2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Akşam erkn mi uyuyor o çok etkiliyor sabh uyanmasinj

Ay bende öylyim yaa annecim nolur uyuyalım diorum azcık daha hatta sırtımı dönüyorum sen biraz masaj yap bana diorum o vuruyo cekiştiriyo ayagıyla falan ittiriyo.
Oda sabah çok aydınlık oluyo mu? Biz kendi evimizde gece panjurları indirdiğimiz için sabah oda karanlık oluyo geç uyanıyodu ama annemlere geldiğimizden beri sabahın köründe uyanıyo
Bizimde panjur kapalı oldugundan heralde cok erken uyanmıyoruz. Tabi gece boyu bikaç defa uyanıyo sabahta erken uyanırsa geri uykuya döndürüyorum yarım saatte sürse döndürüyorum dönmezse ben totomu dönüp uyuyorum o beni uyandırınca tekrar meme uyku deniyoruz uyuyo. Ama ben gece cok gec uyuyorum ya 2 falan oluyo bi anda zorla uyuyorum resmen.

Sürekli bizi yalancı çıkarıyor zaten gel babası gel gel yapıyor bizim kız insanlara söylüyoruö asla yapmıyor uyumaz diyorum uyuyor

Bize doktor 5,5 aylıkken günde 30 ml demişti annem de ek gıdaya geçince ver derdi hep, doktorlar niye mezhepler kadar ayrışıyor ya
Dimi net olun kardeşim biz kime inanalım şimdi sen bebişine bak kuzum benimki çok emen bir bebek mesela az emse bende bol bol su veririm çok önemli çünkü

Bak bu güzel çözüm kuzum bakıcısından su içsin seni emsin mis gibi ikisinden de eksik kalmasın

Kızlar bana temiz içerikli güzel bir güneş kremi önerir misiniz mayıs sonu tatile gidicez ve kızım ben gibi aşırı beyaz

Kızlar bana temiz içerikli güzel bir güneş kremi önerir misiniz mayıs sonu tatile gidicez ve kızım ben gibi aşırı beyaz
Ben de merak ediyorum bunu beklemedeyim fjfjf arkadaşım mustela önermişti ama muadiline de okeyim fjfjd

Ecowell ve Minela Care temiz içerikli. Ben ecowell aldım, doktorumuz da onay verdi. Benim kızım da çok beyaz, tişört gibi olan mayolardan alıcam

Ay buna çok güldüm bende değiştirmiyorum ama sabah bezi aşırı dolu oluyor ve çişde çıkmış oluyor
Ben 2 kere değiştirmek zorundayım. İkisi de dolu dolu oluyor anlamadığım bir şekilde önceden yapmıyordu geceleri. Şimdi doluyor bezi. Yoksa çıkıyor dışına bu sefer bir de üst değişmek zorunda kalıyorum

Ben de merak ediyorum bunu beklemedeyim fjfjf arkadaşım mustela önermişti ama muadiline de okeyim fjfjd
Ay mustelanın içeriğini kötülediler yoksa ben mustelanın güneş kremi hariç tüm ürünlerinden memnundum

Ecowell ve Minela Care temiz içerikli. Ben ecowell aldım, doktorumuz da onay verdi. Benim kızım da çok beyaz, tişört gibi olan mayolardan alıcam
Hemen araştırıyorum bide bişey sorucam kuşum benim kızım şuan 12-18 ay rahat giyiyor acaba mayoda da bu şekilde mi sipariş vermem gerekir

Kızlar ya uyku konusunda çözemediğim bi sorun var. Gece uykusuna geçirdiğim de ilk 3 saatte hafif uykuda uyanmalar oluyor. Gece 11 de bazen 12 de bazen 1 de geçiyor derin uykuya. Nadir olarak uyanmadığı oluyor. 12 de derin uykuya geçince sabaha kadar uyuyoruz kesintisiz. 2 3 giibi beslenme oluyor kalkmazsam 6 6 buçuk gibi günaydın diyorum emzirirsem 4 5 gibi uykusu hafiflemeden 7 de kalkıyor. 8 buçukta yatırdığım bebem neden dalamıyor ? Uyumadan önce mama veriyorum aç değil. Sindirim sorunı olmasın diye erken verdim yine uyandı. Uyanıklık süresini uzattım olmadı kısalttım olmadı. Gündüz uyku düzeni hep aynı uyku aralıkları da keza aynı. 4. Ayından beri ara ara şuan daha çok var. Ayrılık kaygısı olduğunu düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…