Öyle valla ama işte gidemiyoruz devlet hastanesi yakında olsa belki ona da giderdim ama yakınımda yok mecburen kendi doktorumu beklicem
Sabrın sonu selamettir diyelim o haldeÖyle valla ama işte gidemiyoruz devlet hastanesi yakında olsa belki ona da giderdim ama yakınımda yok mecburen kendi doktorumu beklicem
İnşallah sorun çıkmaz canım doktor gerekli takipleri yapar zatenDaha önce vurulmuştum zaten ama bakalım ikinci test yapacak doktorum bidahaki kontrolde etkileyip etkilemediğine bakacakmış şuanlık bi sıkıntı yok dedi ama ilerki zamanlarda belli olacak
Ben lazere gitmistim seyrek geliyordu agda sürme dedikleri icin jiletle aliyordum hicbir kalinlasma olmamisti ve yine uzamasi uzun sürüyordu ama bu hamilelikle hizli uzamaya başladı kalinlasmadan agdaya baslamak istiyorum da ne zamana kadar yapabilirim bilemedimNeyle alıyorsun canım ya karın ve bikini bölgesini? Epilasyon makinesi olur mu acaba
ben de 10+2Valla hiç bilmiyorum bende herkes yazsın kızlar kaç günlüksünüz ben 10+2
Ben depresyon moduna geçtim sankiYa hanımlar sizde de aşırı duygusallık başladı mı? Benim aklima bişey geliyor hemen gözlerim doluyor
Cinsiyeti neydi maşallah darısı bize inşallah
Merhaba. Florya Medikal Park’ta doğum paketi var mıymış? Muayene ücreti nedir?Medipol sefaköye gittim serife Tuğba hanımı severim ama hastane yeterliliği için florya medicalpark ayşegül hanımlayım. İstemediğim kadar çok şey anlatıyor
Kızlar selamlar migren için bant var, dolapta sogutup kullanıyorum işe yaradıValla ne yalan söyleyeyim şuan zor yazıyorum telefonun parlaklığını en düşüğe aldım ışığa bile bakamıyorum bırak sesi müzik asla dinleyemem şuan iyiki kv üst katımda oturuyor evdeki çocukları oraya yolladım istifar ettim biraz daha rahatım şuan banada kafayı sıcak suya sokmak rahatlatıyor sabahtan beridir ağlıyorum ağrıdan inan ne yapacağımı şaşırdım kv Allah razı olsun hastalanınca çok ilgilenir o aldı çocukları yemeği yedirdi
Adetlerin düzenlimiydiki bendede pkos var ama adetlerim çok düzensizdi o yüzden hamile olduğumu belirtilerden anlıyorumkızlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var.. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz bende pcos var ve 9 ocak son günüm 8 şubat regli olmam gereken gün ve 9 şubatta hemen kan verdim sonuç 0.6çıktı tam 7 gün gecikiyodumki dün biraz lekelenmem oldu bugün tekrar kan vericem ama böyle bir durum yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi?
Cnm devlette eşi almiyorlar zaten yasak malesef cihazlarda pek sorun cikmkyor çünkü devli hastaya bakıldığı için ufak bir yanlışta doktora tepki yapılıyor senin şansın yokmus bende devlete gidiyorum çokta güzel ilgileniyorlar evet bazı doktorlar 10 hafta altında olunca kalp sesini duyurmuyolarSelam hanımlar biz doktordan çıktık devlet hastanesi pişmanlıktırasla bilgi vermedi ben sorunca kalbi gayet iyi atıyor, kan idrar verin kanama alanı yok dedi gönderdi. 8+5 dedi bu hesaba göre ben sata göre 5 gün geriden geliyorum ama cihazına güvenmiyorum ve sıkmayacağım kendimi inşallah kendi doktorumla ayın 24 ünde rahat rahat muayene olacağım. Eşimi de almadılar, bebeğimi görmeme rağmen bana kendimi iyi hissettirmedi bu doktor randevusu.
Valla ben hiç hoşlanmadım bu deneyimden benim şansızlığıma demek ki. Bebeğim önce 2 gün sonra 1 gün şimdi de 2 gün tekrar geriden gelmiş oluyor sata göre hatalı değilse şayet cihazları. Normal mi bu?Cnm devlette eşi almiyorlar zaten yasak malesef cihazlarda pek sorun cikmkyor çünkü devli hastaya bakıldığı için ufak bir yanlışta doktora tepki yapılıyor senin şansın yokmus bende devlete gidiyorum çokta güzel ilgileniyorlar evet bazı doktorlar 10 hafta altında olunca kalp sesini duyurmuyolar
Evet var muayene ücretleri de doktordan doktora değişiyor. 1250 1750 arası diyebilirim.Merhaba. Florya Medikal Park’ta doğum paketi var mıymış? Muayene ücreti nedir?
Endişelenme çoğu annenin d vitamini düşüktür bir sorun olmazhanımlar d vitaminim 7 çıktı çok düşükinternetten baktığımda bebekte kemik şekli bozuklukları vs yazıyor çok korkuyorum bunun tedavisi bişeyi varmıdır. doktorum dün arıyacaktı beni ama aramadı daha sonuçları değerlendirmek için bugün aradım dönüş yapıcaklarmış da endişelendim baya
bidahaki randevum 22 mart ama başka bi randevu alsammı?Endişelenme çoğu annenin d vitamini düşüktür bir sorun olmazdoktorun gerekeni yapıcaktır.
Devlet hastaneleri genelleme yapar gibi olacak ama yalan yok aynı anlattıgın gibi. İlla hamilelikte de değil hastalıkta olsun kontrolde vs. olsun ilgilenmiyolar. Evet para vererek özellerde iyi hizmet alıyoruz ama bi zahmette para kazanıyosak alalım yani ne için çalışıyoruzSelam hanımlar biz doktordan çıktık devlet hastanesi pişmanlıktırasla bilgi vermedi ben sorunca kalbi gayet iyi atıyor, kan idrar verin kanama alanı yok dedi gönderdi. 8+5 dedi bu hesaba göre ben sata göre 5 gün geriden geliyorum ama cihazına güvenmiyorum ve sıkmayacağım kendimi inşallah kendi doktorumla ayın 24 ünde rahat rahat muayene olacağım. Eşimi de almadılar, bebeğimi görmeme rağmen bana kendimi iyi hissettirmedi bu doktor randevusu.
Lily devlet öyle zaten her hastaya 2 dakka ayırıyorlar eşi almak falan olmuyor. Ben istanbul için konuşuyorum gerçi. Günede takılma farklı hastanelerde ultrasonlar farklı ölçüm yapabilir 3 4 gün 5 gün bi anlam ifade etmez o an eksikte ölçebilir fazlada. Bi sorun yok telaş yapma. Ben de haftaya devlete gidicem bu ikili test için siz ne yapıcaksınız o işi ? Keşke gitmişken perinatolojiye alan açtırsaydın özeller pahalıya yapıyor.Selam hanımlar biz doktordan çıktık devlet hastanesi pişmanlıktırasla bilgi vermedi ben sorunca kalbi gayet iyi atıyor, kan idrar verin kanama alanı yok dedi gönderdi. 8+5 dedi bu hesaba göre ben sata göre 5 gün geriden geliyorum ama cihazına güvenmiyorum ve sıkmayacağım kendimi inşallah kendi doktorumla ayın 24 ünde rahat rahat muayene olacağım. Eşimi de almadılar, bebeğimi görmeme rağmen bana kendimi iyi hissettirmedi bu doktor randevusu.