Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ay vallahi hiçbir şeye güvenemiyorum doktora sorsam rezillik yani insan kendinden emin olamıyor
Simdi benim bir ivf gebesi arkadasim hala gunde 6 fitil kullaniyor, fazlasi goz cikarmaz sen yap en kotu bigunluk uclemis olursun ama eksik kalmaz en azindan icin rahat eder

Oyle de uyanik ki baska yere goturmeyi teklif ediyor doktordan azar yememek icin ahahahaha. Diyorum agri aci ceken ben ben kurtlanmadim sana noliyor, efendim merak etmis yine el sallayacak miymis cocugu🤣🤣
Dogurunca beni tanimiycak sanirim bu ya ahwhahaha
Erkekler normalde kolay kolay hadi gidelim demez bak he kıymetini bil :D
Senin pabuç dama doğru yükseliyoooor hahahhahhahahha

Oyle de uyanik ki baska yere goturmeyi teklif ediyor doktordan azar yememek icin ahahahaha. Diyorum agri aci ceken ben ben kurtlanmadim sana noliyor, efendim merak etmis yine el sallayacak miymis cocugu🤣🤣
Dogurunca beni tanimiycak sanirim bu ya ahwhahaha
bazen bizden daha heyecanlı ve hevesli oluyorlar ya çok hoşuma gidiyor yaa 😍😍

Erkekler normalde kolay kolay hadi gidelim demez bak he kıymetini bil :D
Senin pabuç dama doğru yükseliyoooor hahahhahhahahha
Benim pahuc simdiden damda🤣🤣 gecen gun kendine kanguru bakiyordu onunde gezdirecekmis hep🙈 oyuncak saniyor ya yazik ahahahahaha. Aglayinca alsana ben susturamiyorum demeyecekmiscesine hevesli ajdjfjf

Yok tatlisim bence en son oraya merkeze varinca vardi denecek is biticek🤣 tahmini teslimat 16 nisan godteriyor. Bir iki gun de calismasi surse cumaya ogrenirim ins diyorum🙏🏼
Ayyyy çok heyecanlı topigimizin ikinci cinsiyeti geliyor mu yoksa 😍 sağlıkla güzellikle gelsin insallah 🧿
Kızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm🤭 10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
İyi ki de gitmişsin canım hem bebiskoyu gördün hemde tedbir alacaksın en azından
Şimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim :(((
Canım fitillere bak sayisindan anlamaz mısın kullanıp kullanmadığını

Şimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim :(((
Bence akşamı bekle. Eğer attıysan çifte doz olmasın şimdi.

Benim pahuc simdiden damda🤣🤣 gecen gun kendine kanguru bakiyordu onunde gezdirecekmis hep🙈 oyuncak saniyor ya yazik ahahahahaha. Aglayinca alsana ben susturamiyorum demeyecekmiscesine hevesli ajdjfjf
Bizimki de geçen diyor ki ya çilek bana aşırı derecede babalık yüklendi çocuk koltuğa s.csa elimle sıyırıp temizlicek gibi hissediyorum :D
Ay aman çok şükür böyle olsunlar. Kimileri çok ilgisiz oluyor istemezdim öyle olmasını.
Seninki kanguruyu takıp takıp kaçırcak beboyu koynundan :D

hem gözün aydın hem geçmiş olsun. Ben de son gittiğimde kıpırdamıyor diye hocam neden bu bebek sürekli uyuyor hareketlerini hiç göremeyecekmiyiz dedim. İçerde ne yapmasını bekliyorsun uyuya uyuya büyüyecek dedi 🤣🤣 sonra da ben gülünce bebek uyandı ve el sallamıştı 🤣 neyse taktiği öğrendik artık ya öksüreceğiz ya güleceğiz 🤣 enfeksiyon için ilaç verdi mi
Sagol ponçiğim, bizimkinde azıcık yavaş yavaş ellerini kaldırdı salladı. Bu arada ben bugün ilk kez kalp sesini dinledim, doktorumun anca keyfi oldu😂😂 şak diye açtı çok hazırlıksız yakalandım bide tek gittim çok komik oldu, bir başıma evladım ve ben🤭🤭
Geçmiş olsun canım evet enfeksiyon bulantı yapar annem ben küçükken öyle derdi😀 9. Haftada daha hareketliler benimki de uyuyordu 10. Haftada
bu hafta daha sakinler demekki, aman bacım iyi olsunda uyusun sorun değil. Bi anlık çok korktum
ayyyy nasıldı nasıldıııı geçen haftaya göre büyümüş mü daha belirgin olmuş mu
kolları daha uzamış daha netti canım, aynı uygulamalardaki gibi, ordakina çok benziyor ayakları kolladı incelmiş uzamış, kalp sesini de dinledim ilk kez🥹💕

Ayyyy çok heyecanlı topigimizin ikinci cinsiyeti geliyor mu yoksa 😍 sağlıkla güzellikle gelsin insallah 🧿

İyi ki de gitmişsin canım hem bebiskoyu gördün hemde tedbir alacaksın en azından

Canım fitillere bak sayisindan anlamaz mısın kullanıp kullanmadığını
Canım baktım ama yeni seriye ne zaman geçtim onu da hatırlamıyorum valla beynim küçülmüş benim 😂😂

kontrole giden arkadaşlar hala yazmadılar merak ettim yahu ikisi de sabahtan gideceklerdi dimi

Sagol ponçiğim, bizimkinde azıcık yavaş yavaş ellerini kaldırdı salladı. Bu arada ben bugün ilk kez kalp sesini dinledim, doktorumun anca keyfi oldu😂😂 şak diye açtı çok hazırlıksız yakalandım bide tek gittim çok komik oldu, bir başıma evladım ve ben🤭🤭

bu hafta daha sakinler demekki, aman bacım iyi olsunda uyusun sorun değil. Bi anlık çok korktum

kolları daha uzamış daha netti canım, aynı uygulamalardaki gibi, ordakina çok benziyor ayakları kolladı incelmiş uzamış, kalp sesini de dinledim ilk kez🥹💕
Oyyy maşallah yaa :nazar: :KK200:

Testin ne gun cikacagina bagli😁 bir de ille arkadaslarla ogrenelim dedigimiz icin bir kac gunde oyle bekleyecez mecbur biraraya gelene dek 🙈🤣

Back
X