- 2 Nisan 2024
- 2.230
- 2.284
- 48
3-4. Genelde 3Kızlar gündüz kaç uyku yapıyor bebişleriniz ? 2 uykuya düşen var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4. Genelde 3Kızlar gündüz kaç uyku yapıyor bebişleriniz ? 2 uykuya düşen var mı ?
3 uyku yapıyor. 2 için erken gibi sanki ama her bebek kendine göre tabiKızlar gündüz kaç uyku yapıyor bebişleriniz ? 2 uykuya düşen var mı ?
Tam bir mücadele alt değişimiPoposu havadayken silmeye çalışıyorum öyle bi dönüyo kiAy bi de nasıl bu kadae güçlü olabilirler ya
![]()
Ben de sürekli diş dediğim için eşim inanmıyor artık ama bizim 20lik dişler gibi düşünüyorum artık ben, yukarı doğru ilerledikçe ağrı yapıyor heralde ama biz görmüyoruz. Bize yeni kulak çekme eklendi bi de ama bakalım ne zaman patlayacakgece uykusu da kötüye gidiyor. bu gece feryat figan etti sürekli. kesin diş geliyor diyorum ama yokkkkdamaklar şişmiş bir türlü çıkmıyor
Evet yeni başladıSizin bebişlere de herşeyi yere atıp attığına bakma güncellemesi geldi miYere atıp arkasından bakıyoruz, bi de tekrar alıp tekrar atıyoruz. Kızım yapamadığım tüm squatları yaptırıyor sağolsun
![]()
Evet ya ter döktürüyo bana 3 karışlık insanTam bir mücadele alt değişimibenim kolumdan tutuyo, sanırsın güreşiyoruz
güreşsek ben tuş olurum öyle bi güç kuvvet
![]()
Aşırı dik değil ama dik yani fotoğraf ekliyorum bak istersendesteksiz otururken dimdik duruyor mu seninki? bizimki de bu ara baya kendi başına oturuyor ama çok öne doğru eğiliyor. yorulduğundan mı yoksa ayaklarıyla mı oynamak istiyor emin olamadım.
Bu tarifle lor denedim kalan suyu kullandım. Yoğurttan yaptım ayrıcaPeynir altı suyunu nasıl elde ediyorsunuz
ben de hep çatalla ezdim baya da pütürlü bıraktım ama pirinci hiç ezmedim. belki de yeterince yumuşamamıştı. kendisi damağıyla ezip yutar diye düşünmüştüm. demek ki hazır değil şu an taneliye dediğin gibiHazır değiller mi taneliye acaba ya. Aslında şimdiye kadar verdiklerim pürüzsüz değildi hep çatalla ezdim.
pirinç çok ufak bi de yumuşayana kadar pişirdim ya. boğazında kalır diye düşünmedimBen korkuyorum ya boğazında kalır yutamaz diye![]()
yok canım şehriye denemedim. arpa şehriye diyosun di mi? daha mı kolay yutar onu? o daha büyük olur sanki bilemedim.Şehriyeli verdin mi hiç ben önce şehriyeli denemeyi düşünüyorum
Benimki de bir süre sonra öne eğiliyor sırt kasları tam gelişmedi bence yoruluyorlar dediğin gibi
aynen aynenBen de sürekli diş dediğim için eşim inanmıyor artık ama bizim 20lik dişler gibi düşünüyorum artık ben, yukarı doğru ilerledikçe ağrı yapıyor heralde ama biz görmüyoruz. Bize yeni kulak çekme eklendi bi de ama bakalım ne zaman patlayacak![]()
dik dik maşallahAşırı dik değil ama dik yani fotoğraf ekliyorum bak istersen Eki Görüntüle 3567431
Aa denicem hemen bunuBu tarifle lor denedim kalan suyu kullandım. Yoğurttan yaptım ayrıca
bu şekilde sütten yapılan peynir lor olmuyormuş, çökelek oluyormuş ama yoğurtla yapılan da aynı mı acaba? sen hangisini yaptın?Bu tarifle lor denedim kalan suyu kullandım. Yoğurttan yaptım ayrıca
Ben sütten değil yoğurttan yaptım tutmayan yoğurt vardı onu kullandım. Lor mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum yaptığım ama bu kitapta görünce güvendim açıkçası öyle yaptım.bu şekilde sütten yapılan peynir lor olmuyormuş, çökelek oluyormuş ama yoğurtla yapılan da aynı mı acaba? sen hangisini yaptın?
Bizim de başta acayip eğiliyordu hatta beli kırılacak diye korkuyordumdik dik maşallahbizimki de başta böyle ama sonra giderek eğiliyo
![]()
Doktor bize oturmayı öğrenirken önce ayaklarına uzanacak sonra zamanla tam dik duracak demişti bizimki de başta böyle dimdik duruyordu şimdi öne uzanmaya başladı. Doktorun dediği gibi olursa yakında tekrar dik durmaya başlayacakdesteksiz otururken dimdik duruyor mu seninki? bizimki de bu ara baya kendi başına oturuyor ama çok öne doğru eğiliyor. yorulduğundan mı yoksa ayaklarıyla mı oynamak istiyor emin olamadım.
evet bizim de başta daha dik duruyordu. hatta fizyoterapist gövdesi baya iyi demişti. şimdi desteksiz oturmaya başladıkça öne eğilmeye başladı. acaba fazla mı yüklendim diye düşünüyordum ben de. demek ki böyle böyle alışacakDoktor bize oturmayı öğrenirken önce ayaklarına uzanacak sonra zamanla tam dik duracak demişti bizimki de başta böyle dimdik duruyordu şimdi öne uzanmaya başladı. Doktorun dediği gibi olursa yakında tekrar dik durmaya başlayacak