi "gebelik zehirlenmesi" geçiren var mı aranızda benim ilk iki çocuğumda geçirdim kötü günlerdi rahim ağzı yetmezliği vardı kan pıhtılaşması var kan uyuşmazlığı var preeklampsi en büyük riskim zaten hamileyken böbreğimin biri büyüyor vs vs bir sürü problem yaşıyorum. Yüksek riskli gebelik kategorisinde sürekli perinatoloji takibindeyim 20 li haftalara ulaşacağım diye çok korkuyorum preeklampsi başlayacak erken doğuracağım diye o kadar işlemiş ki içime rüyamda el kadar bir bebek doğurmuşum kv ile elimizde oyuncak bebeğe kıyafet yapar gibi kıyafet dikiyorduk kız bebekti el kadar bebeği bakmaya çalışıyorduk yine korkularım başladı gözlerim doluyor aklıma o zamanlar gelecek diye düşününce 🥺
İçini rahat tut bence iki çocuğunu sağlıkla kucağına aldıysan bu hamileliğinde de aynı süreçlerden geçip bilinçli şekilde kucağına alırsın evladını😊 ona göre önlemler alınıp takibin yapılıyodur. benim de ilk gebeliğimde rahim ağzım sınıra yakın kısalmıştı progestanla tamamladım gebeliğimi 20. Haftalardan sonra yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye endişeleniyorum tabi. Belki de yaşamayız🤲🏻💕

Günaydın kızlar, dün akşamdan beri baş ağrım var omuzlarıma kadar vuran normalde sinüzitim var ama uyuyunca geçerdi şimdi uyandım hala devam ediyor tutulmuş gibiyim sanki böyle olanlarınız varmı nasıl geçirdiniz ilaç içmek istemiyorum 🥺

Eşim bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttu ama baş ağrısıyla alakası yoktur dimi korktm bi 😔

Günaydın kızlar, dün akşamdan beri baş ağrım var omuzlarıma kadar vuran normalde sinüzitim var ama uyuyunca geçerdi şimdi uyandım hala devam ediyor tutulmuş gibiyim sanki böyle olanlarınız varmı nasıl geçirdiniz ilaç içmek istemiyorum 🥺

Eşim bebeğe mi bişey oluyor diye korkuttu ama baş ağrısıyla alakası yoktur dimi korktm bi 😔
Kuşum baş ağrısıyla bbebişin herhangi bir ilgisi yok öncelikle e yavaştan yavaştan baş ağrıları başlar diye düşünüyorum. Ben de aynıyım sağ tarafım tutulmuş resmen. Güzel bir duş kafaya soğuk kompres, tülbent bağlama ve boyun ve omuzlara masaj. Bende işe yarayan yöntemler bunlar.

Kuşum baş ağrısıyla bbebişin herhangi bir ilgisi yok öncelikle e yavaştan yavaştan baş ağrıları başlar diye düşünüyorum. Ben de aynıyım sağ tarafım tutulmuş resmen. Güzel bir duş kafaya soğuk kompres, tülbent bağlama ve boyun ve omuzlara masaj. Bende işe yarayan yöntemler bunlar.
Masaj hep yaptırdım akşam bugünde diğerlerini deniyim ay maf etti zaten oluyordu böyle ara ara hamilelikte ilk defa başıma geldi hormonlardan daha da fazla oluyormuş ağrısı 🥺

Masaj hep yaptırdım akşam bugünde diğerlerini deniyim ay maf etti zaten oluyordu böyle ara ara hamilelikte ilk defa başıma geldi hormonlardan daha da fazla oluyormuş ağrısı 🥺
Eczanede mentol taşı satıyorlar. Ben baş ağrım daha tam başlamadan şakaklarıma sürüyorum biraz eahatlatıyo

İçini rahat tut bence iki çocuğunu sağlıkla kucağına aldıysan bu hamileliğinde de aynı süreçlerden geçip bilinçli şekilde kucağına alırsın evladını😊 ona göre önlemler alınıp takibin yapılıyodur. benim de ilk gebeliğimde rahim ağzım sınıra yakın kısalmıştı progestanla tamamladım gebeliğimi 20. Haftalardan sonra yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye endişeleniyorum tabi. Belki de yaşamayız🤲🏻💕
Rahim ağzı yetmezliği ni çok dert etmiyorum problem olursa 12 haftadan sonra dikiş atılıyor ama preeklampsiye çare yok gibi bişey yapılan önlemler sadece kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmak tansiyon ilacı da protein kaçağı olana kadar kullanıyorsun sonra acil doğum. Rahim ağzı 3 cm yani 30 mm e kadar normal ondan aşağı bir değer olursa dikiş atılıyor sağlıkla doğuran çok var strese girmeye başladım çoktan iki erken doğum stresi 3. Ne olacak korkusu rüyamda sürekli erken doğuruyorum inşallah rabbim sağlık sıhhatle nasip eder

