2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de öyle hissettim canım doktorum hiç yorum yapmadı ama
Bazıları öyle kesin olmadan konuşmuyor bende aslında ufak bi cinsiyet videosu yapmak istiyordum evde kendi aramızda onun için ne zaman belli olur diye sormuştum çat diye erkek olursa şaşırma dedi şimdi yapsam da bi beklentimiz var zaten pek anlamı kalmadı. O yüzden net öğrenmek en güzeli

Maşallah canım ikili tarama testinde kan ve ultrason bakımı oluyor dimi kaç tüp kan aldılar bide hemen sonuç çıktımı
Ultrasonda baktı evet ama Bi şey demedi her şey normal dedi sadece tek tüp kan aldı onda da sonuçlar düşük risk. Çıktı devlet hastanesi sorunsalı. Ultrasonda bebeği göremedim bile sadece sesini duydum cumartesi kendi doktoruma kontrolüm var herhalde o daha ayrıntılı bilgi verir. Aynen canım sabah 9 da verdim 3 buçukta sonuç çıktı

Yaz tatilinde denize giremeyeceğiz sanırsam yaz tatili dümdüz geçecek

Deniz yasak mı ki? Hiç duymadım ben
kız ilk defa duydum deniz zararlı dıyen doktoru. havuz için enfeksyon olabılır guvenmedıgınız yerde veya toplu yerlerde girmeyın dıyorlar ama yuzmeyı ozellikle hep öneriyorlar ya. takip ettiğim butun doktorlar denıze gidin bolbol yuzun dıyor . ilk hamileliğimdeki doktorlar da oyle dıyordu

Valla al benden de o kadar havuza zaten hamile değilken de girmem ben nasıl temizlenmesi gerektiğini ama dikkat edilmediğini biliyorum ve artık nerdeyse kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonum var hiç sevmem girmem ama deniz aksine tuzlu su diye öneriliyor diye biliyordum ben de

Tam olarak zararlı denmemişti zaten ama karnım şişken yüzebileceğimi hiç sanmıyorum bide hamileyken ben güneşin altında bi kere bayılmıştım o günden sonra bi daha cesaret edemedim zaten

Yaa Esra hanimin ismini görünce yazmak istedim Pazartesi doğumum var inşAllah Esra hocayla Çok tatlı güleç yüzlü ilgili bir doktor bende tavsiye ederim

Kızlar merhaba. Yazılanlara bakmaya çalıştım ama göremedim, ben şuan 11+6dayım. NİPT testi yaptırmak istiyoruz da daha önce araştıran ya da deneyimleyen oldu mu aranızda?
Ben dün yaptırdım. Birkac yerle gorusup fiyat alıp araştırdım. En uygunu 300 dolardı. Güney koreye gönderecekler kanımı. 11+2 de doktorumun tavsiye ettigi bir yere yaptirdim ankarada.

Yaa Esra hanimin ismini görünce yazmak istedim Pazartesi doğumum var inşAllah Esra hocayla Çok tatlı güleç yüzlü ilgili bir doktor bende tavsiye ederim
Hayırlısıyla kucağına al inşallah şimdiden tebrik ederim gözlerim doldu

T Tali89 kuzucum artık yarın randevuda 9+5 olucak. Köprüden önce son cıkıs kız diyen oldu erkek diyen oldu. 2. Fotoda da kese yuvarlaktı. Kagıda cıktı alcagında bastırınca kese basık oldu o sebeple kese şekline hiiiç takılmıyorum. İlk fotoda bebek bastırınca yeni yeni olusmaya baslamıstı yolk sac ortada gibiydi resimde yok. plesanta sagdaki parlaklık mı bilemedim. 2. De heryer parlak 5+1 ve 6+5 goruntuleri. Inşallah yarın 9+5 te bebegim iyidir

Eklentiler

• IMG_0814.png
    567,8 KB · Görüntüleme: 57
Bizim bu eşlerden çektiğimiz nedir adam benle hastaneye bile gelmedi
Kuzum ben senin eşine hafiften kuruyorum zaten. Sen söyledikçe sinir oluyorum çalışıyorsun evde 3 çocuk bide karnında 4 ev işleri hep sende bide seni üzüyor hala sanki tek başına yaptın o çocuğu Allahım sen biliyorsun ben başka bişey demiyorum

Kuzum ister istemez düşünüyorsun ondan bu baş ağrıların stres yapıyorsun tansiyonuna beslenmene vs dikkat et mutlaka çok başlardayız henüz

Himm iyi barii bizim grupta herkes arkaya arkaya erkek denince
Allah biliyor gönlümü bir kızım olsun çok istiyorum eşim benden daha çok istiyor bu arada eşimle ben aynı gün doğmuşuz hiç belli olmuyor yani sağlıklı olsunlar da gerisi farketmez gerçi

Kuzum ister istemez düşünüyorsun ondan bu baş ağrıların stres yapıyorsun tansiyonuna beslenmene vs dikkat et mutlaka çok başlardayız henüz
Evet haklısın canım bı kaç kişi tansiyon olabilir demiş yarın bı olctureyim tansiyonumu Allah korusun hamilelikte tansiyon biraz sıkıntı eltimde de var ondan biliyorum doktorumda demişti annemde babanda varsa hamileliğinde arasıra baktır diye babamda var maalesef 20 ye kadar çıkıyor umarım benim normaldir yine de aklımda kalmasın arasıra olcturucem

Al benden de o kadar. A adenliya bu arada baş parmak demişim ama parmakları karıştırmışım işaret parmağı hayatım

Allah biliyor gönlümü bir kızım olsun çok istiyorum eşim benden daha çok istiyor bu arada eşimle ben aynı gün doğmuşuz hiç belli olmuyor yani sağlıklı olsunlar da gerisi farketmez gerçi
Evet önemli olan sağlıklı olması tabiki bende kızım olmasını daha çok istiyorum ama öğrendim ogreneli erkek gibi geliyor ilk çocuğum daha ikisindende mahrumuz sağlıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…