2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba canım. Bizim sat aynıydı. Ikili test yaptirdin mi. Ikili testte ki beta 50 nin üzeri olursa kız aşağı olursa erkek diyorlar. Benim oğlumda 28 çıkmıştı ilkinde tuttu.
Yaptrdm ama daha sonuç çıkmadı bekliyorum Haber ederim çıkınca

Kızlar bunu kesinlikle alın çok işinize yariycak ben doğdugundan beri oğluma kullanıyorum gerçekten burnunu temizliyor

Eklentiler

• IMG_20240220_235857.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20240220_235754.jpg
    177,5 KB · Görüntüleme: 41
Haklısın canım en azından evde dinlen
Kız bu sıpa durmuyor ki yurutecin icinde TV ünitesinin yanına gidip televizyon kumandasını yerlere atıp duruyor yere yatırdım gotunu kaldırıyor sap die yere yapıyor ah bir emeklemeye başlasa rahatlasa resim attım bak ben hala kullaniyorum sende al gerçekten çok kullanışlı baya işine yarar

Kızlar bunu kesinlikle alın çok işinize yariycak ben doğdugundan beri oğluma kullanıyorum gerçekten burnunu temizliyor
Canım buna ek olarak ben de şunu öneriyorum ben 2 aylıktan itibaren kızıma kullandım şimdi kendisi çekiyor burnunu hatta

Eklentiler

• IMG_8980.png
    298 KB · Görüntüleme: 41
Yaramaz bir sıpan var tamam canım bakacağım mutlaka çok sağol

Canım buna ek olarak ben de şunu öneriyorum ben 2 aylıktan itibaren kızıma kullandım şimdi kendisi çekiyor burnunu hatta
Aynısı gerçekten baya kullanışlı oluyolar doktor ilaç veremiyor çünkü küçük oldukları için bu şekilde açmanızı soyluyor hep benim kide yedi aylık tam temmuz ayında 21 de doğdu sabah kuzum ya sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta kucağıma almıştım doğum gayet rahat geçmişti inşallah buda öyle olur

Yaramaz bir sıpan var tamam canım bakacağım mutlaka çok sağol
Hic sorma dış çıkarıyor ya damagi çatlamış elime geliyor dışı kaşınıyor ya dış kasiyiciyi verdim eline şırıl siklam etmiş her yerini gene

Maşallah ya inşallah bu da çok kolay olur canım benim ilki sezeryandı bu da sezeryan olur, olsun hahahha

Ben çoğu şeyden yırttım resmen yürüteç var puset var beşik var arabası var rahat olucak fazla birşey almiycam cinsiyet farklı olursa anca kıyafet alırım

Maşallah ya inşallah bu da çok kolay olur canım benim ilki sezeryandı bu da sezeryan olur, olsun hahahha
Doktora gittim bugün mesela baglaticam dedim ozman üç normalden sonra dortdu sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi yok kalsın ben sprail taktiriyim dedim

Canım bir saate doğuruyorsan bence de hiç gerek yok
Yürümenin etkisi çok ya merdivenin özellikle 6 cm olmuştu ben gittiğimde farkında bile olmamıştım doktor muayene edince Nisan gelmişti ondan sonra zaten hemen 8 oldu on dakkaya doğum olmuştu

Yürümenin etkisi çok ya merdivenin özellikle 6 cm olmuştu ben gittiğimde farkında bile olmamıştım doktor muayene edince Nisan gelmişti ondan sonra zaten hemen 8 oldu on dakkaya doğum olmuştu
Bu merdiven çıkmayı aksak yürümeleri in çık kaldırıma olaylarını kaçıncı ayda yapsak sen işin ehlisin artık sen ne dersem o

Bu merdiven çıkmayı aksak yürümeleri in çık kaldırıma olaylarını kaçıncı ayda yapsak sen işin ehlisin artık sen ne dersem o
Normalde de yürüyorum ama son üç ay her akşam üç doet kilo metre yürüyordum annem mesele 4 katta oturuyor her gitmeme merdivenden iner çıkardım hareket edince daha rahat geçiyor doğum zaten bütün gün hareket ediyoruz ekstra ozmanlar daha fazla hareket ettim su şıpır toplarım üstünde son ayında hareket edebilrisin

Cnm birde doğum sayısına göre acilma değişiyor ilk ve ikinci sürüyor ama üç dört tamamen değişiyor hızlanıyor açılma ilkinde iki gün çekmiştim sanciyi ikinci ise dört saat aiycagin hepsi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…