2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Her bebeğin gelişimi farklı bol bol gözünün içine bakarak konuşmak gülümsemek gerekiyor

3 Hafta falan olacak canım, sen 50 gün önce doğum yapmış görünüyorsun, aramızda yaklaşık 3 hafta var endişelenme senin bebiş de öyle gülümseyecek

Her bebeğin gelişimi farklı bol bol gözünün içine bakarak konuşmak gülümsemek gerekiyor
Bol bol konuşuyorum, şarkılar söylüyorum, kitap okumaya çalışıyorum ama kolik bebek hep ağlıyor. Çok teşekkür ederim, biraz daha sabredeyim ben

Aynen öyle bızım kı 75 günde 6 buçuk kılo 61 cm solmuş gulmeyı çok sevıyor etrafa balıypr tam bır temas bagımlısı

Bol bol konuşuyorum, şarkılar söylüyorum, kitap okumaya çalışıyorum ama kolik bebek hep ağlıyor. Çok teşekkür ederim, biraz daha sabredeyim ben
Endişelenme canım benim büyük kızım kolikti 3 ay sonunda düzeldi maşallah çok zeki bı kız 1 2 ay daha dayan güzel olacak inşallah herşey olumsuz düşünme

kızlar dua istiyorum sizden

kızımın kanında enfeksiyon çıktı nerden bulaştı hiç fikrim yok ateşi çıktı birden, doktor antibiyotik verdi. böyle bi durum yaşayan var mı ?

Bize hiç demediler ya. Siz olmasaniz hiç bilmiyorum
Genelde çağırıyorlar canım ams unuttu mi ki söylemeyi. İç dikişlerime bakacakmış kontrole gelmeden ilişki yasak dedi hatta
Benim 69 gün oldu hâlâ adet olmadım
Benimki de sanırım adet değildi ara kanama gibi bir şeydi sanırım canım önümüzdeki ay anlarız. Emzirirken erken olmaz derler o yüzden beklemiyordum şaşırdım

kızlar ben de şunu soracağım: osman gönülal'ın 3. ay videosunda 3. ay itibariyle bebeğin başını 90 derece kaldırıp etrafı izleyebileceği söyleniyor ama benim bebiş göbeküstü yatırdığımda asla kafasını kaldırmıyor. sağa sola dönecek kadar başını çeviriyor o kadar :/ ben de bundan biraz endişeliyim. sizinkiler yapabiliyor mu bu hareketi? yani karın üstü yatarken başını 90 derece kaldırıp etrafa bakıyorlar mı?

Kafayı kaldırıyo ama etrafa bakacak kadar güçlü değil daha 15 20 saniye durabiliyo sonra düşüyo kafası. Ama ben daha 15 günlükken tummy time yapmaya başladım sürekli yüzüstü kolumuza yatıyıp gezdiriyoruz belki o yüzdendir

Bızım kıde senın kı gıbı kuzu endıse etme normal daha

Bende öyle yaptım canım hametan yerine hamazing kullandım ve kantoron kullandım toparladık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…