Evet evet benimki bi de sallıyor aşağı doğru bakıyor sonra atıyorSizin bebişlere de herşeyi yere atıp attığına bakma güncellemesi geldi miYere atıp arkasından bakıyoruz, bi de tekrar alıp tekrar atıyoruz. Kızım yapamadığım tüm squatları yaptırıyor sağolsun
Evet evet en erken 7 buçuk 8 ay gibi 2 uykuya düşmek daha sağlıklı3 uyku yapıyor. 2 için erken gibi sanki ama her bebek kendine göre tabi
Bende kvye hiç birakmadim. Büyük kızım 5 yaşında onu bile bıraktığım 5i geçmez. Hiç güvenmiyorum değişik hareketleri var. Anneme güvenirim ama anneme ve ablama bıraktım bikac kez. Büyük kızım anasinifina gittiği için toplantı etkinlik vs oluyor mecbur bırakiyorum ama en fazla 1 saat öyle çok sürmüyor. Annem yapma dediğim şeyi asla yapmaz ama kvde o potansiyel var yaparben bir kez araba sürme pratiği yapmak için öğle uykusu sırasında 1 saat bırakmıştım anneme. ikincisi de ilk kez geçen akşam oldu işte. benim bırakamama sebebim açıkçası anneme bile güvenmiyorum. annem aşırı kafasına göre hareket eden biri. geçen gün yedirme, daha vakti gelmedi dediğim halde gitti mercimek çorbası içirdi bebeğe. bacakları kızardı çocuğun. engelleyemiyorum da takmıyor beni. seni ben büyüttüm, her şeyi de yedirdim. senden mi öğrenicem çocuk bakmayı diyor. kavgaya dönüşüyor. böyle durumlara mahal vermemek için bebeği asla tek başına ona bırakasım gelmiyor. kayınvalidem benden biraz daha çekinir yemek konusunda ama o da çok öpüyor. bebeği ondan aldığımda resmen tükürük kokuyor çocukher eve döndüğümde yıkayıp temizliyorum. yani benim bırakmama sebeplerim bunlar. içime sinmiyor. sadece kız kardeşime ve kocama bırakabilirim galiba.
Ay evet b gelseler de görsekaynen aynenbu sefer gerçekten diş galiba diyorum kfjcjf kulak çekme de birkaç haftadır var galiba. hadi gelsin artık diş kardeşler
Hahaha önden test edip sonra atıyoEvet evet benimki bi de sallıyor aşağı doğru bakıyor sonra atıyor
Yaaa canım benim, canı yanıyor demek ki annede sakinleşiyor kuzum. Onların hiç canı yanmasa keşkeEvet evet en erken 7 buçuk 8 ay gibi 2 uykuya düşmek daha sağlıklıbu arada kızımın dişi gülünce görünüyor kıyamam ağladı akşam uyurken babasında susmadı koynumda sustu geri uyudu ısırırkende bağırıyor
Bir de çok hızlılar saniyede dönüyorlar yetişmek çok zorPoposu havadayken silmeye çalışıyorum öyle bi dönüyo kiAy bi de nasıl bu kadae güçlü olabilirler ya
Arpa değil tel şehriye canım. Ya be de birkaç kişide gördüm ek gıdada bizim zamanlarımızda olan tel şehriyeli çorbalar içiyorlardıyok canım şehriye denemedim. arpa şehriye diyosun di mi? daha mı kolay yutar onu? o daha büyük olur sanki bilemedim.
evet ayaklarına doğru eğiliyor baya. ilk başta dik duruyor sonra git gide eğiliyorçok zorlamamak lazım galiba. ama yatırdığım an doğrulmaya çalışıyor
Ben de yoğurttan olanı görünce bi sevindim ama bakmak lazım ya sütle aynı mı acababu şekilde sütten yapılan peynir lor olmuyormuş, çökelek oluyormuş ama yoğurtla yapılan da aynı mı acaba? sen hangisini yaptın?
