2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayy ya bana bir haftadan sonra basmaya başlıyorlar bi an önce gitsem diye
Zaman geçmiyor ki bir türlü ay varya öyle birşey olduki artık idrar tutma konusunda zorlanıyorum gulucem die altıma kaçırdım Allah'tan orkit takılı akıntı yaşadığım için

Erkeklerin herşeyi bizim kadar onemsedigini düşünmüyorum biz daha duygusaliz daha çok yipraniyoruz düzelir kavgalir kendini uzmemeye çalış bebeğin için
Kuzum erkekten erkeğe değişiyor o yanlış anlama biz iyiyiz diye ama eşim üzerime titriyor yemek yapmama temizlik yapmama asla izin vermez kontrollerime ne yemem gerektiğine kadar hassastır ben tek başıma kontrole gitsem küser hatta normalde de öyle bir insan zaten. Ama evlenmeden önce 10 senelik bir sevgililik dönemimiz oldu bunları konuştuk hep. Ben onu tanıyorum o beni, ben onun bana sunduğundan mutluyum o benim ona sunduğumdan. Rahatsız olduğumuz birşey varsa konuşuruz uzun uzun mesela sıkıcı ama çok yapıcı oluyor. Kavga etmeden daha fazla mı konuşsanız acaba ne istediğinizi anlatsanız düşünmediğini anladığında yapıcı bir şekilde gitsenne bileyim. Aşırı üzülüyorum hamile bir kadının bu şekilde kendini yalnız hissedip üzülmesine o yüzden bu kadar uzun uzun yazdım kusura bakma.

Sinirimi onun için bozamam valla çocuklar salon kapısının camını kırmış camcı aradım buldum sonunda akşam olculerini alıp vericem taktırmam lazım hava soğuk sıcak olsa aldırış etmezdim de bebiş olunca mecbur

Aynen her eş bir değil bazen benim kide herşeyi yapar akşam mesela bulasiklari felan yikamisti yemegide hazırlamıştı benim kinin günü gününe tutmuyor

Ay dayanamayacağım artık yahu niye elsiz kolsuz mu eşiniz? Yahu kıyamam size gerçekten, bu ne sorumsuzluk sevdasıdır.

Aynen kuzum ölçtür önlemini alırsın ama illa olucak diye bişey yok bunada stres yapıp kafanı takma

Evet önemli olan sağlıklı olması tabiki bende kızım olmasını daha çok istiyorum ama öğrendim ogreneli erkek gibi geliyor ilk çocuğum daha ikisindende mahrumuz sağlıklı olsun yeter
Allah gönlüne göre versin kuzum sağlıklı pamuk gibi mutlu bir kızın olsun inşallah

Aynen her eş bir değil bazen benim kide herşeyi yapar akşam mesela bulasiklari felan yikamisti yemegide hazırlamıştı benim kinin günü gününe tutmuyor
Seninki zaten gelgitli adam ama hep yapsın bütün işleri inşallah herşey daha güzel olsun kuzum

Çocuklu evde herşey olur kırılır dökülür ama senin omuzlarında yükü inşallah birileri hafifletir kuzum

aynen ne kadar iyide olsa kronik enfeksyonlarda girmeyın bence de. aslında en cok ıslak kıyafetle bekledıgımız sure yuzunden enfeksıyon oluyor. hemen cıkarıp kuru gıymıyoruz. bizim evimizde havuz var ama cekirdek aile olarak bıle kullanmıyoruz bazen eşim hiç 1 kere bıle gırmedı mesela bazen babam kardesim girer sadece

Alttaki karın ultrasonu ise kız diyorum hayırlısı olsun canım

Tam olarak zararlı denmemişti zaten ama karnım şişken yüzebileceğimi hiç sanmıyorum bide hamileyken ben güneşin altında bi kere bayılmıştım o günden sonra bi daha cesaret edemedim zaten
ay kız ben de hiç guneşte giremem. aksamustu giderim gozumu yuzumu yakmasın dıye az bıraz yuzer cıkarım eve gelirim hiç bana gore değil guneslenmek falan.bazen misafir gelince mahvoluyorum.

Aynen haklısın bizde normalde pek kavga etmeyiz bebeği de çok zor bulduk açıkçası o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum diğer konuda da ona çok inanmak istiyorum yani aslında çok iyiydik yani neden yaptı anlamıyorum soruyorum bı sebebi yok o kız umrumda da değil zaten kız değildi o kişi biliyodum diyo kalp atışı için gelmeyi çok istedi işi yüzünden gelemedi kepçe operatörü sıkıntılı biraz işi sizi üzmek istemiyorum fln diyo bende hemen affetmek istemiyorum gerçek bı kişi değilse bile konusmamaliydi hamile kaldigim zamana kadar hiç bir problemimiz yoktu bu olay nerden çıktı anlamıyorum

Al benden de o kadar. A adenliya bu arada baş parmak demişim ama parmakları karıştırmışım işaret parmağı hayatım

Baş parmağa baya takılmıştım ben kimse sormayinxa ses etmim dedim

Tövbe yani gerçekten eşek kadar parmağı şeyettirecektim. Duyanlara duymayanlara İŞARET PARMAĞI ARKADAŞLAR BAŞ PARMAKLA FİTİL KOYMAK YOK.

Kimsenin deneyecegini zannetmiyorum essek kadar parmağı
aman yarabbımmm. 12. hafatlara gelsek te su progestan olayından bi kurtulsak saglıklıca yoksa basımıza baska işler acılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…