- 18 Haziran 2021
- 1.883
- 966
- 73
Akşam erkn mi uyuyor o çok etkiliyor sabh uyanmasinjArkadaşlar ya diş ve ek gıda reddi derken sıtkım sıyrıldı. Bir de uyanma saatini 6.30 a çekti benimki ya ben asla uyanamıyorum nolur anne 5 dk daha diyen okul bebeleri gibiyimzor bir 7. ay yaşıyoruz minnoş bebeğim huy değiştirdi. Zaten uyumuyordu artık hiç uyumuyor
İçimden bi ses benimkide bagısıklık kazanıyor bırak yaa dio. Bende dinliyorumEvet ya ben oyuncak kaynatıyorum oğlan parkeyi yalıyo napiim bağışıklık kazansın
Ay bende öylyim yaa annecim nolur uyuyalım diorum azcık dahaArkadaşlar ya diş ve ek gıda reddi derken sıtkım sıyrıldı. Bir de uyanma saatini 6.30 a çekti benimki ya ben asla uyanamıyorum nolur anne 5 dk daha diyen okul bebeleri gibiyimzor bir 7. ay yaşıyoruz minnoş bebeğim huy değiştirdi. Zaten uyumuyordu artık hiç uyumuyor
Bizimde panjur kapalı oldugundan heralde cok erken uyanmıyoruz. Tabi gece boyu bikaç defa uyanıyo sabahta erken uyanırsa geri uykuya döndürüyorum yarım saatte sürse döndürüyorumOda sabah çok aydınlık oluyo mu? Biz kendi evimizde gece panjurları indirdiğimiz için sabah oda karanlık oluyo geç uyanıyodu ama annemlere geldiğimizden beri sabahın köründe uyanıyo
Arada kestiriyor olabilir mi ?Yok benimki 5 saat falan uyumuyor herşeyi deniyorum sonra bayılıyor uykusuzluktan normalde 2 saat de bir uyurdu iyi geliyordu
Sürekli bizi yalancı çıkarıyor zaten gel babası gel gel yapıyor bizim kız insanlara söylüyoruö asla yapmıyorYaa bizimkide kaşıgı redd diyor gibi eliyle tutup kendi sokuyor agzına. Benim blw ye sabrım ve vaktim yok gibi. 1 gun diyorum ayy ne güzel yiyo oldu galiba ertesi gün agzına lokma koymuyo. Bugun tarhanalı yumurta yaptım ilk defa agzını açtı reddetmeden biraz yer gibi oldu sonra almadı tarhanayı yaparken de eline pankek kalmıstı onu verdim baya agzınana gopturup gpturup parçaladı ama yedi mi bence hayır. Yumurtayı iyi yicek heralde derken öğürmeye başladı baktım bi ara iyice kızardı goz yaşardı hışımla aldım sandalyede garibimi masaya yuzu koyun carpmış gibi oldumsırtına vırdum falan hemen duzeldi. Aman dedim kalsın. 2 gundur yogurt corbası yediriyorum pirinçli akşamları ilk gun pek yemedi de dün baya yedi. Bugun verdim bagırıp durdu yemedi ama uykusu da gelmiş hemen uyudu. Zaten 2 saatten sonra hiçbişey yapamıyoz uyku yuzunden. Huysuz oluyo istemıyo.
Aynısını yaşadıkbayramdayken misafirlikte nerde uyuyup kaldıysa kpydugum yerde uyudu da uyudu. Uyudu da uyudu. Yalan söyluyorum cünkü ben uyumuyo 30 dk gecmez die. Koltuk yer minderi yatak ne bulduysa uyudu. Bide diomki yok yok yarım saate uyanır zaten.
Uyusun diye gözünün içine bakıp uyanmayınca endişelenmek=anne deliliğiAyy aynısını yaşadım baktım 1 saati geçiyor bi şey mi oldu uyandırsam mı acaba demeye başladım
Ne bezi kız uyanmasın diye çişimi yapmıyorum sndndnKızlar gece bez değişimi yapıyor musunuz ? Bezi kaç saat bekletiyorsunuz ?
Dimi net olun kardeşim biz kime inanalım şimdiBize doktor 5,5 aylıkken günde 30 ml demişti annem de ek gıdaya geçince ver derdi hep, doktorlar niye mezhepler kadar ayrışıyor ya
Bak bu güzel çözüm kuzum bakıcısından su içsin seni emsin mis gibi ikisinden de eksik kalmasınYa kızlar bunu bende diyorum. Su ile midesi doluyor vs. Anne sütü içse daha iyi diyorum. Ama çevrem su içen çocuk serpilir buyur diyor. Hayır bir de şu ana dek özellikle kvalidem dediği her saçma şey doğru çıktı. O yüzden bir acaba oldum. Bugün mesela verdim su. Bardağını denedik ikimizinde hoşuna gitti ama sonrasında memem taş gibi oldu asla emmedi. Öğlen üçten ta 8e kadar. Ben de vazgeçtim 9 aya kadar bakıcıya verdiririm kendim vermem ben varken emsin.
Ben de merak ediyorum bunu beklemedeyim fjfjf arkadaşım mustela önermişti ama muadiline de okeyim fjfjdKızlar bana temiz içerikli güzel bir güneş kremi önerir misiniz mayıs sonu tatile gidicez ve kızım ben gibi aşırı beyaz
Ecowell ve Minela Care temiz içerikli. Ben ecowell aldım, doktorumuz da onay verdi. Benim kızım da çok beyaz, tişört gibi olan mayolardan alıcamKızlar bana temiz içerikli güzel bir güneş kremi önerir misiniz mayıs sonu tatile gidicez ve kızım ben gibi aşırı beyaz
HayırArada kestiriyor olabilir mi ?
Ay buna çok güldümNe bezi kız uyanmasın diye çişimi yapmıyorum sndndn
Ben 2 kere değiştirmek zorundayım. İkisi de dolu dolu oluyor anlamadığım bir şekildeAy buna çok güldümbende değiştirmiyorum ama sabah bezi aşırı dolu oluyor ve çişde çıkmış oluyor
Ay mustelanın içeriğini kötülediler yoksa ben mustelanın güneş kremi hariç tüm ürünlerinden memnundumBen de merak ediyorum bunu beklemedeyim fjfjf arkadaşım mustela önermişti ama muadiline de okeyim fjfjd
O zaman uykunun derin olduğu 1 3 arası uykudayken beşiğinde al hızlıca sabaha karşı alırsan uykusu açılırAy buna çok güldümbende değiştirmiyorum ama sabah bezi aşırı dolu oluyor ve çişde çıkmış oluyor
Hemen araştırıyorum bide bişey sorucam kuşum benim kızım şuan 12-18 ay rahat giyiyor acaba mayoda da bu şekilde mi sipariş vermem gerekirEcowell ve Minela Care temiz içerikli. Ben ecowell aldım, doktorumuz da onay verdi. Benim kızım da çok beyaz, tişört gibi olan mayolardan alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?