2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım sen ovülasyon takip etmedin de mi? Belki geç yumurtlama vs olmuş olabilir mi? Bel ağrısı gebelikte de oluyor çünkü 🙈
etmedim canım. bel ağrım yoook, normalde her regl öncesi olur demek istemiştim 🥰🥰 sanki bişeyler var gibi yani demek istediğim oydu :)

Merhaba yumurta takibi için adetliyken gitmek mi gerek adet sonrası gidilse olmaz mı büyümüş mü diye

Bata 5 gün kaldııı bugun test aldım eczanede birtwk Artimed kalmış oda yalancı diyorlar yapasımda yok öyle kaldı elimde almış bulundum 😅😂
Belirtilerde kayboldu bugun vıyyyss

Bata 5 gün kaldııı bugun test aldım eczanede birtwk Artimed kalmış oda yalancı diyorlar yapasımda yok öyle kaldı elimde almış bulundum 😅😂
Belirtilerde kayboldu bugun vıyyyss
Ay artimedin pozitifi yok hükmünde yaaa 😂 almayaydin keşke bosubosuna 🙈 neyse artık dur bakalım surda bir şey kalmadı ❤️

Predictor canım
Sagol canm oda 300 tl beee
Ay artimedin pozitifi yok hükmünde yaaa 😂 almayaydin keşke bosubosuna 🙈 neyse artık dur bakalım surda bir şey kalmadı ❤️
Artimed erkeni kadın bana 18 tl den verdi şakamı öylesine aldm resmen. Bu fiyat ne dedm kucuk bi eczaneydi oda blemedi sistemde böyle dedi aldım gittii😂😂

Ay ben regli bekliycem hiç o kadar para vermek istemiyom bı de negatif çıkarsa boşu boşuna para 💐 eninde olmayacagim iki gün sonra tekrar deneseydim çıkardı belki düşecek aklıma 🙈

X