Off çok zor yaa benimde damaklarım şişti ağrıyor naptıysam geçmedi😔

Valla hiç bilmiyorum merak ediyorum onu yazdım hatta bir kaç kere etiketledim ama yok ses seda BB_Queen BB_Queen de aynı şekilde o da arada görünüp kayboluyor. Özledim valla kızları :KK43:
Aslında gün içinde bir kaç sefer girip bildirimleri kontrol ediyorum ama konuyla alakalı bildirim olmayınca geri çıkıyorum 😕 ben de sanıyorum kimse konuşmuyor, bana sadece etiketlendiğim gönderilerin bildirimi geliyor sanırım

Aslında gün içinde bir kaç sefer girip bildirimleri kontrol ediyorum ama konuyla alakalı bildirim olmayınca geri çıkıyorum 😕 ben de sanıyorum kimse konuşmuyor, bana sadece etiketlendiğim gönderilerin bildirimi geliyor sanırım
Oh hoşgeldin nasılsın kuşum :KK200:

İyiyim çok şükür. Mide bulantıları ve baş dönmeleri başladı bende de yenice. 🥲 Öncesinde hiç yoktu nasıl seviniyodum
Sen nasılsın minnoşum ♥️
Ah canım benim Allah kolaylık versin benim de daha yeni yeni bulantılarım azalıyor 9. haftanın sonuna kadar gümbür gümbürdü 😂 Şimdi sıcak basmaları hafif kasık ağrıları ve bol endişe ve heyecanla cumartesi günkü kontrolümüzü bekliyorum. 10+5 olacağız doktora gittiğimizde nasipse :nazar: :KK200:

Geçmiş olsun canım ben çok sık yaşıyorum maalesef migrenim var dün doktorum bana magnezyum yazdı içinde farklı vitaminlerde olan bunu her gece yatmadan al bas ağrıların çok azalacak dedi henüz başlamadım ama ona başlayacağım mecburen 🤷🏻‍♀️ yoksa ben de senin gibi Parol bile almaya çekiniyordum maalesef benim ağrılar dayanılmaz oluyor 😞

Milletin bulantıları 12'de biter ben de 12 olduğum an midem aşırı coştu. Salçalı yemek görmem bulanmama yetiyor resmen :halay: Allah hepimize kolaylık versin hanımlar ama özellikle de çalışmak zorunda olan hamişlerimize, çünkü her sabah kalkmak o kadar zorluyor ki beni ki 35'e kadar da çalışacağım sonrasına iznim kalsın diye :110:

Ah canım benim Allah kolaylık versin benim de daha yeni yeni bulantılarım azalıyor 9. haftanın sonuna kadar gümbür gümbürdü 😂 Şimdi sıcak basmaları hafif kasık ağrıları ve bol endişe ve heyecanla cumartesi günkü kontrolümüzü bekliyorum. 10+5 olacağız doktora gittiğimizde nasipse :nazar: :KK200:
Ayy iyi senin randevuya az kalmış, benim haftaya bugün ama beklemeye alıştım sanırım 😁 muayeneden çıkınca etiketlemeyi unutma, bakalım elleri ayakları falan gözükecek mi merak ederim ben 😁😁💖

Kizlar folidays kullanan var mı ? İyi mıdır . Doktorum folbiol ile değiştirdi. Devlet karşılıyor mu acaba folidaysi ?

Merhaba canım. Bizim sat aynıydı. Ikili test yaptirdin mi. Ikili testte ki beta 50 nin üzeri olursa kız aşağı olursa erkek diyorlar. Benim oğlumda 28 çıkmıştı ilkinde tuttu.
Canım beta 72 çıktı doktor 11.haftamda erkek tahmin etmişti ama bakalım yarın ne dicek 🤗 Bide bu papp-a değerin kaç çıktı kaç olması gerekiyor bilgin varmı

X