2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bu ultrasona göre ve sat a göre hafta farkı neden olur benim kafam hala karışık

Benim de öyle ve hiç halim kalmadı midem bomboş uzanıyorum
Ne olucak böyle bilmiyprum hala sancım var iş yüzünden dinlenemiyorum da beyin desen yerinde değil ağrıdan hareket rttiremiyorum başımı bu hafta benim için zor olucak belli oldu

Ben bu grubaa geldiimm 9 ay sonunda rabbim nasip etti sat 27 Kasım tahmini doğum 3 Eylül Daha çok miniğiz beta 27 inşallah sağlıkla arttığını da görürüm
Merhaba, ben de sat 29 Aralık, doğum tarihi 4 Ekim doğum olarak çıkıyor ama ekim başı olduğu için Eylül annesi de olabilirim, sizin gibi mi yapmalıyım acaba Ekim annesi mi oluyorum sizce?

Merhaba, ben de sat 29 Aralık, doğum tarihi 4 Ekim doğum olarak çıkıyor ama ekim başı olduğu için Eylül annesi de olabilirim, sizin gibi mi yapmalıyım acaba Ekim annesi mi oluyorum sizce?
Erken de doğa bilir cnm 9 ay 10 gün tamamliycakmi belli olmaz belki bir hafta belki iki hafta erken doğar

Canım ekimi takip etsen senin için daha iyi olur burdakiler genelde epey ilerledi hamilelikleri ekimdekilerle birlikte ilerlersin arada buraya da bakarsın ben de 2 eylül doğum hesabım ama buradayım ağustosa da bakıyorum

karında artık büyüyor canım tek hamilelik belirttin değildir
Bebeğim henüz başlamadı o ya sadece 2 bardak su içince kadnım çıkıyor ama o da eskidende oluyordu sanırım karnım çıkınca kendimi daha çok hamile gibi hissedeceğim

Bebeğim henüz başlamadı o ya sadece 2 bardak su içince kadnım çıkıyor ama o da eskidende oluyordu sanırım karnım çıkınca kendimi daha çok hamile gibi hissedeceğim
Evet ya bu benim ilk hamileliğim artık göbişlerimiz çıksın aa göbegim çıktı öf pöf demekten korkmadan çıkaralım göbişimizi meydana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…