Doktorunun telefonunu yoksa erken gidebilirsin evet ama benim doktorum ilk 3 ay takviye vermeyeceğini söylemişti. B12 düşük biraz başlanırsa 3 aydan sonra başlıyorlarmış. Tabi değişirmi bilemem.bidahaki randevum 22 mart ama başka bi randevu alsammı?
Ben doktorumun kliniğinde yaptırıcam ikili tarama testini tahmini ücret kaç olur kızlar bilginiz varmıLily devlet öyle zaten her hastaya 2 dakka ayırıyorlar eşi almak falan olmuyor. Ben istanbul için konuşuyorum gerçi. Günede takılma farklı hastanelerde ultrasonlar farklı ölçüm yapabilir 3 4 gün 5 gün bi anlam ifade etmez o an eksikte ölçebilir fazlada. Bi sorun yok telaş yapma. Ben de haftaya devlete gidicem bu ikili test için siz ne yapıcaksınız o işi ? Keşke gitmişken perinatolojiye alan açtırsaydın özeller pahalıya yapıyor.
evet internetten baktım d vitamini de 12. haftadan sonra yazıyordu. o zaman bekliyim biraz bende numarası yok doktorun hastaneyi aradım dönüş yapıcaklarmışDoktorunun telefonunu yoksa erken gidebilirsin evet ama benim doktorum ilk 3 ay takviye vermeyeceğini söylemişti. B12 düşük biraz başlanırsa 3 aydan sonra başlıyorlarmış. Tabi değişirmi bilemem.
Korkma canım benimde çok düşük çıktı d vitamini verdi onu kullanıyorumhanımlar d vitaminim 7 çıktı çok düşükinternetten baktığımda bebekte kemik şekli bozuklukları vs yazıyor çok korkuyorum bunun tedavisi bişeyi varmıdır. doktorum dün arıyacaktı beni ama aramadı daha sonuçları değerlendirmek için bugün aradım dönüş yapıcaklarmış da endişelendim baya
kaç haftalıkken verdiKorkma canım benimde çok düşük çıktı d vitamini verdi onu kullanıyorum
Devlet hastaneleri genelleme yapar gibi olacak ama yalan yok aynı anlattıgın gibi. İlla hamilelikte de değil hastalıkta olsun kontrolde vs. olsun ilgilenmiyolar. Evet para vererek özellerde iyi hizmet alıyoruz ama bi zahmette para kazanıyosak alalım yani ne için çalışıyoruz
Sormayın valla. Ben tabi bir özlemle bir hevesle gittim ama ultrasonu bile yandan yandan görebildim. Aslında doğru diyorsun S Sunshine1 bilemedim ikili test falan öyle canımı sıktı ki doktorun umursamazlığı kanı verdim idrarı verdim çıktım valla.Lily devlet öyle zaten her hastaya 2 dakka ayırıyorlar eşi almak falan olmuyor. Ben istanbul için konuşuyorum gerçi. Günede takılma farklı hastanelerde ultrasonlar farklı ölçüm yapabilir 3 4 gün 5 gün bi anlam ifade etmez o an eksikte ölçebilir fazlada. Bi sorun yok telaş yapma. Ben de haftaya devlete gidicem bu ikili test için siz ne yapıcaksınız o işi ? Keşke gitmişken perinatolojiye alan açtırsaydın özeller pahalıya yapıyor.
Malesef kuzum insan hiç görmediği bişeyi bu kadar özler mi özlüyormuş ve ultrasonda görüyorum ya o kadar kısa sürüyor ki video çekmesem hatırlayamayacağım bile benim çıkmadı kuzum ama yatarken karnım sertleşiyor sabah uyanınca yumuşacık anlayamıyorumBen emin olamıyorum alt tarafta sertleşme ve şişlik bir minik başladı gibi ama dediğim gibi emin olamıyorum hiçbenim de devlet hastanesinde bugündü randevum hem minnoşu özledim hem de idrar ve kan tahlili vereyim diye ama işle ilgili durumlardan dolayı yarın sabah gidebileceğim. Sonra zaten 24 ünde kendi doktorumuzda randevumuz var. En son ayın 1 inde gördük minnoşu bu iki hafta bile bana zor geçti
İstanbul medipol 3 bin küsürlü birşey dediBen doktorumun kliniğinde yaptırıcam ikili tarama testini tahmini ücret kaç olur kızlar bilginiz varmı
Tabi canım panik yapmaevet internetten baktım d vitamini de 12. haftadan sonra yazıyordu. o zaman bekliyim biraz bende numarası yok doktorun hastaneyi aradım dönüş yapıcaklarmış
normalde takvimimdeki güne uyar max. 1 gün oynardı geçen ay 4 gün gecikme bu ay 7. gecikme oldu ama hafif lekelenme var şuanAdetlerin düzenlimiydiki bendede pkos var ama adetlerim çok düzensizdi o yüzden hamile olduğumu belirtilerden anlıyorum
Bana 3000 ila 4500 arası fiyat verdiler. Açıkcası uçuk geldi.Ben doktorumun kliniğinde yaptırıcam ikili tarama testini tahmini ücret kaç olur kızlar bilginiz varmı
10+3 te verdi canımkaç haftalıkken verdi
Amin canım hepimizi inşallahAllah iyi insanlarla karşılaştırsın
ben şuan 7 haftalığım bakalım inşallah bir sorun olmaz sağlık sıhat versin Rabbim10+3 te verdi canım
Amin inşallah ama korkma benim ablam kullanmış annem kullanmış instagramdan falan da kullanan gördüm genel düşük çıkanlar çok oluyor heraldeben şuan 7 haftalığım bakalım inşallah bir sorun olmaz sağlık sıhat versin Rabbim
AhahhaaYakın olan lar aynı gün doğum yapsa ne güzel olur ya
Benim ilk sezaryendi normal istememe rağmen.. ama yine normal istiyorum nasip olursaKızlar doğum şekli olarak ne düşünüyorsunuz
Su serpildi içime teşekkür ederimAmin inşallah ama korkma benim ablam kullanmış annem kullanmış instagramdan falan da kullanan gördüm genel düşük çıkanlar çok oluyor heralde