2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok teşekkür ederim Peki ikili tarama ve ayrıntili ultrason için devletten randevu alsam hangi bölümü aramam gerekiyor ? Bir de fetal DNA da yaptırmalı mıyım ?
Devlette yaptırabilirsin kadın doğum bölümüne randevu alıyorsun onlar seni zaten yönlendiriyor ama devlette çok sıra oluyor sıkıntı oluyormuş biraz öyle biliyorum. Fetal DNA bana kalırsa biraz Fuzuli illa yaptırman şart değil fiyatları da aşırı pahalı arkadaşlar yazmıştı buraya 15-17 bin TL kadar felan diye bende ikili test yeterli zaten onda risk çıktığı zaman üçlü test yapıyorlar ama bunların hepsi risk değerini söylüyor

Uzak kalacaksanızda bu senin üzüldüğün mutsuz olduğun bir şekilde olmasın. Güçlü dur isteklerini açıkça söyle sert bir şekilde de sorumluluk almayı becerene kadar ben bebeğime kendim bakarım de huzur içinde kal. Biraz aklı başına gelsin, sen bir annesin çok ama çok kıymetlisin. :KK200:
Çok teşekkür ederim kuzucum tüm kadınlar olarak değerliyiz tabikide ❤️ Aynn dediğin gibi alıp karşıma konuşacağım pasif olmadığımi anlasın o da. Sen naptın nasıl gidiyor hamilelik

Devlette yaptırabilirsin kadın doğum bölümüne randevu alıyorsun onlar seni zaten yönlendiriyor ama devlette çok sıra oluyor sıkıntı oluyormuş biraz öyle biliyorum. Fetal DNA bana kalırsa biraz Fuzuli illa yaptırman şart değil fiyatları da aşırı pahalı arkadaşlar yazmıştı buraya 15-17 bin TL kadar felan diye bende ikili test yeterli zaten onda risk çıktığı zaman üçlü test yapıyorlar ama bunların hepsi risk değerini söylüyor
Çok pahalıymış gerçekten. Bilgileriniz çok aydınlattı çok teşekkür ederim sağolun 💐

Daha çok erken gibi söylese de yanılma payı çok yüksek olur diye düşünüyorum bakalım doktorumun nipt testi konusunda yönlendirmesi ne olacak
Heyecan tavan bakalin cinsiyetleri ne cikicak ben taramayı ret ettim yaptirmiycam hiç birini

Çok teşekkür ederim kuzucum tüm kadınlar olarak değerliyiz tabikide Aynn dediğin gibi alıp karşıma konuşacağım pasif olmadığımi anlasın o da. Sen naptın nasıl gidiyor hamilelik
Şükür iyiyim kuzum mide hassasiyetim hafiften devam ediyor ama iştahım falan açıldı biraz şükür. Sürünüyordum valla bir ara cumartesi de kontrolümüz var bakalım heyecanlıyız. Biraz endişe biraz heyecan götürüyoruz süreci şükür ❤️

lilyrosey lilyrosey kuzu bişey dicem. ben sabah progestanı koyduktan 1 max2 saat sonra tuvallette peceteye neredeyse fitilin butunu gibi parça geldi. şekil öyle değil tabi dagılmıs erimis ama baya cok geldi gozume. hiç boyle bişey yasıyormusun. yeterli geliyormudur aldıgı sence. normalde her tuvalete girişimde klozete az az geliyor ama bilemedim.
Kuşum ben 7. haftadan itibaren günde 1 progestana geçtim gecce koyduğum bile sabah bazen sıvı şekilde akabiliyor. Hele sabah akşam koyduğum dönemde sabah koyduklarımın bence yarısı çöptü :KK70: ama doktoruma sorduğumda vücut ihtiyacı olanı zaten alıyor kalan kısmı atık gibi düşün dedi. Bir de iyice ittirdiğinden de emin ol. Ama normalmiş sözün özü :KK200:

Kuşum ben 7. haftadan itibaren günde 1 progestana geçtim gecce koyduğum bile sabah bazen sıvı şekilde akabiliyor. Hele sabah akşam koyduğum dönemde sabah koyduklarımın bence yarısı çöptü :KK70: ama doktoruma sorduğumda vücut ihtiyacı olanı zaten alıyor kalan kısmı atık gibi düşün dedi. Bir de iyice ittirdiğinden de emin ol. Ama normalmiş sözün özü :KK200:
Kız valla parmak ne kadar sa okadar işte daha fazla gütmiyor 😂

T Tali89 bana da bir tahminde bulunabilir misin acaba 🙃

Eklentiler

• IMG_8975.jpeg
    IMG_8975.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 61
X