canım sen el atmısken cilingir cagır da çelik kapının kilidini değiştir. varlıgınla yoklugun bir mesajı ver en iyisiSinirimi onun için bozamam valla çocuklar salon kapısının camını kırmış camcı aradım buldum sonunda akşam olculerini alıp vericem taktırmam lazım hava soğuk sıcak olsa aldırış etmezdim de bebiş olunca mecbur
Bir bütünüm gibi oldu gerçekten nasıl bırakıcam bilmiyorum adeta bir güvenceydi benim içinaman yarabbımmm. 12. hafatlara gelsek te su progestan olayından bi kurtulsak saglıklıcayoksa basımıza baska işler acılacak
10. Haftada kontrole gittiğimde doktorum elindekileri bitir daha kullanma dediBir bütünüm gibi oldu gerçekten nasıl bırakıcam bilmiyorum adeta bir güvenceydi benim için
Cumartesi günü doktorum bakalım bize ne diyecek10. Haftada kontrole gittiğimde doktorum elindekileri bitir daha kullanma dedi
Ya şimdi benim anlamadığım folis asit 90 adet var içinde hepsini bitirtmezler diye düşünüyorum hamileliğin birinci ayında zaten haberimiz yoktu bebişten. İlk üç ay içiliyormuş ama yarısı kalacak gibi duruyor şuan ya o kadar da para verdimCumartesi günü doktorum bakalım bize ne diyecekBana bol bol yazdı aldım bende elindekileri bitir derse beni bir 12-13 e kadar idare eder diye düşünüyorum.
Kalacak valla hayatım. Benim bildiğim 3. ayda bıraktırıyorlar ama doktora da bağlı değişir belki....Ya şimdi benim anlamadığım folis asit 90 adet var içinde hepsini bitirtmezler diye düşünüyorum hamileliğin birinci ayında zaten haberimiz yoktu bebişten. İlk üç ay içiliyormuş ama yarısı kalacak gibi duruyor şuan ya o kadar da para verdim
90 adet olan hangi folik asit 50+60 adet gördüm de 90 ı duymamıştımYa şimdi benim anlamadığım folis asit 90 adet var içinde hepsini bitirtmezler diye düşünüyorum hamileliğin birinci ayında zaten haberimiz yoktu bebişten. İlk üç ay içiliyormuş ama yarısı kalacak gibi duruyor şuan ya o kadar da para verdim
Hoşgeldin canım eylülün kaçı tahminenKızlar diğer gruptan geldim diğer kızlarda gelir şimdi 2024 tüp bebek transfer grubundan geldik
ben de 9+5 teyim kutu cuma gunu bıtcek yenı kutuya baslıcam 10. hafta olmus oluyo o kutu bittiginde 12 de bitmiş oluyo sanırım. yarın unutmazsam sorayım. bana daha teke düş demedi. gunde 2 uyguluyorumCumartesi günü doktorum bakalım bize ne diyecekBana bol bol yazdı aldım bende elindekileri bitir derse beni bir 12-13 e kadar idare eder diye düşünüyorum.
ben de cat diye bırakammam gıbı gelıyorBir bütünüm gibi oldu gerçekten nasıl bırakıcam bilmiyorum adeta bir güvenceydi benim için
10. Haftada kontrole gittiğimde doktorum elindekileri bitir daha kullanma dedi
kız sonra bi tane daha olur belki kalanı orada kullanırsınYa şimdi benim anlamadığım folis asit 90 adet var içinde hepsini bitirtmezler diye düşünüyorum hamileliğin birinci ayında zaten haberimiz yoktu bebişten. İlk üç ay içiliyormuş ama yarısı kalacak gibi duruyor şuan ya o kadar da para verdim
Son kullanma tarihi ne olacakkız sonra bi tane daha olur belki kalanı orada kullanırsın
Canım önceki hamileliğimde de 90 adet di gebyfoll mi neydi ismi bu seferki de 90 lı folactive ismi90 adet olan hangi folik asit 50+60 adet gördüm de 90 ı duymamıştım
Geçenki hamileliğimdekiler duruyor dahakız sonra bi tane daha olur belki kalanı orada kullanırsın
Evet evet çünkü verdiği diğer takviyelerin hepsinde folik asit az az var o yüzden fazlası zararlı diye bıraktırıyorlarKalacak valla hayatım. Benim bildiğim 3. ayda bıraktırıyorlar ama doktora da bağlı değişir belki....
1 i gösteriyor ama bakalımHoşgeldin canım eylülün kaçı tahminen
Bilemedim uzatma arayı işte ziyan olmasınSon kullanma tarihi ne olacak