- 27 Şubat 2012
- 15.568
- 26.085
- 798
Benim de 16 nisandaBenim 12 nisanda yaa haftalık gitmiyoruz artık. Meraktan deliriciyymmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 16 nisandaBenim 12 nisanda yaa haftalık gitmiyoruz artık. Meraktan deliriciyymmm![]()
Seninki de 2 haftada bir çağırıyor o zamanBenim de 16 nisanda![]()
Ağrı olması normal regl olacak tarzda ağrılar sürekli değil ara sıra. Dış gebelik tek bir tarafta şiddetli ağrı yapar bazen yapmayadabilir o hiç belli olmuyorArkadaşlar merhaba ben kafayı yemek üzereyim ya 5+5 sata göre bugun. sadece kan tahlili yaptırmıştım cuma günü beta 994tü doktora gidemedim kasık ağrım oldukça sürekli kafamda kuruyorum. Dış gebelik falan okudum hep acabam oluşuyor. Burada imkan biraz kısıtlı cuma günü acilde rica etmiştim gebelik şüphem var diş ağrısı çekiyorum yarın diş randevum var klinikte demiştim acil değil diyip bakmadılar yani betaya da baktıramadım içim içimi yiyor. Diş ağrım geçti allahtan tek tesellim. Galiba birirmin her şey yolundadır demesine ihtiyacım var![]()
Ağrı olması normal regl olacak tarzda ağrılar sürekli değil ara sıra. Dış gebelik tek bir tarafta şiddetli ağrı yapar bazen yapmayadabilir o hiç belli olmuyorArkadaşlar merhaba ben kafayı yemek üzereyim ya 5+5 sata göre bugun. sadece kan tahlili yaptırmıştım cuma günü beta 994tü doktora gidemedim kasık ağrım oldukça sürekli kafamda kuruyorum. Dış gebelik falan okudum hep acabam oluşuyor. Burada imkan biraz kısıtlı cuma günü acilde rica etmiştim gebelik şüphem var diş ağrısı çekiyorum yarın diş randevum var klinikte demiştim acil değil diyip bakmadılar yani betaya da baktıramadım içim içimi yiyor. Diş ağrım geçti allahtan tek tesellim. Galiba birirmin her şey yolundadır demesine ihtiyacım var![]()
Evet 2 bilemedin 3 hafta ben 10 günde 1 gidiyorum bahanem çok ajajsjnsSeninki de 2 haftada bir çağırıyor o zaman
Ağrım hiç geçmiş o beni şüphelendiriyor doktoru görmeden netlik kazanmayacak sanırımAğrı olması normal regl olacak tarzda ağrılar sürekli değil ara sıra. Dış gebelik tek bir tarafta şiddetli ağrı yapar bazen yapmayadabilir o hiç belli olmuyor
Leke kanama yoksa korkma tutunmaya çalışıyor bu haftalardaAğrım hiç geçmiş o beni şüphelendiriyor doktoru görmeden netlik kazanmayacak sanırım![]()
Du bakalım ben dayanabilcem mi 2 hafta shdbdjdAğrı olması normal regl olacak tarzda ağrılar sürekli değil ara sıra. Dış gebelik tek bir tarafta şiddetli ağrı yapar bazen yapmayadabilir o hiç belli olmuyor
Evet 2 bilemedin 3 hafta ben 10 günde 1 gidiyorum bahanem çok ajajsjns
Dayanamazsın diyorum oyumu bu yönde kullandımDu bakalım ben dayanabilcem mi 2 hafta shdbdjd
sizinki yine iyi kizlar bende 19 nisandaBenim de 16 nisanda![]()
Bir an kendim yazdım mesajı sandımevet canim buyudu simdi kardes istiyor. 2 dusuk oldu ondan sonra simdi insallah saglikla kavusuruz. oglum daha bilmiyor bisey ama senin karninda bebek var diyor hiss ediyor. daha ben test etmeden bilmeden bile karninda bebek var diyip kafasini karnima koymustu ondan 10 gun sonra testde cikti
Nisanın ortası bizim için kocaman bir oh bee diyeceğimiZ neler düşündük nasıl korktuk ama geride kaldı diyeceğimiz tarihlersizinki yine iyi kizlar bende 19 nisanda1 hafta oldu kontrole gideli . 3 hafta kaldi
Heyecanla bekliyorum o günleriNisanın ortası bizim için kocaman bir oh bee diyeceğimiZ neler düşündük nasıl korktuk ama geride kaldı diyeceğimiz tarihler![]()
Eyvallah olsun çocuğu da gezenti yapacaksınYa bir sey diyecegim size, ben ne zaman sokaga ciksam gezsem hamile oldugumu unutuyorum ne basim agriyor ne karnim, ne midem bulaniyorevdeyken ali riza beye donusuyorum, elde kumanda yanda su sisem, ustumde battaniye ah uh diye yatiyorum ahahahha. Bugun prilam bile bulantimi kesmedi
sanki yine kasiklarim agriyor. Hastalik psikolojisi misali bi acayip oluyorum evdeyken ya
her gun de nereye cikayim anacim ben
Artik kopar pusete kapi kapi gezeriz napalimEyvallah olsun çocuğu da gezenti yapacaksınhayır alışacak bebek daha anne karnındayken gezmeye
![]()
evet ya acaba nasil hiss ediyorlarBir an kendim yazdım mesajı sandım
Aynen ben bile bilmeden şubat ayında oğlum "anne galiba karnında bebek oluşuyor doktora gitmelisin" dedi, bende geçiştirdim sen dua et sağlıklı olalim hersey guzel olsun diye
Sonra Mart 1 de bende suphelendim 3 gun gecikince hatta hic cizgi cikmadi ama 4,gunde hafif gri beliriz bir cizgi cikmisti sonra zaten 10 gun gecikince kanda ve kese ile kesinlesti
Gercekten cocuklar cok temiz kalpliler
Soyledik esimle gecen hafta sevincinden duramadı bana cok guzel davraniyor, kardesim benim eski evimde rahat etsin diyor gobegim icin![]()
bende de aynen oyle evde halsizlik bulanti geliyorYa bir sey diyecegim size, ben ne zaman sokaga ciksam gezsem hamile oldugumu unutuyorum ne basim agriyor ne karnim, ne midem bulaniyorevdeyken ali riza beye donusuyorum, elde kumanda yanda su sisem, ustumde battaniye ah uh diye yatiyorum ahahahha. Bugun prilam bile bulantimi kesmedi
sanki yine kasiklarim agriyor. Hastalik psikolojisi misali bi acayip oluyorum evdeyken ya
her gun de nereye cikayim anacim ben
Yaa ama gerçekten ayda bir çok zor. Ben 1 haftayı zor geçiriyorum. Ne olacak bu halimiz bilmiyorumsizinki yine iyi kizlar bende 19 nisanda1 hafta oldu kontrole gideli . 3 hafta kaldi
Ev basiyor demek ki bizibende de aynen oyle evde halsizlik bulanti geliyorbayramda kayinvalidemlere gitmistik burda da yazmistim onun 1 gun oncesine kadar surunuyordum evde
onlara gitdik sofra kurdum bulasik yika cay servis yap. simdide oglumla disari cikiyoruz 20 30 dk hic bisey olmuyor eve donuyorum cokuyorum ayin 13 u dogum gunundeyiz dusunuyorum orda nasil olurum