2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
T Tali89 karından bakıldı 12 haftalık

Eklentiler

• IMG_1963.png
    228,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar ben 7 haftalık oldum bugün ama sağ taraftan kasik ağrım oluyor 2 dk falan sürüyor bazen şiddetli oluyor aranızda böyle olan var mı yaa

Kızlar ben 7 haftalık oldum bugün ama sağ taraftan kasik ağrım oluyor 2 dk falan sürüyor bazen şiddetli oluyor aranızda böyle olan var mı yaa
Evet canım çoğumuzda vardı sürekli devam eden bir ağrı değilse doktor olması gereken olduğunu söylüyor

Canım ilk hamile olduğumda banada elenatel 2 verdi devlet sonrasında 3 farklı doktora gittim(1 tane devlet 2 si özel) söyledim birşey demediler hatta bitti en son gittiğim doktora buna devam etmeli miyim diye sorduğumda devam et dedi içerikleri araştırmadım ama bu çevrede bu folik asit kalmıyor zor buluyoruz zararlı olsa önerilmez sanırım 1 doktor farklı yorum yapardı illaki diye düşünüyorum. ( Özel diye belirme nedenim de genelde özeller pahalı ilaç vermeye yatkın oluyorlar diye )

Benim doktorum 12 haftada ocean mummy ye başlatmıstı. Ocean baya iyi bi firma. Bu hamileligimde daha 12 ye gelmedik ocean methyl balance verdi. Orzax takviyeler konusunda baya iyi. D vitamini olarak da ocean alıyorum. Muhtemeln 12 de demir hapı ekler bunlara methyl balance ı bıraktırır heralde ocean mummye geceriz diye dusunuyorum ama bakalım daha 2 hafta var. Hatta 3 hafta kullanırım kutu bitene kadar ama ocean genelde en iyisi oluyor içerik olarak. Aile hekimine ozaman sormustum altarnatif ne alabilirim diye oek altrnatifi yok ben bile bundan kullanıyorum dedi

ben de kullananların yorumlarına baktım, baya memnun kalan var ama içeriği temiz olan alternatifler varsa onları tercih etmek daha iyi olur diye düşündüm. o yüzden ocean mummy kullanan varsa onların da yorumlarını bekliyorum ya her şeyim o kadar dengesiz ki, bir kan tahlilinden diğerine bütün değerlerim yer değiştiriyor. o yüzden bir şeye karar verip sabit onu kullanmak istiyorum

çok teşekkür ediyorum ben de buna başlayacağım herhalde ama benim daha 12 hafta olmadı. şimdiden içsem sorun olur mu acaba bunu bi aile hekimine falan danışayım en iyisi

çok teşekkür ediyorum ben de buna başlayacağım herhalde ama benim daha 12 hafta olmadı. şimdiden içsem sorun olur mu acaba bunu bi aile hekimine falan danışayım en iyisi
Yani o konuda tabi fikrim yok ben ilk hamilelligimde oncesi hazırlıgım yoktu folik başladık devletin verdigi folbiol. Ozel hastaneye gittim kalp atısıyla keseye o doktor da kullan devam et dedi ama dozu cok fazla dedi dozu düşürdü. Ben kendi doktoruma 12. Haftada başladım o bıraktırdı. Yanlış mı yaptık diye sorduk ama yok hayır yani onlar devletin verdiği eskiden beri gelen ilaçlar artık daha komplike takviyeler kullanıyoruz dedi. Ama önemli değil herşey yolunda dedi 12+1 deydim o gün. Ocean mummy + ocean dvit+ ferroglobin yazdı. Mahnezyumu agrıların baslayınca vericem dedi 8.9 Aya kadar olmadı ozaman kramp baslayınca magnezyuma basladım. Ben şuan methyl balance kullanıyorum o da ocean/orzax. 9 dayım

anladım, bana da aynı dediğin gibi folbetake vermişti folik. bugün gittiğimde de halsizlik var hiç enerjim yok dedim diye elenatal 2 verdi ama hiçbir değerime bakmadan (yani ne eksik ne fazla) direkt takviye vermesi canımı sıktı. ben devlete gidiyorum acaba özele gitsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum. çünkü devlette sürekli farklı doktora gitmek zorundayım randevu sıkıntısından dolayı. of bilmiyorum deneye deneye öğrenicem galiba her şeyi ama söz konusu bebek olunca endişeleniyorum :/

Çocuklu evde herşey olur kırılır dökülür ama senin omuzlarında yükü inşallah birileri hafifletir kuzum
Buna gülerim ben o zor kuzum kendimi bildim bileli hep kendi ayakalrimin üstünde durdum eş desteği olmadan çocuklarımada aynı sekildeyim şuan vursalar asla yikilmam o dereceyim çalışmayı seviyorum

Yok kız ne gaza gelicem

Selam arkadaşlar,
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 9. haftamın içindeyim. Transfer öncesinden beri esteofem kullanıyorum. Öncesinde günde 4, sonrasında günde 3 olarak devam ediyorum. 12. Haftaya kadar böyle devam edecekmişim. Bu şekilde estrofem kullanan var mı aranızda? Varsa 12. Haftadan sonra doz mu azalıyor yoksa kullanmayı mı bırakıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…