2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben doktorumun kliniğinde yaptırıcam ikili tarama testini tahmini ücret kaç olur kızlar bilginiz varmı

Doktorunun telefonunu yoksa erken gidebilirsin evet ama benim doktorum ilk 3 ay takviye vermeyeceğini söylemişti. B12 düşük biraz başlanırsa 3 aydan sonra başlıyorlarmış. Tabi değişirmi bilemem.
evet internetten baktım d vitamini de 12. haftadan sonra yazıyordu. o zaman bekliyim biraz bende numarası yok doktorun hastaneyi aradım dönüş yapıcaklarmış

Korkma canım benimde çok düşük çıktı d vitamini verdi onu kullanıyorum

Sormayın valla. Ben tabi bir özlemle bir hevesle gittim ama ultrasonu bile yandan yandan görebildim. Aslında doğru diyorsun S Sunshine1 bilemedim ikili test falan öyle canımı sıktı ki doktorun umursamazlığı kanı verdim idrarı verdim çıktım valla.

Malesef kuzum insan hiç görmediği bişeyi bu kadar özler mi özlüyormuş ve ultrasonda görüyorum ya o kadar kısa sürüyor ki video çekmesem hatırlayamayacağım bile benim çıkmadı kuzum ama yatarken karnım sertleşiyor sabah uyanınca yumuşacık anlayamıyorum

Yakın olan lar aynı gün doğum yapsa ne güzel olur ya
Ahahhaa aman herkes kolaylıkla sağlıklı bebeler doğursun da önemli değil gerisi.. ben kızımda 40+4 e kadar geldim ama doğmadı. İlk olduğu için de stres yaptım bişey olur kaygısıyla sezaryeni kabul ettim ama sonra öğrendim ki 44 e kadar doğuranlar varmış neyse sağlık olsun

Kızlar bana progestan iğnesi verdi epey ayağa kalkma dedi Kahverengi akıntı hala devam ediyor yataktan kalkma dedi Sıvı birikmiş biraz dedi..Başka kahve akıntısı olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…