2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet ya bu benim ilk hamileliğim artık göbişlerimiz çıksın aa göbegim çıktı öf pöf demekten korkmadan çıkaralım göbişimizi meydana
Aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi temizlik duş banyo felan çok zor oluyor hareketlerin çok kısıtlanıyor

Evet ya bu benim ilk hamileliğim artık göbişlerimiz çıksın aa göbegim çıktı öf pöf demekten korkmadan çıkaralım göbişimizi meydana
Aslında çok büyük göbek istemiyorum ama belirtilerde gidince en azından büyüsede hissetsem istiyorum

Bugun herkesin keyfi yok, hepınızı opuyorum guzel gunler
11+1 deyım bende, kusma yok ama ılk 2 ay ayı gibi yedim
Bende de fena iştahsızlık ve gıda’lara hassasiyet başladı.
Balık fotosuna bile dayanamıyorum, bugun tavuk agzıma attım öğürdüm affedersiniz
Yemek için ne yapacagını bılmıyor insan

Evde koku yapicak birşey yapma cnm kaçıyorum resmen bugün kimsenin neşesi yok gercektende ekmek atamıyorum ağzıma kusasim geliyor turşu attım ağzıma azda olsa rahatladım öyle bir iki parça birşey yedim hiç tatliyla aram yok

Canım sen daha tecrubelısın tabı ama ben dun salatalıkları tuzladım yedım o da iyi geldı.

Evet bugün niye böyle oldu ya kimsenin keyfi yok ben de bugün acayip yoruldum tek istediğim eve gidip biraz yatmak

Haftadaşım nasıl gidiyor hamişlik bugün bir şişkinlik bir gergoluk karnımda
Beybi nasıl diyim midem bir toaf hiç tat almıyorum ne yesem iğrenç geliyor gece başlayan baş arım hala devam ke diyor bana yorgunum artık bunye hem iş hemde ve derken halim yok senin nasıl gidiyor

Doktorm bana kan ilacına başla dedi Feramat yazdı doğuma kadar kullan dedi ama nasıl kullnıcğımı unuttm varmı aranızda kan ilacına başlayan

Kızlar demir hapları kahvaltıdan en az 1 saat once veya 2 saat sonra atılıyor. Ac karna amilimi daha iyi tok karna zor. Ve bu aralıkta -12 saat kalsiyum peynir süt gibi şeyler yememek lazım. O sebeple kahvaştodan 1 saat once. Ben ozaman çok bulantı yaşadım hep kustum. Kahvaltodan 2 saat sonra yapsam öğle yemegine de yakın oluyor cok acıkamıypdum yogurt falan cıkıyor yemekte bitek onunyıyebiliyorum die kahvaltı oncesi( önerilen aç karna) aldım. Ama mide bulantısıyla basedemeyünce gece yatmadan once at dedi dontorumda eczacım da. Ozaman düzgün kullanabildim. Cünkü sanah süreklü kusuyordum

Kıssslarr biliyosunuz benim doktorumun dediklerini ama merak ettim şimdi bende bu bebik neye benziyo (insan yavrusuna ) kız mı erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…