- 17 Temmuz 2022
- 2.643
- 2.288
- 30
Her bebeğin gelişimi farklı bol bol gözünün içine bakarak konuşmak gülümsemek gerekiyorPeki ne zaman gülümsemeye başladı hatırlıyor musunuz? Benim bebeğim konuştuğumda bana gülümsemiyor endişeleniyorum. Sesler var ama gülümseme göremedim. 2 hafta önce art arda birkaç gülümseme gördüm o kadar
3 Hafta falan olacak canım, sen 50 gün önce doğum yapmış görünüyorsun, aramızda yaklaşık 3 hafta var endişelenme senin bebiş de öyle gülümseyecek
Bol bol konuşuyorum, şarkılar söylüyorum, kitap okumaya çalışıyorum ama kolik bebek hep ağlıyor. Çok teşekkür ederim, biraz daha sabredeyim benHer bebeğin gelişimi farklı bol bol gözünün içine bakarak konuşmak gülümsemek gerekiyor
Bendede var oğlana almıstım cıtcıtlı olunca belıde acılmıypr ben 12 18 ay olanını almıstımŞöyle bir şey aldım 3 6 ay bakalım olcak mı
Her bebeğin gelişimi farklı bol bol gözünün içine bakarak konuşmak gülümsemek gerekiyor
Bol bol konuşuyorum, şarkılar söylüyorum, kitap okumaya çalışıyorum ama kolik bebek hep ağlıyor. Çok teşekkür ederim, biraz daha sabredeyim ben
Çok güzel canım olur inşallahŞöyle bir şey aldım 3 6 ay bakalım olcak mı
Aynen bende gece yatağa yatınca heryerim ağrıyor. Uyku sorunu çok zor benim iki çocuğumda uykuu sevmiyorAynı durumdayız valla, kilometrelerce yol yürümüş gibi hissediyorum, kollarımda derman kalmadı
Endişelenme canım benim büyük kızım kolikti 3 ay sonunda düzeldi maşallah çok zeki bı kız 1 2 ay daha dayan güzel olacak inşallah herşey olumsuz düşünmeBol bol konuşuyorum, şarkılar söylüyorum, kitap okumaya çalışıyorum ama kolik bebek hep ağlıyor. Çok teşekkür ederim, biraz daha sabredeyim ben
keyfi yerindeyse onunla konuşup güldüğümde, özellikle de öpücük attığımda gülümsüyorKızlar bebekleriniz size gülümsüyor mu?
Fiyatlar çok uygun ya kumaş kalitesi nasıl iyi mi pamuklu muModamızbir diye bi site var, hatta uygulaması da var. Hem uygun hem güzel şeyler bulabilirsin, ben bikaç kere aldım memnun kaldım
Sağlıklı musmutlu ömrü olsunBugün kızımın doğum günüydü teyzeleri 5 yaşına girdi sizde görün istedimPasta benden nasıl olmuş , 2 cocukla doğum günü zor oldu çok yoruldumm
Genelde çağırıyorlar canım ams unuttu mi ki söylemeyi. İç dikişlerime bakacakmış kontrole gelmeden ilişki yasak dedi hattaBize hiç demediler ya. Siz olmasaniz hiç bilmiyorum
Benimki de sanırım adet değildi ara kanama gibi bir şeydi sanırım canım önümüzdeki ay anlarız. Emzirirken erken olmaz derler o yüzden beklemiyordum şaşırdımBenim 69 gün oldu hâlâ adet olmadım
Aaa aynısı mı kız nasıl güzel mi bi şey bulamadım bunu beğendik sonundaBendede var oğlana almıstım cıtcıtlı olunca belıde acılmıypr ben 12 18 ay olanını almıstım
Kafayı kaldırıyo ama etrafa bakacak kadar güçlü değil daha 15 20 saniye durabiliyo sonra düşüyo kafası. Ama ben daha 15 günlükken tummy time yapmaya başladım sürekli yüzüstü kolumuza yatıyıp gezdiriyoruz belki o yüzdendirkızlar ben de şunu soracağım: osman gönülal'ın 3. ay videosunda 3. ay itibariyle bebeğin başını 90 derece kaldırıp etrafı izleyebileceği söyleniyor ama benim bebiş göbeküstü yatırdığımda asla kafasını kaldırmıyor. sağa sola dönecek kadar başını çeviriyor o kadar :/ ben de bundan biraz endişeliyim. sizinkiler yapabiliyor mu bu hareketi? yani karın üstü yatarken başını 90 derece kaldırıp etrafa bakıyorlar mı?
Aaa aynısı mı kız nasıl güzel mi bi şey bulamadım bunu beğendik sonunda
Bızım kıde senın kı gıbı kuzu endıse etme normal dahakızlar ben de şunu soracağım: osman gönülal'ın 3. ay videosunda 3. ay itibariyle bebeğin başını 90 derece kaldırıp etrafı izleyebileceği söyleniyor ama benim bebiş göbeküstü yatırdığımda asla kafasını kaldırmıyor. sağa sola dönecek kadar başını çeviriyor o kadar :/ ben de bundan biraz endişeliyim. sizinkiler yapabiliyor mu bu hareketi? yani karın üstü yatarken başını 90 derece kaldırıp etrafa bakıyorlar mı?
Bende öyle yaptım canım hametan yerine hamazing kullandım ve kantoron kullandım toparladık çok şükürBenim kızım da pişik oldu, doktor hametan ve derma trosyd krem yazdı. Bikaç güne geçti. Ayrıca ben bez değişim sıklığını kısalttım. Alt temizliğini yaparken bir kaç dakika açık bıraktım hava alması için.