- 17 Temmuz 2022
- 4.000
- 3.529
- 63
- 30
Peynirci babada buldum ama fileye de bakarımFile marketten aldıysan ben onu kullanıyorum çok güzel oluyor petek üstünde mayalama ile
Merhaba. Biz ikinci ve dördüncü aylarda bindik. En dikkat etmek gereken şey inişte ve kalkışta bebeği emzirmek ya da emzik vermek diye biliyorum ben. Biz öyle yaptık. Bebek arabasını zaten uçağın kapısından girmeden görevliler sizden alıp inişte tekrar kapıya getirecekler. Eğer kabine alınabilen bir bebek arabasıysa kabine de koyabilirsiniz tabi. Uçağın uğultusu beyaz gürültü gibi olduğundan bizim uçuşlar rahat geçmişti. Umarım sizinki de öyle geçer.Merhaba kızlar. Bayramda uçağa bineceğim de daha önce bebeği ile uçağa binen oldu mu? Dikkat etme gereken bir şey var mı acaba
blenderdan geçirirken bir tane kereviz parçası bırakmışım O da işte kaçtı boğazınaBütün vermeye cesaretim yok henüzkatı parça dediğin neydi
Aslında emme istekleri azalıyormuş büyüdükçe ama susuyordur yavrum o yüzden emmek istiyordur belki havalarda ısındı hemya ben biraz tedirgin olduğum için yemek arasında da bol bol su veriyorum açıkçasıboğazında bir şey kalmasın, yutması kolay olsun diye. belki gerek yok ama yine de veriyorum. emmesini etkilemedi kendi adıma. hatta şaşırtıcı bi şekilde ek gıdaya geçince iştahı daha da arttı. öncekinden daha fazla emmek istiyor. belki büyüdüğü içindir.
Domatessizde sipariş verdim ama gelmeden annemin domatesli tarhanasından verdim çok güzel içince alamadımTarhana domatesli miydi acaba ben ondan korkuyorum biraz
Çok sağol canım sipariş ettim gelmedi deneyeceğim bakalımCanım bizimki de 9 kilo üst bacakları fosurdak biraz ben 5 numara kullanıyorum sıkıştırmıyor Molfix
Kuzu geçen tarif ettim ben ama şunu eklemeyi unuttum eşim bu yaptığı yoğurdu kalorifer peteğine bir havlu serip onun üstüne diziyor sıcak kalsın diye. Belki püf nokta budur bilmiyorum haricinde yaptıklarımı denediniz sanırım. Bizimki taş gibi tutuyor ya maşallah diyeyim
Canım merhaba ben çok aktif degilim yani aslında aktif okuyucuyum ama çok yazmıyorum hatırladıgım sende bebegini sadece mamayla besliyordun meme almıyordu degil mi ? Bir konu danışmak istyorum daŞuan dönmüyor ama sürekli yapmıyor iki kere yaptı bıraktı Bi daha dönmedi öyle ya yarım dönüyor kalıyor gene. Bakalım zamanları var biraz
Yaaa tamam çok sağol sen demesen haberim bile olmaz. Nefes almama durumu evet onu kendimde alerjik olduğum için biliyorum. Ama daha çok dikkat edeyim.Ateşine bakın ben farketmemişim ateşten kusma hırıltı başlamış üst solunum yolu enfeksiyonu yapmış. Alerjide genelde sıkıntılı durum boğazda şimdi ve nefes alamama görürürz bu ciddidir kızarıklık durumu beni korkutmaz dedi. Bakıcınızı uyarın benim gözümün önündeydi ağız dolusu süt geldi boğuluyordu neye uğradığını şaşırdı kızım korktu. Daha kusmaz sandım koydum yine kustu onu çıkaramadı geri yuttu
Ya az önce 6.ay videosunu izledim Osman gönülalin ve sabah çilek,muz gibi besinleri ezip verebilirsiniz demiş. Ama ben yinede 1 yaşına kadar bekleyeceğim. Nasılsa çokta sevmedi. Teşekkürler hepiniz dÇilek 1 yasa kadar verilmiyor canım
Ben çatalla eziyorum. Kaşığı çok doldurursam biraz zor yutuyor ama onun dışında bazen öksürse de korkunç bir durum yaşamadık şükürblenderdan geçirirken bir tane kereviz parçası bırakmışım O da işte kaçtı boğazına
Almadan son kez sorayım. Bu ikisi değil mi kullandığınız?Cucuthecatt sureklu soruyorum ama en son Osman gönülal reels paylaşmış. "Ticari ve maddi kaygılar ile veriliyor devletin verdiği takviyeler siz daha içeriği temiz ürünler kullanın gücünüz yetiyorsa" demiş. Öyle diyince evdekileri bitirmesini beklemeyeyim diye düşündüm. Üzerinde bebekler için yazmıyor d vitaminin o yüzden sorayım dedim.
Canım d vitamini 400 ıu olacakAlmadan son kez sorayım. Bu ikisi değil mi kullandığınız?Cucuthecatt sureklu soruyorum ama en son Osman gönülal reels paylaşmış. "Ticari ve maddi kaygılar ile veriliyor devletin verdiği takviyeler siz daha içeriği temiz ürünler kullanın gücünüz yetiyorsa" demiş. Öyle diyince evdekileri bitirmesini beklemeyeyim diye düşündüm. Üzerinde bebekler için yazmıyor d vitaminin o yüzden sorayım dedim.
Bugün domates tadımı yaptırdım 3 gün bir şey olmazsa ben de domatessiz gelene kadar evdekinden vereyim hiçbir şey beğenmiyor bizimki sadece meyveli yoğurt yiyorDomatessizde sipariş verdim ama gelmeden annemin domatesli tarhanasından verdim çok güzel içince alamadımhiçbirşeyde olmadı çok şükür
Ben araştırırken çocuk okula başlayacakog natural aldık tarhana ve irmik kullanıyorum yulaf unu falan henüz denemedim ama Makarna Lütfen iyi değil canım pestisit konusunda şaibeli We Food ya da Og al bence
Evet canım bunu kullanıyoruz. Bi de bak burda daha uygun fiyatıAlmadan son kez sorayım. Bu ikisi değil mi kullandığınız?Cucuthecatt sureklu soruyorum ama en son Osman gönülal reels paylaşmış. "Ticari ve maddi kaygılar ile veriliyor devletin verdiği takviyeler siz daha içeriği temiz ürünler kullanın gücünüz yetiyorsa" demiş. Öyle diyince evdekileri bitirmesini beklemeyeyim diye düşündüm. Üzerinde bebekler için yazmıyor d vitaminin o yüzden sorayım dedim.
Ben sadece ruşeymli irmik aldım onun tadı yok zatenBen araştırırken çocuk okula başlayacakofff detaycılık beni bitiriyor yaaa, tarhanalarda tuz varmış, yok içinde kurt çıkmış filan okuya okuya karıştım kaldım siz içeriklere baktınız mı, tattınız mı hiç? T turuncukusunguncesi True_orange Cucuthecatt
Acıkınca yer pdf attı geçen buraya biri sağolsun ben ordan bakıcamArkadaşlar bu çocuk aç acıkınca yer ek gıda kitaplarından aldım alan var mı
Tarhanayı ben kendim denedim gayet tatsız tuzsuzBen araştırırken çocuk okula başlayacakofff detaycılık beni bitiriyor yaaa, tarhanalarda tuz varmış, yok içinde kurt çıkmış filan okuya okuya karıştım kaldım siz içeriklere baktınız mı, tattınız mı hiç? T turuncukusunguncesi True_orange Cucuthecatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?