2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
3 uyku yapıyor. 2 için erken gibi sanki ama her bebek kendine göre tabi 🙄
Evet evet en erken 7 buçuk 8 ay gibi 2 uykuya düşmek daha sağlıklı🙏🏻 bu arada kızımın dişi gülünce görünüyor kıyamam ağladı akşam uyurken babasında susmadı koynumda sustu geri uyudu ısırırkende bağırıyor🥹🥹

ben bir kez araba sürme pratiği yapmak için öğle uykusu sırasında 1 saat bırakmıştım anneme. ikincisi de ilk kez geçen akşam oldu işte. benim bırakamama sebebim açıkçası anneme bile güvenmiyorum. annem aşırı kafasına göre hareket eden biri. geçen gün yedirme, daha vakti gelmedi dediğim halde gitti mercimek çorbası içirdi bebeğe. bacakları kızardı çocuğun. engelleyemiyorum da takmıyor beni. seni ben büyüttüm, her şeyi de yedirdim. senden mi öğrenicem çocuk bakmayı diyor. kavgaya dönüşüyor. böyle durumlara mahal vermemek için bebeği asla tek başına ona bırakasım gelmiyor. kayınvalidem benden biraz daha çekinir yemek konusunda ama o da çok öpüyor. bebeği ondan aldığımda resmen tükürük kokuyor çocuk 😓 her eve döndüğümde yıkayıp temizliyorum. yani benim bırakmama sebeplerim bunlar. içime sinmiyor. sadece kız kardeşime ve kocama bırakabilirim galiba.
Bende kvye hiç birakmadim. Büyük kızım 5 yaşında onu bile bıraktığım 5i geçmez. Hiç güvenmiyorum değişik hareketleri var. Anneme güvenirim ama anneme ve ablama bıraktım bikac kez. Büyük kızım anasinifina gittiği için toplantı etkinlik vs oluyor mecbur bırakiyorum ama en fazla 1 saat öyle çok sürmüyor. Annem yapma dediğim şeyi asla yapmaz ama kvde o potansiyel var yapar😄😄

aynen aynen 🤣 bu sefer gerçekten diş galiba diyorum kfjcjf kulak çekme de birkaç haftadır var galiba. hadi gelsin artık diş kardeşler 🥹
Ay evet b gelseler de görsek 😍 o halini çok merak ediyorum 🥹
Evet evet benimki bi de sallıyor aşağı doğru bakıyor sonra atıyor😂😂😂
Hahaha önden test edip sonra atıyo 😂 onlar atıcı biz toplayıcı 🫠
Evet evet en erken 7 buçuk 8 ay gibi 2 uykuya düşmek daha sağlıklı🙏🏻 bu arada kızımın dişi gülünce görünüyor kıyamam ağladı akşam uyurken babasında susmadı koynumda sustu geri uyudu ısırırkende bağırıyor🥹🥹
Yaaa canım benim, canı yanıyor demek ki annede sakinleşiyor kuzum. Onların hiç canı yanmasa keşke 🥹 çok sancılı be bu büyümek 🥹

yok canım şehriye denemedim. arpa şehriye diyosun di mi? daha mı kolay yutar onu? o daha büyük olur sanki bilemedim.
evet ayaklarına doğru eğiliyor baya. ilk başta dik duruyor sonra git gide eğiliyor 😅 çok zorlamamak lazım galiba. ama yatırdığım an doğrulmaya çalışıyor 🤦‍♀️
Arpa değil tel şehriye canım. Ya be de birkaç kişide gördüm ek gıdada bizim zamanlarımızda olan tel şehriyeli çorbalar içiyorlardı
Aynen zaman geçtikçe öne doğru eğiliyor. Bir de mesela davul gibi yerde duran oyuncaklarla oynamak için kol uzunlukları yeterli değil sanki ondan da eğiliyor gibi geliyor

Kızlar epeydir düzenli giremiyorum önce hastalıkla boğuştuk sonra geçmeyen mastitim aşırı ağrı yapınca (uykudan uyanıp ağladığım oldu) genel cerrahi sürecine geçtim. Mastit sandığım şey meğer kistmiş. İyi huylu olup olmadığına bakılacak bayramdan sonra ama içim içimi yiyor günlerdir. Kötü çıkması sorun değil ama emzirmeyi kesmem gerekebilir ve oğlum hissetmiş gibi bu ara iyice düştü memeye öpe öpe emiyor resmen. Dua edin siz de 😢

Kızlar epeydir düzenli giremiyorum önce hastalıkla boğuştuk sonra geçmeyen mastitim aşırı ağrı yapınca (uykudan uyanıp ağladığım oldu) genel cerrahi sürecine geçtim. Mastit sandığım şey meğer kistmiş. İyi huylu olup olmadığına bakılacak bayramdan sonra ama içim içimi yiyor günlerdir. Kötü çıkması sorun değil ama emzirmeyi kesmem gerekebilir ve oğlum hissetmiş gibi bu ara iyice düştü memeye öpe öpe emiyor resmen. Dua edin siz de 😢
Çok geçmiş olsun canım 😔 🙏🏻 içini ferah tut, iyi huyludur inşallah. Dualarım seninle, bu süreci sağlıkla atlatmanı diliyorum 🙏🏻

canım benim ya innnnşallah hiç canını sıkacak bir şey yoktur. benim de yaşadığım mastitten sonra mememde bi beze geliyordu elime. çok korkarak doktora gitmiştim. büyümüş lenf nodu demişti. mastitten sonra oluyormuş. senin de inşallah iyi huylu, sorun olmayacak bir şeydir. bebişini daha uzun uzun aylar boyunca, sağlıkla emzir inşallah ❤️ dua ediyorum

R rowantree
Kızlar peki uyku aralıklarını nasıl ayarlıyorsunuz 5 den sonraya kalıyor bizim 3. Uyku sonra akşam zor dalıyor

Çok geçmiş olsun inanıyorum ki iyi huylu bir kisttir ve en kısa zamanda iyi olursunuz 🙏🏻

R rowantree
Kızlar peki uyku aralıklarını nasıl ayarlıyorsunuz 5 den sonraya kalıyor bizim 3. Uyku sonra akşam zor dalıyor
O biraz zorluyor. En fazla bi saat uyutuyorum. Genelde kendisi daha kısa sürede uyanıyor. 8-9 arası uyutmuş oluyorum. Çook zor uyutuyorum ama oluyor. Her zaman değil tabi

Çok geçmiş olsun inş basit bir şeydir :(

R rowantree
Sarkmaması için ona göre uyandırıyorum canım. Mesela 1 buçukta uyuyacak 11 de kalktı kısa uyusun görümceme bırakıcam uzatamaz uykusunu. 2 de kalkar. 4 buçukta uyur 5 de uyanır. 8 buçuk gibide geceye geçer.

Havuç verdim kustu ikinci kaşıkta geçen de yumurtayı yedi yedi kustu n’oluyo yaa???? Yumurta alerjisi mi var demiştim ama yok havucu bi ay önce ilk verdiğimde gayet yemişti sevmişti niye böyle oldu ya

Back
X