2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar gece bez değişimi yapıyor musunuz ? Bezi kaç saat bekletiyorsunuz ?
akşam 9 gibi değiştirip yatırıyprum sonra gece 4-5 gibi değişiyorum bi daha. 6-7 saat duruyor galiba. aslında biraz da doluluk durumuna bakıyorum. bazı geceler sık uyanıp çok emiyor doğal olarak bez de hemen doluyor.

Benim kızın yabancı anksiyetesi tam gaz devam ediyor gelen misafirlerin laf atmasına bile ağladı

Çok zor ya insanlarda bir sorun var sanıyor benim kız arkadaşlar geldigde bir dk bile beni oturtmadi yanlarında hep yan oradaydık çünkü yanlarına gidince hep ağlıyordu
Valla ben gelene peşin peşin bu aylarda yabancılama başlıyor kişisel algılamayın diyorum sevmeye çalışınca zaten ağlıyor çok komiğine gitti kimse salça olmazsa takılıyor bana gülüyor yanından ayrılınca ağlıyor

Çok zor ya insanlarda bir sorun var sanıyor benim kız arkadaşlar geldigde bir dk bile beni oturtmadi yanlarında hep yan oradaydık çünkü yanlarına gidince hep ağlıyordu
Bizim kız en yakınlarımız, ailemiz tarafından etiketlendi bile hatta doktorumuz da üstü kapalı bizi suçladı çok aman aman diyip korkarsanız, çekinirseniz olur filan dedi de ben hiç öyle değilim. Keşke kayınvalidemde, görümcemde, kardeşimde dursa da ben de az dinlensem diyorum ama yok yapışık ikiz gibiyiz. Sadece eşimle ben, bi de annem. Ne yaparsam yapayım yabancılıyor kızım. Özellikle görür görmez sesli sesli seviyorlarsa direkt ağlıyor yavaş yavaş konuşup sevenlerde bi tık daha iyi ama umarım bi yerde biter bu

Aynen yavaş ve yumuşak şekilde davranılirsa daha sakin oluyor yoksa basıyor yaygarayı büyüdükçe geçer inşallah

Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki hiçbir yöntemi kabul etmiyor

Jersey protein yükü fazla olduğu için 1 yaş altı bebeklere önerilmiyormuş diye okudum geçen bir yerde, düşününce mantıklı geldi. Tam bunu okuduğum günü jersey sütüyle yoğurt mayalamıştım hatta ama artık bir süre ara vermeyi düşünüyorum
Malesef sadece ve sadece emerek uyumak istiyor.

15 dk kaynatıyorum ben, ama sevmedi haşlanmışı. Omlet olarak yediricem mecbur çünkü bizim yediğimizi yiyor
Kızlar ben robottan çekiyorum yumurtayı. Pürelerin içine kırıyorum sonra robotla pürüzsüz yapıyorum. Yaptığım bir püre 3 seferde bitiyor. İşte 3 güne 1 yumurta yedirebiliyorum boylece

Ya kızlar benim oğlanın kafası çok terliyor bugün. Neden böyle oluyor napmaliyim? Derece aynı 24 te sabit. Kıyafetler de aynı ama kafası fena terliyor hasta etmekten korkuyorum

Canı nasıl isterse bazen memede bazen omuzda bazen göğsümde yatarak bazen de ayakta sallıyorum paşamın keyfine göre
Aaa mantıklı bunu bir sorayım doktora ona göre alayım

Ya kızlar benim oğlanın kafası çok terliyor bugün. Neden böyle oluyor napmaliyim? Derece aynı 24 te sabit. Kıyafetler de aynı ama kafası fena terliyor hasta etmekten korkuyorum
Bizimki de öyle. Doktor 1 yaşına kadar öyle olur dedi. Normal korkma dedi

Benim oğlum da memede uykuya geçmeye alışmıştı geceleri, gündüz salllanarak kundakla gece memeyle ama gece sallama da eklenebiliyodu. Şimdi uyku arkadaşına sarılarak emzik ve pat patla. Her seferinde kolay olmuyo her gece yanımda meme emerek de uyuyo bir süre mutlaka. Uykuya çok az destekle geçiyo belki ama sabaha doğru uyku hafiflediğinde mesela şu an, memede emerek uyuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…