ayy valla akısına bıraktım şu ilk aylar bi gecsin de bebegimiz iyi olsun daaaMedical Point. Ancak SSVD konusunda nedir doktor ve hastanenin tutumu bilemiyorum.
Kalp atışı duydunuz mu benimde 7 hafta oldu haşa duyamadımBen bu grubaa geldiimm 9 ay sonunda rabbim nasip ettisat 27 Kasım tahmini doğum 3 Eylül Daha çok miniğiz beta 27 inşallah sağlıkla arttığını da görürüm
Evet çıktı kuzum ama sadece tiroid değeri için kan istemiş o da iyiye dönmüş çok şükürCanım nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun güzel olacak her şeykan sonucun çıktı mı?
Fazla gün yok cnm aramızda benimde 8+6 Allah'ın izniyle sağ sağlım kucağımıza alicaz
Ortadaysa ne olur ?Şu parlak alan plesenta ise erkek diyorum. Normalde bebek sağda karın ultrasonu na göre solda görünse de plesenta solda gibi yani sağda karışık anlattım ama ben erkek diyorum bakalım ne çıkacak haber verirsin bize de
Ben daha yeni ağda yaptırmıştım normal 1 ay rahat olurdum daha iki hafta olmadan gene belirdiler şok içerisindeyim bununla başımız biraz dertte sanırım bide doktor kontrollerinde de açıkçası temiz olmak istiyorumaynı durumdayım bende lazerliyim kalan tüyler yumuşak seyrekti kalınlaştı birden ve acayip hızlı uzuyor
Benim doktorum bunun için bana ilaç verdi canım tavsiye ederim magnesie calcinee saba ismi içinde böyle bi toz var ben bir çay bardağı meyve suyuna katıyorum bir kaşık içiyorum çok rahatlatıyorve ayrıca ben kabızlıga care bulamadım. artık sanırım eczaneye gıdıp ilac alıcam cunku bugun cocuk doguruyorum sandım. 1 saat tuvalette acı cektım. beni sezeryane alınnn diye istekte bulunabılırdım. bi an acaba ben 2 aylık değilde 9 aylık mıyım doguruyomuyum dıye dusundum fiziksel olarak mümkün olabilseydi mudahale edecektim neredeyseşimdiden soyleyeyim dogal yontemler ıse yaramıyor. ben gunde bugun hiç su içeöedim dediğim gun 2.5 - 3 li,tre su içiyorum normalde 3-4 u buluyor. oyle alıskanlıgım vardı hep cok içerim. yogurdu hep yerim. meyve falan denıyorum armut kiivi. yani akşam yemeklerinde armut yogurt falan yıyorum mesela. corba içmeye calısıyorum yemek oncesi (gerçi zaten yemegı pek yıyemıyorum bulantıdan) et falan yemıyorum neredeyse. oyle mercımek vs de yıyorum. hatta bı ara kefir hergun içiyordum dıuzenli şu sure acaba kefir mi bozuyor dedim. zeytinyagı falan hakgetire. normal ekmek bile yemıyorum yersem eger tahıllı ekmek. fırından. ayy ben gerçekten tükendim galibaa yaaa. ne *oktan bi muhabbet oldu
Ayy bi eczacı arkadasa atıyımda alayım bariiBenim doktorum bunun için bana ilaç verdi canım tavsiye ederim magnesie calcinee saba ismi içinde böyle bi toz var ben bir çay bardağı meyve suyuna katıyorum bir kaşık içiyorum çok rahatlatıyor
Al valla beni baya kurtardı bulantıdan dolayı zaten sürekli kuru şeyler yediğim için haliyle çok zorluyordu doktorcağzım yetişti sağolsunAyy bi eczacı arkadasa atıyımda alayım barii
aynen öyle ben kontrollerden 1 gün önce bi üstünden geçiyorum kontrol ediyorum. Allah korusun acil bir durum olsa vs, karından bakılacak olsa bile bikini bölgesi temiz olucak benim için, alttan bakması falan gerekir anlık diyeBen daha yeni ağda yaptırmıştım normal 1 ay rahat olurdum daha iki hafta olmadan gene belirdiler şok içerisindeyim bununla başımız biraz dertte sanırım bide doktor kontrollerinde de açıkçası temiz olmak istiyorum
Merhaba 10.hafta itibariyle verebiliyormusuz. bı değer söylenmişti unuttum şuan 10. Haftadan sonra daha artiyomus. Ben bugün 10 +2 yim. Haftaya hafta başında bir gün ayarlanip haber verilcek. Sağlıkla yaptiricaz inşallahHanımlar Fetal Dna yı kaçıncı haftada verebiliyoruz bilen var mı?
10. Haftadan itibaren. Eger kiloluysanız 11. Haftaya dogru verebilirsinizHanımlar Fetal Dna yı kaçıncı haftada verebiliyoruz bilen var mı?
Valla hiç bilmiyorum bende herkes yazsın kızlar kaç günlüksünüz ben 10+2Şimdi burada ilk doğuracak olan öndeki kişi kimmerak ettim doktor bebeğin boyunu yada gramını söyledi mi ultrason kağıtlarında yazıyor ama benimki daha ufak olduğu için yazmamış doktorum ultrason kağıdına
Maşallah ben 7+6Valla hiç bilmiyorum bende herkes yazsın kızlar kaç günlüksünüz ben 10+2
ayy darısı basımaaaaAl valla beni baya kurtardı bulantıdan dolayı zaten sürekli kuru şeyler yediğim için haliyle çok zorluyordu doktorcağzım yetişti sağolsun
bir an önce bende o haftalara atlamak istiyorum artik günler geçmiyor gibi 8+3 olduk bugünValla hiç bilmiyorum bende herkes yazsın kızlar kaç günlüksünüz ben 10+2
Amin canım inşallahFazla gün yok cnm aramızda benimde 8+6 Allah'ın izniyle sağ sağlım kucağımıza alicaz
ay evet inşallah canımFazla gün yok cnm aramızda benimde 8+6 Allah'ın izniyle sağ sağlım kucağımıza alicaz