2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende yaptırdım devlette yapıyorlar ona göre hangi ilacı nasıl veya hangi dozda kullanman gerek olduğunu soyluyolar kan azza kan ilacı idrarda enfeksiyon varsa enfeksiyon cozeltici veya demir eksikliği varsa demir ilacı tetbir amaçlı her gebelikte rutin olarak yapılıyor cnm

benim hiç agrı olmadı . hatta gittim duş aldım aksamına. benımde hastaneden sonra dus alma takıntım var ben ara ara işyerinde teetanoz oluyordum. iş guvenliği proseduru. gecen yılda 2 doz oldum.
Bende olmiycam hahahah yırttım çünkü aşının dokuz yıl özelliği varmış Riga Riga

Ben gebelik olduğunu bilmiyordum o zamanlarda enfeksiyon vardı 2 kutu antibiyotik kullanmıştım. Bittikten sonra tahlil yaptırdım öyle öğrendim kanda çıktı. Doktora söylediğimde hiç bi sorun olmaz biz bazen bilerek veriyoruz enfeksiyon olduğunda demişti. Tekrar kullanmak hiç istemem ama bakalım artık..

Canım nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun güzel olacak her şey kan sonucun çıktı mı?

Kızlar sabahtan berii açım sabah kustum dahada yiyemedim ilk kez böyle oldu. Su da içemiyorum. Napıcağımı bilmiyorum

Canım nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun güzel olacak her şey kan sonucun çıktı mı?
Kızlar bide şey sorucam sizde de tüylenme artışı oldumu jilet kullanıyorum ben önceden lazere gidiyordum ama yine ufaktan çıkıyordu koyulaşma olmadı ama tüylenme arttı göbek bölgemde olsun göğüs kısımlarımda olsun siz nasıl bir çözüm buldunuz ? başına gelen varsa paylaşırsa çok memnun olurum Birde günlük ped kullansak sorun olurmu?

Eki Görüntüle 3386943
Cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar? Ben erkek hisediyorum
Şu parlak alan plesenta ise erkek diyorum. Normalde bebek sağda karın ultrasonu na göre solda görünse de plesenta solda gibi yani sağda karışık anlattım ama ben erkek diyorum bakalım ne çıkacak haber verirsin bize de

Kızlar sabahtan berii açım sabah kustum dahada yiyemedim ilk kez böyle oldu. Su da içemiyorum. Napıcağımı bilmiyorum
Yavrum bende tek bir yöntem işe yarıyor kusunca, yemek. Gerçekten annem de aynı şeyi söyledi, gebesin ve bir kere yemek yemekten soğudun mu bulantın geçesiye düzgün beslenemezsin. Kusacaksın yiyeceksin gerekirse tekrar kusacaksın ama midende sana ve yavruna faydası olacak kalacak bir şeyler yiyeceksin dedi. Suyun tadı bana da bozuk geliyor artık ama bir şekilde elmaydı naneli sakız çiğnerken içmeydi derken zorluyorum kendimi. Sen de evladın için ha gayret de güzelim Allah yardımcımız olsun

Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz cnm sitrese girip moralini bozma kaç haftaliksin suan

Canım öncelikle günlük ped hiç ama hiç önermiyorlar geçenlerde bir doktor vardı kendi instagram kanalında şey dedi kadın olsam asla kullanmayacaklarım top 3- günlük ped saydı. Ben işe gelirken bir yedek ile geliyorum sabah öğlen ve akşam değiştiriyorum 12-15 arası külot aldım hamile külotu değil de yüksek bel rahat külotlardan hafta içi bitiyor külotlarım çamaşır suyunda bekletip yumuşatıcısız makine de yıkıyorum içime siniyor. Ayrıca benim göğüs çevremde fena kıllanma var. Doktorlar yine hormonel olduğunu söylüyor ve doğumdan sonra dökülsün istiyorsanız dokunmayın diyor ben de dokunmuyorum. Eşime de dedim yani gardaş bizde durumlar böyle napalım diye

Bende onu düşünüyordum ilk gebeliğimdeki doktorum bakardı hep. 2dir gidiyorum bakmadı hatta bende söyleyecektim unuttum dediğiniz gibi. Bu aralar fazla unutma oluyor normal bişey sanırım
kontrol edileceğini bilince insan biraz daha dikkatli davranıyor. Hatırlatmakta fayda var bence :) ve o unutkanlık bende de var malesef beynim de duruyor bazen her şeyi not almaya başladım unutmamak için

Benim oldu ya çok muzdaribim bu konudan aynı bölgeler de azda olsa vardı şimdi hem çok çabuk çıkıyor hem de arttı. Ben de lazerliyim kalanlar vardı sadece günlük ped pek önerilmiyor canım normalde de ben sık sık iç camasirimi değiştiriyorum

Merhaba sevgili anneler sizler ilk haftaların sitresini atlattınız allah herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarınıza almayı nasip etsin
bugün Dr gittim 4 ocak son adet 5 hafta 5 günlük olmalı keseyi gördü ama kese 5 haftalık görünüyor 4-5 gün daha geride görünüyor sizlerde bu durumu yaşayan ve sağlıkla ilerleyen var mı?Dr sorun yok önemli olan diğer kontrolde gelişimi kafanıza takmayın dedi ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…