Evet canım bende lazerden emekli biri olarakKızlar bide şey sorucam sizde de tüylenme artışı oldumu jilet kullanıyorum ben önceden lazere gidiyordum ama yine ufaktan çıkıyordu koyulaşma olmadı ama tüylenme arttı göbek bölgemde olsun göğüs kısımlarımda olsun siz nasıl bir çözüm buldunuz ? başına gelen varsa paylaşırsa çok memnun olurumBirde günlük ped kullansak sorun olurmu?
Kısmet olursa inşallah ben normal doğum düşünüyorum canım doktoruma da geçen dedim şaşırdı sanki çok anormal bişrylmiş gibiKızlar doğum şekli olarak ne düşünüyorsunuz
Cesaret edebilene çok güzel bişeyKısmet olursa inşallah ben normal doğum düşünüyorum canım doktoruma da geçen dedim şaşırdı sanki çok anormal bişrylmiş gibi
kız erkenden dedin die sasırmıstır nıe sasırsınKısmet olursa inşallah ben normal doğum düşünüyorum canım doktoruma da geçen dedim şaşırdı sanki çok anormal bişrylmiş gibi
Kısmetse bende normal doğumdan yanayım ama korkmuyoda degilimKızlar doğum şekli olarak ne düşünüyorsunuz
ben de ssvd istiyorum. herhangi bişeye mecbur hissetmek benim pskilojimi bozuyorCesaret edebilene çok güzel bişeybenim mecburi sezeryan olacak aslında bazı doktorlar var sonradan normal doğum yaptıran ama bende o cesaret yok açıkçası
Vallahi hocam daha erken biliyorum ama ben kısmet olursa normal istiyorum dedim tabi dedi yaparız aksilik olmazsa biraz da yüzü düştükız erkenden dedin die sasırmıstır nıe sasırsın
eger normal istıyorsan ve doktorun sezeryan yanlısıysa yol yakınken normal destekleyen bir doktora dön. gerçekten üzücü seyler yasama sonra. daha dogrusu doktorun sezeryan yaparsa içinde suphe olmaz acaba gereklimiydi diye. çünkü cok sahit oldum doguma yakın sezeryane yonlendıren mudahalelerle daha sonra bebegın hayatı rıske gırıyor dıye sezeryane alanı. mesela bı arkadasın dogumu basladıgında normal ıstıyordu zaten dırek kesesini patlatmıs doktor. kese patladıgı için dogum yavasladı sonra da bebegın suyu yok bıraz daha beklersem enfeksıyon kapabılır ben bu rıskı almak ıstemıyorum dedi. kız da o durumda bebege bısey olur dıye hemen tamam sezeryane alın demiş. üstelik dogum sancısı da hafif gecıyormus hissetmıyordum bıle dıo nstde cıkıyor ama ben agrı duymuyorum dıodu.Vallahi hocam daha erken biliyorum ama ben kısmet olursa normal istiyorum dedim tabi dedi yaparız aksilik olmazsa biraz da yüzü düştüçoğu sezaryen planlı programlı oluyor diye onu istiyor
Yakın olan lar aynı gün doğum yapsa ne güzel olur yaAmin canım inşallah
ay evet inşallah canım
valla herkes zamanında dogum yapsın da erken dogumların stresini yaşamayalımYakın olan lar aynı gün doğum yapsa ne güzel olur ya
Neyle alıyorsun canım ya karın ve bikini bölgesini? Epilasyon makinesi olur mu acabaaynen öyle ben kontrollerden 1 gün önce bi üstünden geçiyorum kontrol ediyorum. Allah korusun acil bir durum olsa vs, karından bakılacak olsa bile bikini bölgesi temiz olucak benim için, alttan bakması falan gerekir anlık diye
Yok yok canım doktorumdan çok memnunum sadece şaşırdı adameger normal istıyorsan ve doktorun sezeryan yanlısıysa yol yakınken normal destekleyen bir doktora dön. gerçekten üzücü seyler yasama sonra. daha dogrusu doktorun sezeryan yaparsa içinde suphe olmaz acaba gereklimiydi diye. çünkü cok sahit oldum doguma yakın sezeryane yonlendıren mudahalelerle daha sonra bebegın hayatı rıske gırıyor dıye sezeryane alanı. mesela bı arkadasın dogumu basladıgında normal ıstıyordu zaten dırek kesesini patlatmıs doktor. kese patladıgı için dogum yavasladı sonra da bebegın suyu yok bıraz daha beklersem enfeksıyon kapabılır ben bu rıskı almak ıstemıyorum dedi. kız da o durumda bebege bısey olur dıye hemen tamam sezeryane alın demiş. üstelik dogum sancısı da hafif gecıyormus hissetmıyordum bıle dıo nstde cıkıyor ama ben agrı duymuyorum dıodu.
Benim bebitoOrtadaysa ne olur
Canım banada bakar mısınBenim bebito
ortafa görünüyor ama dikkatli bakınca solda plesenta görünüyor
Plasenta nerde anlamıyorum benCanım banada bakar mısın
Canım banada bakar mısınBenim bebito
ortafa görünüyor ama dikkatli bakınca solda plesenta görünüyor
Allah korusun canım.Yine de git görün için rahat etsin istersenKızlar mide bulantım birden kesildi bu gün. İştahsız dım çok rahat tiksinmeden çorba içtim bi şey mi oldu diye endişeleniyorum. Daha önce bebeğimin kalbi durmuştu 3 hafta sonra öğrenmiş tim. O zaman da bütün belirtiler kaybolmuştu. İki gün önce gitmiştim doktora. Baya endişelenmeye başladım
Erkek bebekler bekletiyor da kızlar 37 den sonra başlıyor doğmaya ay geçsin şu zamanda dogumu yapsak yavalla herkes zamanında dogum yapsın da erken dogumların stresini yaşamayalım