2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
kızlar daha önce demiştim, benim bebeğim sürekli olarak kusuyor, bebek reflüsü falan olabilir demişti doktor, bunda sorun yok. ama bugün ilk kez kusmuğunda sarı-yeşil balgamımsı bi şeyler gördüm. sizce geniz akıntısı falan oldu da onu mu kustu yoksa doktora gitsem mi? foto ekliyorum. bi önceki kusmasında da böyle sümük gibi bir şey vardı pek önemsemedim onu. 3 gündür serum fizyolojik yapmıyoruz belki sümüğünü yutmuştur diye düşündüm. ama kararsız da kaldım. hava da aşırı soğuk, gereksiz yere hastaneye gidip çocuğu üşütmek istemiyorum

Eklentiler

• 1000024128.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000024132.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 15
Sütünün rengine baktın mı hiç sarıysa ondan da olabilir ama sümüksülüğü hakkında bi fikrim yok

Sütünün rengine baktın mı hiç sarıysa ondan da olabilir ama sümüksülüğü hakkında bi fikrim yok
sütümün rengi normal her zamanki gibi. aslında 2. mendildeki kusmasının rengi de normal sadece içinde sümük gibi bişeyler var. yani kusmuğun rengi sarı değil de içine balgam ya da sümük karışmış gibi geldi ay bilemedim ya. bebek de o kadar normal ki bi hastalık belirtisi yok. neden oldu anlamadım

Benim kızım 59 günlük ve çok uzun süredir 2 haftalık tan itibaren diyebilirim bu şekilde kaka yapıyor, sıvı ve sarı, bazen yeşil renkli olabilir. Bebekler ilk zamanlar grültülü gaz yaparlar. Benim bebeğimin gazı da kakası da aşırı gürültülü, gece uyanıyoruz sesine. O kadar gazlı kaka yapıyor ki geçem gün altını açıp temizlerken 1, 5 metre öteye fışkırdı kakası, halı kirlendi. Doktor gazlı bebek normal dedi. Bigaia yı 2 gün kullandım, açıkçası içeriğinden dolayı devam etmedim, çoğu zaman işe yaramadığını da söyleyen doktorlar var. Farklı bir doktora tekrar danışın, diyet yapmak şu an sizi strese sokabilir. Kalsiyum açısından da kuru incir ve bol yeşil yapraklı sebzeler kalsiyumdan zengin. Yeşil yapraklı sebzeler bol süt yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…