Çok geçmiş olsun canımKızlar epeydir düzenli giremiyorum önce hastalıkla boğuştuk sonra geçmeyen mastitim aşırı ağrı yapınca (uykudan uyanıp ağladığım oldu) genel cerrahi sürecine geçtim. Mastit sandığım şey meğer kistmiş. İyi huylu olup olmadığına bakılacak bayramdan sonra ama içim içimi yiyor günlerdir. Kötü çıkması sorun değil ama emzirmeyi kesmem gerekebilir ve oğlum hissetmiş gibi bu ara iyice düştü memeye öpe öpe emiyor resmen. Dua edin siz de
canım benim ya innnnşallah hiç canını sıkacak bir şey yoktur. benim de yaşadığım mastitten sonra mememde bi beze geliyordu elime. çok korkarak doktora gitmiştim. büyümüş lenf nodu demişti. mastitten sonra oluyormuş. senin de inşallah iyi huylu, sorun olmayacak bir şeydir. bebişini daha uzun uzun aylar boyunca, sağlıkla emzir inşallahKızlar epeydir düzenli giremiyorum önce hastalıkla boğuştuk sonra geçmeyen mastitim aşırı ağrı yapınca (uykudan uyanıp ağladığım oldu) genel cerrahi sürecine geçtim. Mastit sandığım şey meğer kistmiş. İyi huylu olup olmadığına bakılacak bayramdan sonra ama içim içimi yiyor günlerdir. Kötü çıkması sorun değil ama emzirmeyi kesmem gerekebilir ve oğlum hissetmiş gibi bu ara iyice düştü memeye öpe öpe emiyor resmen. Dua edin siz de
Bu banada oluyorBİz 9da uyumuşuz benim bünye az uyumaya alışık tabi bu saatte uykum bitti napcaz
R rowantreeEvet evet en erken 7 buçuk 8 ay gibi 2 uykuya düşmek daha sağlıklıbu arada kızımın dişi gülünce görünüyor kıyamam ağladı akşam uyurken babasında susmadı koynumda sustu geri uyudu ısırırkende bağırıyor
Çok geçmiş olsun inanıyorum ki iyi huylu bir kisttir ve en kısa zamanda iyi olursunuzKızlar epeydir düzenli giremiyorum önce hastalıkla boğuştuk sonra geçmeyen mastitim aşırı ağrı yapınca (uykudan uyanıp ağladığım oldu) genel cerrahi sürecine geçtim. Mastit sandığım şey meğer kistmiş. İyi huylu olup olmadığına bakılacak bayramdan sonra ama içim içimi yiyor günlerdir. Kötü çıkması sorun değil ama emzirmeyi kesmem gerekebilir ve oğlum hissetmiş gibi bu ara iyice düştü memeye öpe öpe emiyor resmen. Dua edin siz de
Çok geçmiş olsun inş basit bir şeydirKızlar epeydir düzenli giremiyorum önce hastalıkla boğuştuk sonra geçmeyen mastitim aşırı ağrı yapınca (uykudan uyanıp ağladığım oldu) genel cerrahi sürecine geçtim. Mastit sandığım şey meğer kistmiş. İyi huylu olup olmadığına bakılacak bayramdan sonra ama içim içimi yiyor günlerdir. Kötü çıkması sorun değil ama emzirmeyi kesmem gerekebilir ve oğlum hissetmiş gibi bu ara iyice düştü memeye öpe öpe emiyor resmen. Dua edin siz de
Bi de sabahın köründe uyandı aşırı zorlandım ben ya. Dün temizlik yaptım kollarım tutmuyoBu banada oluyor
Sarkmaması için ona göre uyandırıyorum canım. Mesela 1 buçukta uyuyacak 11 de kalktı kısa uyusun görümceme bırakıcam uzatamaz uykusunu. 2 de kalkar. 4 buçukta uyur 5 de uyanır. 8 buçuk gibide geceye geçer.
Benimki en geç 8 de uyanıyor ya hele bu aralar 7 maks.Bi de sabahın köründe uyandı aşırı zorlandım ben ya. Dün temizlik yaptım kollarım tutmuyo10 11 gibi uyuyunca sabah 9larda uyanıyo en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?