- 19 Aralık 2023
- 903
- 401
- 23
Ay vallahi hiçbir şeye güvenemiyorum doktora sorsam rezillik yani insan kendinden emin olamıyorBen olsam esime degil kendi hafizama guvenirdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay vallahi hiçbir şeye güvenemiyorum doktora sorsam rezillik yani insan kendinden emin olamıyorBen olsam esime degil kendi hafizama guvenirdim![]()
Simdi benim bir ivf gebesi arkadasim hala gunde 6 fitil kullaniyor, fazlasi goz cikarmaz sen yap en kotu bigunluk uclemis olursun ama eksik kalmaz en azindan icin rahat ederAy vallahi hiçbir şeye güvenemiyorum doktora sorsam rezillik yani insan kendinden emin olamıyor
Erkekler normalde kolay kolay hadi gidelim demez bak he kıymetini bilOyle de uyanik ki baska yere goturmeyi teklif ediyor doktordan azar yememek icin ahahahaha. Diyorum agri aci ceken ben ben kurtlanmadim sana noliyor, efendim merak etmis yine el sallayacak miymis cocugu
Dogurunca beni tanimiycak sanirim bu ya ahwhahaha
bazen bizden daha heyecanlı ve hevesli oluyorlar ya çok hoşuma gidiyor yaaOyle de uyanik ki baska yere goturmeyi teklif ediyor doktordan azar yememek icin ahahahaha. Diyorum agri aci ceken ben ben kurtlanmadim sana noliyor, efendim merak etmis yine el sallayacak miymis cocugu
Dogurunca beni tanimiycak sanirim bu ya ahwhahaha
Benim pahuc simdiden damdaErkekler normalde kolay kolay hadi gidelim demez bak he kıymetini bil
Senin pabuç dama doğru yükseliyoooor hahahhahhahahha
N nergiscicegi6 kızlar haklı 1 0'dan büyüktür kullan gitsinSimdi benim bir ivf gebesi arkadasim hala gunde 6 fitil kullaniyor, fazlasi goz cikarmaz sen yap en kotu bigunluk uclemis olursun ama eksik kalmaz en azindan icin rahat eder
Ayyyy çok heyecanlı topigimizin ikinci cinsiyeti geliyor mu yoksaYok tatlisim bence en son oraya merkeze varinca vardi denecek is biticektahmini teslimat 16 nisan godteriyor. Bir iki gun de calismasi surse cumaya ogrenirim ins diyorum
![]()
İyi ki de gitmişsin canım hem bebiskoyu gördün hemde tedbir alacaksın en azındanKızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
Canım fitillere bak sayisindan anlamaz mısın kullanıp kullanmadığınıŞimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim((
belki de babasında susar sen rahat edersin belli mi olurBenim pahuc simdiden damdagecen gun kendine kanguru bakiyordu onunde gezdirecekmis hep
oyuncak saniyor ya yazik ahahahahaha. Aglayinca alsana ben susturamiyorum demeyecekmiscesine hevesli ajdjfjf
Ona caktirmiyorum ama icim gidiyorbazen bizden daha heyecanlı ve hevesli oluyorlar ya çok hoşuma gidiyor yaa![]()
Şimdi aradım hemşireyi o da gülüyor halime doktora sorup dönücem dediN nergiscicegi6 kızlar haklı 1 0'dan büyüktür kullan gitsin
Bence akşamı bekle. Eğer attıysan çifte doz olmasın şimdi.Şimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim((
O zaman var ya hemen gidip obur emb da koydurmazsam namerdim ajsjdjsjdjbelki de babasında susar sen rahat edersin belli mi olur
Bizimki de geçen diyor ki ya çilek bana aşırı derecede babalık yüklendi çocuk koltuğa s.csa elimle sıyırıp temizlicek gibi hissediyorumBenim pahuc simdiden damdagecen gun kendine kanguru bakiyordu onunde gezdirecekmis hep
oyuncak saniyor ya yazik ahahahahaha. Aglayinca alsana ben susturamiyorum demeyecekmiscesine hevesli ajdjfjf
Sagol ponçiğim, bizimkinde azıcık yavaş yavaş ellerini kaldırdı salladı. Bu arada ben bugün ilk kez kalp sesini dinledim, doktorumun anca keyfi olduhem gözün aydın hem geçmiş olsun. Ben de son gittiğimde kıpırdamıyor diye hocam neden bu bebek sürekli uyuyor hareketlerini hiç göremeyecekmiyiz dedim. İçerde ne yapmasını bekliyorsun uyuya uyuya büyüyecek dedisonra da ben gülünce bebek uyandı ve el sallamıştı
neyse taktiği öğrendik artık ya öksüreceğiz ya güleceğiz
enfeksiyon için ilaç verdi mi
bu hafta daha sakinler demekki, aman bacım iyi olsunda uyusun sorun değil. Bi anlık çok korktumGeçmiş olsun canım evet enfeksiyon bulantı yapar annem ben küçükken öyle derdi9. Haftada daha hareketliler benimki de uyuyordu 10. Haftada
kolları daha uzamış daha netti canım, aynı uygulamalardaki gibi, ordakina çok benziyor ayakları kolladı incelmiş uzamış, kalp sesini de dinledim ilk kezayyyy nasıldı nasıldıııı geçen haftaya göre büyümüş mü daha belirgin olmuş mu
Canım baktım ama yeni seriye ne zaman geçtim onu da hatırlamıyorum valla beynim küçülmüş benimAyyyy çok heyecanlı topigimizin ikinci cinsiyeti geliyor mu yoksasağlıkla güzellikle gelsin insallah
İyi ki de gitmişsin canım hem bebiskoyu gördün hemde tedbir alacaksın en azından
Canım fitillere bak sayisindan anlamaz mısın kullanıp kullanmadığını
canım sen nasıl oldun daha iyimisinBence akşamı bekle. Eğer attıysan çifte doz olmasın şimdi.
Oyyy maşallah yaaSagol ponçiğim, bizimkinde azıcık yavaş yavaş ellerini kaldırdı salladı. Bu arada ben bugün ilk kez kalp sesini dinledim, doktorumun anca keyfi olduşak diye açtı çok hazırlıksız yakalandım bide tek gittim çok komik oldu, bir başıma evladım ve ben
bu hafta daha sakinler demekki, aman bacım iyi olsunda uyusun sorun değil. Bi anlık çok korktum
kolları daha uzamış daha netti canım, aynı uygulamalardaki gibi, ordakina çok benziyor ayakları kolladı incelmiş uzamış, kalp sesini de dinledim ilk kez![]()
Testin ne gun cikacagina bagliAyyyy çok heyecanlı topigimizin ikinci cinsiyeti geliyor mu yoksasağlıkla güzellikle gelsin insallah
![]()
bendee merakla bekliyorumkontrole giden arkadaşlar hala yazmadılar merak ettim yahu ikisi de sabahtan gideceklerdi dimi