2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Bugün bende 12 de emzirdikt n sorma değiştireceğim bakalım yine çıkacak mı çiş

Evet Tualete giderken kapının önüne koyuyorum onu anakucsgi ile ve kapıdan bakıp Bakio saklanıyorUm sonra çıkıp ce yapıyorum. Öyle yapmazsam çok huzursuz oluyor ama öyle yapınca sabredebiliyor. Bekliyor cee yapmamı. Güzel bir çözüm.

Kızlar bebişim 7 aylık oldu yumurta sarısını kaç dakika başladınız 3 gün tadıma başlıcam yarın sabah kısmetse

Kızlar günaydın adete 3 gün kaldı sabah test yaptım bu şekilde cıktı iki gündür acayip gögüs hassasiyetim var ve 10 gündür sag kasık agrım eşlik ediyo test artımed güvenebilirmiyim

Eklentiler

• IMG_5679.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bebişim 7 aylık oldu yumurta sarısını kaç dakika başladınız 3 gün tadıma başlıcam yarın sabah kısmetse
15 dk kaynatıyorum ben, ama sevmedi haşlanmışı. Omlet olarak yediricem mecbur çünkü bizim yediğimizi yiyor

Kızlar ya ananas sirkesinin sütü azaltıp azaltmadığını bilen var mı aramızda?

Kızlar ya ananas sirkesinin sütü azaltıp azaltmadığını bilen var mı aramızda?
Ananasın ödem giderici özelliği var, ben de çayını yapıp içsem mi diye düşünmüştüm ama ödem giderici gıdalar emzirme döneminde çok tavsiye edilmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…