Deneye deneye gidebilirsin özel de olsa kafana uymayabilir içine sinmeyebilirz. Güveneceğin doktoru bulmak önemli yanlış bişey yok. Ben mecbur kalmasam devlete kafamı sokmam gördügümüz muamele afedersin sokakta köpege yapılmıyor ama bazen caresiz kalıyoruz benim doktorum bana 1,5 saat uzaklıkta acil durumlarda mecbur gidiypruz devleteanladım, bana da aynı dediğin gibi folbetake vermişti folik. bugün gittiğimde de halsizlik var hiç enerjim yok dedim diye elenatal 2 verdi ama hiçbir değerime bakmadan (yani ne eksik ne fazla) direkt takviye vermesi canımı sıktı. ben devlete gidiyorum acaba özele gitsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum. çünkü devlette sürekli farklı doktora gitmek zorundayım randevu sıkıntısından dolayı. of bilmiyorum deneye deneye öğrenicem galiba her şeyi ama söz konusu bebek olunca endişeleniyorum :/
Belki dediği doğrudur ama dediğin gibi gerçekse tepkisiz de kalmaman gerek işte arada bırakıyor seni ama zor buluna bir nimet taşıyorsun ona odaklan canım o da sana kendini affettirsin inandırsın bir zahmetAynen haklısın bizde normalde pek kavga etmeyiz bebeği de çok zor bulduk açıkçası o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum diğer konuda da ona çok inanmak istiyorum yani aslında çok iyiydik yani neden yaptı anlamıyorum soruyorum bı sebebi yok o kız umrumda da değil zaten kız değildi o kişi biliyodum diyo kalp atışı için gelmeyi çok istedi işi yüzünden gelemedi kepçe operatörü sıkıntılı biraz işi sizi üzmek istemiyorum fln diyo bende hemen affetmek istemiyorum gerçek bı kişi değilse bile konusmamaliydi hamile kaldigim zamana kadar hiç bir problemimiz yoktu bu olay nerden çıktı anlamıyorum
Helal kız sana bu grubunda herkülü sensin vallaBuna gülerim ben o zor kuzum kendimi bildim bileli hep kendi ayakalrimin üstünde durdum eş desteği olmadan çocuklarımada aynı sekildeyim şuan vursalar asla yikilmam o dereceyim çalışmayı seviyorum
Helal kız sana bu grubunda herkülü sensin valla
Selam arkadaşlar,
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 9. haftamın içindeyim. Transfer öncesinden beri esteofem kullanıyorum. Öncesinde günde 4, sonrasında günde 3 olarak devam ediyorum. 12. Haftaya kadar böyle devam edecekmişim. Bu şekilde estrofem kullanan var mı aranızda? Varsa 12. Haftadan sonra doz mu azalıyor yoksa kullanmayı mı bırakıyoruz.
Aynı durum bendede var cnm bebek kendine yer açmaya çalıştığı için kaşık bolgelerimizde sancı oluşuyor sitede girip moralini bozmaHanımlar iyi akşamlar benim de ilk gebeliğim 4 yıl sonra mucize gebelik 10 haftalığım tam korkularım var sizin bebeğiniz olmaz dediler doktorlar … ara ara sancım oluyor normal mi sizce kafamdaki olumsuz düşünceleri nasıl yok etmeliyim korku var içimde hayal bile kuramıyorum ablamın da 8 yıldır olmuyor 2. Tüp bebek denemesi de olumsuz oldu yani çok mutluym heyecanlıyım ama çok korkuyorum sancılarım falan olunca sürekli Google da araştırıyorum kafayı yicem artık nolur sancı yaşayanlar oldu mu acil motivasyona ihtiyacım var teşekkürler inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız dualarınıza talibim
Allah'ın izniyle birşey yoktur cnm kendini bu şekilde sitrese sokarak bebegede yansıtıyorsun az kaldı yakında hareketlerini bile hissediceksin alicagin kıyafetleri beşiğini düşün mutlu olmaya çalışKızlar Allah şükür hiç kanama ve lekelenmem olmadı , 11+1 deyiz. Şimdiden kalbi durmuşmudur dıyorum.
Çok zor tedavi süreci 2 düşük olduğu için hep korkuyorum hatta eşimde çok heyecanlı.
Köti birşey olsa hissederim dimiNasıl psıkolojimi ayarlayacagım bilemıyorum.
Son 3 haftadır her hafta gıdıyorum ultrasona , ama boylede aylar gecmez.
Belki yorumlarınız bana yol gösteriri iyi hissettiri diye yazmak istedim
Merhaba canım. Bizim sat aynıydı. Ikili test yaptirdin mi. Ikili testte ki beta 50 nin üzeri olursa kız aşağı olursa erkek diyorlar. Benim oğlumda 28 çıkmıştı ilkinde tuttu.Bazıları öyle kesin olmadan konuşmuyor bende aslında ufak bi cinsiyet videosu yapmak istiyordum evde kendi aramızda onun için ne zaman belli olur diye sormuştum çat diye erkek olursa şaşırma dedi şimdi yapsam da bi beklentimiz var zaten pek anlamı kalmadı.O yüzden net öğrenmek en güzeli
Yaaa gerçekten mi normal diyorsunuz yaniAynı durum bendede var cnm bebek kendine yer açmaya çalıştığı için kaşık bolgelerimizde sancı oluşuyor sitede girip moralini bozma
Amin inş canımAllah'ın izniyle birşey yoktur cnm kendini bu şekilde sitrese sokarak bebegede yansıtıyorsun az kaldı yakında hareketlerini bile hissediceksin alicagin kıyafetleri beşiğini düşün mutlu olmaya çalış
8. haftamda bıraktırdı benim doktorumSelam arkadaşlar,
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 9. haftamın içindeyim. Transfer öncesinden beri esteofem kullanıyorum. Öncesinde günde 4, sonrasında günde 3 olarak devam ediyorum. 12. Haftaya kadar böyle devam edecekmişim. Bu şekilde estrofem kullanan var mı aranızda? Varsa 12. Haftadan sonra doz mu azalıyor yoksa kullanmayı mı bırakıyoruz.
Gayet normal canım evet, hatta adet olacakmışçasına agrı kramp girdigi bile oluyor. Hem vücut yeni bir düzene alışıyor hemde keseyle bebek kendine yer açıyor çok normal içini ferah tut senYaaa gerçekten mi normal diyorsunuz yaniinşallah siz kaç haftalıksınız
Dikkat et kuzum 3 çocuk normal senin şuanHe gel senide kaldıralım diycemde kasıklarım ağrıyor kaldıramam
10+4 cnmYaaa gerçekten mi normal diyorsunuz yaniinşallah siz kaç haftalıksınız
İlk gebelik olduğu için cnm biraz daha bekliyceksim sadece sonra herşey daha güzel olucakAmin inş canımİnş hareketlerini hissedersem daha iyi hissederim sanırım
Yorgunluktan cnm ya müşteri lerle ilgilen yemekleri yap derken bünye yoruluyorDikkat et kuzum 3 çocuk normal senin şuan