2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bugün 4 hafta 6 günlüğüz ve çok şükür kesemiz göründü

Eklentiler

• 1BC37048-C990-4786-BF49-3800BBF70064.jpeg
    1BC37048-C990-4786-BF49-3800BBF70064.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 19
Maşallah canım Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Amin 🥰
Allah içinde çocuk sevgisi isteği Olan
Anne olmak için bir çok mücadele vermiş ve veriyor olan tüm kadınlarımıza nasip etsin
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Ben bu haberi almadan önce çok istiyordum her yazılan iyi haberi okuduğumda çok şükür babada nasip oldu
İsteyen kim varsa nasip etsin rabbim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Kızlar bata 11 gün kaldı yavaş yavaş gebelik testi sipariş vermeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz erken gebelik ve kaset test var mı? Predictor erken gebelikte iyi diye okudum ama fiyatları çok fazla. Muadil var mıdır

Kızlar bata 11 gün kaldı yavaş yavaş gebelik testi sipariş vermeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz erken gebelik ve kaset test var mı? Predictor erken gebelikte iyi diye okudum ama fiyatları çok fazla. Muadil var mıdır

Laboquick

Hiç yanıltmadı beni

Bende sadece dudak çevresi kuruluğu var. Onun dışında diğer aylardaki belirtilerin hiçbiri yok mübarek 😄 senden öğrendiğim bilgiyle yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunursa çarşamba, geçen ay gibi adet olursam cuma, benim her zamanki döngüme göre olsaydı bugün olmam gerekiyor. Asla ama asla şaşmaz dediğim döngüm 3 aydır çalkalanıyor 😄
Mrb durumunuz ne merak ettim

Ben de ilk defa iğne vuruldum ama onu da az bi kısmını yanlışlıkla dışarı sıktım acaba çatlamama ihtimali var mı yumurtalarımın 2 doz ilk defa duydum
bende ilk kez vuruldum o yüzden bi bilgim de yok malesef kendim yapamam diye hastanede vuruldum ama benim klomen kullanmama rağmen tek yumurtam oluştu o da gelişmedi tekrar ilaç kullandım belki o yüzden iki tane vermiştir diye düşündüm senin kaç yumurta kaç mm oldu

Yerleşme kanaması olabilir ümidinizi kaybetmeyin olur inşallah 40 dan sonra çok hamilelik haberi duydum ilk gebeliğiniz mi olcak ben de testi sabah tekrarladım negatif maalesef hiç silik de yok
Hayır canım 2 kızım var 12 ve 9 yasında ama şimdiki eşimle ortak olsun istiyoruz. Doktorlar amh görmeden direkt tüp bebek dedi. Hormonlarımda normal çıktı anlamadım.
Birde göz yanılması mı yaşadım acaba gece leke çok hafif bişeydi bi daha yok bat 21 ya da 22 kasım.. Ayıp olmasa foto göstericem kafam karıştı

Hayır canım 2 kızım var 12 ve 9 yasında ama şimdiki eşimle ortak olsun istiyoruz. Doktorlar amh görmeden direkt tüp bebek dedi. Hormonlarımda normal çıktı anlamadım.
Birde göz yanılması mı yaşadım acaba gece leke çok hafif bişeydi bi daha yok bat 21 ya da 22 kasım.. Ayıp olmasa foto göstericem kafam karıştı
Test yaptınız mı bence erken gebelik testi yapın zaten bat a az kalmış çıkar inşallah 🙏🏻Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.

Belirtileriniz varmı

Test yaptınız mı bence erken gebelik testi yapın zaten bat a az kalmış çıkar inşallah 🙏🏻Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Test yapmadım almadım bile.. 2 ay öncede ümitlendim doktora gittim 1 gün geçmişti kist oluşmuş ondan gecikmiş çok üzüldüm.. Ama bu ay tahmini yumurtlama gününden sonra kasık ağrısı çok oldu memeler o günden beri hassas ve çok uyuyorum psikolojik olabilir bilmiyorum

Test yapmadım almadım bile.. 2 ay öncede ümitlendim doktora gittim 1 gün geçmişti kist oluşmuş ondan gecikmiş çok üzüldüm.. Ama bu ay tahmini yumurtlama gününden sonra kasık ağrısı çok oldu memeler o günden beri hassas ve çok uyuyorum psikolojik olabilir bilmiyorum
İnşallah ağrılarınız gebeliktendir amh testi banada yapmadılar niye acaba diğer test sonuçlarım normal.

X