2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Merhaba kızlar. Bayramda uçağa bineceğim de daha önce bebeği ile uçağa binen oldu mu? Dikkat etme gereken bir şey var mı acaba
Merhaba. Biz ikinci ve dördüncü aylarda bindik. En dikkat etmek gereken şey inişte ve kalkışta bebeği emzirmek ya da emzik vermek diye biliyorum ben. Biz öyle yaptık. Bebek arabasını zaten uçağın kapısından girmeden görevliler sizden alıp inişte tekrar kapıya getirecekler. Eğer kabine alınabilen bir bebek arabasıysa kabine de koyabilirsiniz tabi. Uçağın uğultusu beyaz gürültü gibi olduğundan bizim uçuşlar rahat geçmişti. Umarım sizinki de öyle geçer.

Aslında emme istekleri azalıyormuş büyüdükçe ama susuyordur yavrum o yüzden emmek istiyordur belki havalarda ısındı hem

Çok sağol canım sipariş ettim gelmedi deneyeceğim bakalım

Şuan dönmüyor ama sürekli yapmıyor iki kere yaptı bıraktı Bi daha dönmedi öyle ya yarım dönüyor kalıyor gene. Bakalım zamanları var biraz
Canım merhaba ben çok aktif degilim yani aslında aktif okuyucuyum ama çok yazmıyorum hatırladıgım sende bebegini sadece mamayla besliyordun meme almıyordu degil mi ? Bir konu danışmak istyorum da

Yaaa tamam çok sağol sen demesen haberim bile olmaz. Nefes almama durumu evet onu kendimde alerjik olduğum için biliyorum. Ama daha çok dikkat edeyim.

Almadan son kez sorayım. Bu ikisi değil mi kullandığınız? Cucuthecatt sureklu soruyorum ama en son Osman gönülal reels paylaşmış. "Ticari ve maddi kaygılar ile veriliyor devletin verdiği takviyeler siz daha içeriği temiz ürünler kullanın gücünüz yetiyorsa" demiş. Öyle diyince evdekileri bitirmesini beklemeyeyim diye düşündüm. Üzerinde bebekler için yazmıyor d vitaminin o yüzden sorayım dedim.

Eklentiler

• Screenshot_20250313_214457_com.android.chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 31

İkisi arası da karsılaştırma yapıabilirmi bilen biri. Ben bunu aldım gecen gün paylaştıgım bi gonderi vardı orada gordum temiz içerikli

Canım d vitamini 400 ıu olacak

Eklentiler

• IMG_9786.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 26
Caba
Domatessizde sipariş verdim ama gelmeden annemin domatesli tarhanasından verdim çok güzel içince alamadım hiçbirşeyde olmadı çok şükür
Bugün domates tadımı yaptırdım 3 gün bir şey olmazsa ben de domatessiz gelene kadar evdekinden vereyim hiçbir şey beğenmiyor bizimki sadece meyveli yoğurt yiyor

og natural aldık tarhana ve irmik kullanıyorum yulaf unu falan henüz denemedim ama Makarna Lütfen iyi değil canım pestisit konusunda şaibeli We Food ya da Og al bence
Ben araştırırken çocuk okula başlayacak offf detaycılık beni bitiriyor yaaa, tarhanalarda tuz varmış, yok içinde kurt çıkmış filan okuya okuya karıştım kaldım siz içeriklere baktınız mı, tattınız mı hiç? T turuncukusunguncesi True_orange Cucuthecatt

Evet canım bunu kullanıyoruz. Bi de bak burda daha uygun fiyatı

Ben sadece ruşeymli irmik aldım onun tadı yok zaten og naturale yorumlardan dolayı pek güvenemedim ben. Zeytinyağlarda etikette tuz şeker var görünürken üstüne 0 şeker 0 tuz diye başka etiket yapıştırmışlar.

Tarhanayı ben kendim denedim gayet tatsız tuzsuz Og Natural güveniyor eşim Met Eko sertifikası var diye o yüzden onu tercih ettim Beyorganik de güzelmiş onu da deneyeceğim tadına göre ikisinden birini tercih ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…